Şimdi Ara

Türk telekom faturalı da 10gb tarifesi 29 lira kullanıyorum soruları alayım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr

Bu adrese e posta atıp faturasız da olduğunuzu ancak faturalıda 10 gb veya faturalıda 15 gb teklifi beklediğinizi belirtin. Teklif geldiği halde hemen kabul edeceğinizi yazın.
    Daha sonra adınızı soyadınızı, bulunduğunuz ili ve ilçeyi en son olarak da numaranızı yazın alt tarafa.

Örnek;

MERT MERT
    İSTANBUL İSTANBUL
    037261937161072

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir de şunu söyleyeyim geçmek isteyenler selfy e üye olsun online işlemler üzerinden.
    Ben hangi arkadaşımı selfy li yaptıysam 10 gb teklifi geldi yaklaşık 15 gün sonra. Değişebiliyor da teklifin geliceği gün.

• Vodofone faturalıya sıcak bir teklif sunmadılar

• Darkus Hydranoid kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler mesajınız için. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkus Hydranoid

ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr

Bu adrese e posta atıp faturasız da olduğunuzu ancak faturalıda 10 gb veya faturalıda 15 gb teklifi beklediğinizi belirtin. Teklif geldiği halde hemen kabul edeceğinizi yazın.
    Daha sonra adınızı soyadınızı, bulunduğunuz ili ve ilçeyi en son olarak da numaranızı yazın alt tarafa.

Örnek;

MERT MERT
    İSTANBUL İSTANBUL
    037261937161072
    Mail attım. Cevap verecekler mi çok merak.ediyorum. ilginiz için teşekkürler...

• quote:

Ayrıca müşteri hizmetlerini ararsanız bu paketin 15 gb olanı var 35 lira onu isteyip alabiliyorsunuz
    15 GB
    1000 dk
    1000 SMS
    34 TL ödüyorum

• aliel79 kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    1 lira da eksik ödüyorsunuz 😂😂

Selfy li olursanız daha basit olur bence işlem

• Arkadaşlar bende turkcell hazır akrt kullanıyorum.
    Aylık 1000dk, 1000sms, 12gb internet 42,50tl. Daha öncesinde türktelekom kullanıyordum çalıştığım iş yeri şehir dışında bi yer olduğu için türk telekomde iken son 1 yıl hattımı hiç kullanamadım desem yeridir. Bende iş yerimin olduğu yerde en iyi çeken hat turkcell olduğu için turkcelle geçiş yaptım. Türk telekomda bu belirttiğim içerik isterseniz 10tl de olsa kullanamadıktan sonra bir anlamı kalmıyor. Ben mecburiyetten turkcelle geçtim geçtikten sornada böyle bi paket denk geldi abone oldum memnunum şimdilik.
  • quote:

1 lira da eksik ödüyorsunuz 😂😂
    İnat ettim tam 3 yıllık faturalı Türk Telekom hattımı kontörü ye çevirdim 2 ay kullandım sonra onlar pes edip bu teklifte bulundular bana seneye %20 daha indirim yapın diyeceğim bakalım ne çıkacak

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Bakalım🤷🏻‍♂️ Ben aradım da zaten indirimli kullanıyorsunuz dedi

• BenFero kullanıcısına yanıt
    Herkesin çekmeme sorunu yok bence turk telekom gayet iyi çekiyor bulunduğunuz yere göre değişiyor.

• Darkus Hydranoid kullanıcısına yanıt
    4 aydır selfy üyesiyim. Selfy digital medium paketi alıyordum. 10 GB 33 TL idi. Ama bu paket adamların sistemi tarafından görulmuyordu. Çoğu zaman ayda iki defa paket kulandim. Bugün mail attığım yerden aradılar . 35 TL 10 GB teklifi yaptılar. Kabul etmedim. 15 GB istedim. Neymiş kullanım istatistiginize göre sistem sunuyor kampanyayı dedi. Sistemleri benim paketi tanisaydi muhtemelen bana o kampanya vereceklerdi. Sırf bu yüzden paket degistirdim. Beklemeye devam ediyorum simdi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    O mailden yine at aynı şekilde ama 10 gb isteme 15 gb 35 lira tarifesi teklif ederseniz kabul edebilirim taahhüt verebilirim de, ve online işlemlerden takip et illaki gelecektir diye düşünüyorum.

• Ilk yıl 29tlye 2.yıl 11 aydır 30tl ye kullanıyorum 10gb ı, iki gündür araniyorum 31tlden devam ettirelim diye ama artık Türk telekom kullanmayacam. Kalabalık bir alanda, şehir dışı alanda interneti berbat çekimde sorunlu. Turkcelle gececem 6+3gb 34tl olan pakete daha iyi 1gb eksik 3lira fazla olsun turkcel olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer-1907 -- 26 Eylül 2019; 23:55:49 >
  • Taahhutum biticek 49 tl den %20 indirim 39 tl diyor 29 tllik pakete millete 31 32 tl ver. Veya 15 gb 35 tl ver. Bize 39 a cakmaya calis sen cakalsan bizde turist degiliz eyyy tt.

• Lucifer-1907 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız taahütüm bitain bende turkcell e

• Dün depremde sonra tt çekmeyince gözümde dibe vurdu. Taahhütüm bitsin ya vodafone ya da turkcell e geçeceğim

• Lucifer-1907 kullanıcısına yanıt
    Hangi paket bu telekom iyice cozuttu türkcell'e taşıyacağım hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.