Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: turkceoguz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.918
Cevap
617
Favori
2.121.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 14111412141314141415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evde internet prime şartları mı değişti 100 mb üzeri fiber evde internet müşterisiyim espressolab kodu için mesaj attım bu tarife ile kampanyadan faydalanamamaktasınız diyor daha 4 gün önce prime kodlarını alabiliyordum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Negan kullanıcısına yanıt

    Zyxel DX3200 öneririm de sahibinden de 600-700 tl ye satıyorlar bazen onu kovalayın bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut kullanıcılar için şu an tek kampanya mı sunuluyor?


    Engelli yakınımın vdsl ev internet taahhütü Nisan ayı içerisinde bitiyor., şu an baktım sadece şunu görebildim.

    16 veya 24 Mbps işini görüyor.


    bireysel.turktelekom.com.tr
    Fiberin Adresi Online'da Kampanyası 24 Mbps | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/mevcut-musteri-kampanyalari/fiberin-adresi-onlineda-kampanyasi-24-mbps


    Taahhüt bitimine birkaç gün kala interneti kapattırıp yeni müşteri olarak mı başvurması cazip olur?


    Türk Telekom da taahhütün son ayının ilk günlerinde bile cayma ücreti çıkıyor mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 23 Şubat 2024; 21:52:37 >




  • Daireye kadar fiber altyapıda illa telekomun hgw güçlü modemini kiralamak zorunda mıyız? Kendi wifi 6 modemimizi ya da wifi 6 wan girişli router cihazımızı kullanma şansımız yok mu?

  • arkadaşlar türk telekom zte h3600 modem var. iptv cihazı için neden bu portu açıp duruyor. ben siliyorum kendisi geliyor. gerçi WAN kısmı boş. dışarıdan port kapalı gözüküyor ama neden böyle bir şey oluyor anlamış değilim. bugünlerde ağımdaki cihazların çalışmalarını durdurmaya başladı





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 23 Şubat 2024; 22:21:38 >
  • turkcell altyapıyı nasıl sorgulayabilirim arkadaşlar ?


    milenicomda sol için 200mbps üstü altyapı yazıyor, sol un kendi sitesi sorgulattırmıyor numara bırak arayalım diyor. türknette altyapı gözükmüyor. göknette ne altyapı gözüküyor ne port gözüküyor.


    ttnet vdsl kullanıyorum ttnet sitesinde de altyapı gözükmüyor  

  • Avantajı yakala 100 pakete geçtim ilk 9 ay 460 sonraki 9ay 540 hız yükselt deyince teklifler


    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NEWEST kullanıcısına yanıt
    Fiber modem parasını senden alacaklar, kendi cihazını kullanabilirsin. Superonline daha beter, hem almak hem de kullanmak zorundasın. Kullanıcı adı ve şifreni alternatif yollarla alabiliyordun, o şekilde mac klon ile kullanıyordun, şuan durum nasıl bilmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam ,


    bir konuda tecrübelerinize ihtiyacım var , durum şöyle:


    2023 yılı Ağustos ayında ev değiştirdim ama taşındığım evde internet anlamında kötü bir sürprizle karşılaştım.Çünkü sadece ADSL altyapısı mevcuttu ve istemeye istemeye 16 Mbit ADSL Hizmeti için ( ilk sene 269 TL , ikinci sene 339 TL ödemek kaydıyla ) 24 aylık taahhüt yaptım.Şu anda da ilk senenin 6 ayındayım.


    Geçen hafta bir gelişme oldu ve siteye Superonline Fiber altyapısının gelme ihtimali olduğu söylendi.Bu gelişmeleri takip ediyorum ama merak ettiğim şu :


    Şimdi ben 16 Mbit ADSL hizmeti için TTNet'e ayda 269 TL ödüyorum ve bu duyum sonrasında TTNet'e cayma bedelini sorduğumda bana kalan 18 ay için 2585,26 TL cayma bedeli çıkardı.Yani bugün iptal edersem bu bedeli ödemem gerektiğini söylediler.



    Fakat bu aboneliği ilk seneden sonra yani 13.ay'da iptal edersem cayma bedeli alamazlar diye biliyorum ben.


    1. Öncelikle bu aboneliğimi 13. ayda iptal edersem cayma bedeli alamazlar bilgisi doğru mu ?
    2. Cayma bedelini almazlar ama diğer hizmet bedellerini v.s komple tahsil ederler diyenler var.Bu konudaki detaylar nedir ?
    3. Diyelim her halükarda bu cayma bedelini-hizmet bedelini ödemem gerekecek.O zaman hiç iptal ettirmeden ayda 269 TL ( sonraki sene de 339 TL ödeyerek ) en azından taksitle ödemek daha doğru bence.Yani peşin 2585 TL ödemektense bu bedeli 18 ayda taksit taksit ödemek böyle bir enflasyon döneminde daha mantıklı.Peki böyle bir durumda aynı adreste hem TTNet ADSL kullanımı , hemde Superonline Fibernet kullanımı bir arada mümkün olur mu ? Şahsi fikrim altyapının farklı olmasından dolayı olacağı yönünde ama tecrübesi olan arkadaşlar fikrini yazabilir.


    Son olarak benim TTNet'in bu rezil 16 Mit hızından kurtulmam şart , çünkü evde 13-14 Mbit hızı ancak alabiliyorum.Fakat bunun içinde aynı anda hem TTNet ADSL , hemde Superonline Fibernet internet hizmetine ayrı ayrı para ödemem gerekecek ama başka çıkış yolu da gözükmüyor.Çünkü TTNet Fiber altyapının gelmesi için gün vermiyor , hatta " Fiber altyapının gelmesi belki 2 seneyi bulabilir " diyor.


    Bu çıkmaz durum için tavsiyelerinize ihtiyacım var ve geçmiş tecrübelerinizden faydalanabilirsem sevinirim.


    Selamlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 25 Şubat 2024; 17:46:47 >




  • Papirus P kullanıcısına yanıt

    Benim bildiğim; şu ana kadar(yani ilk 6 ay için) size sağladıkları indirim ile kalan sürenin ödeyeceğiniz ücreti hesaplanıp düşük olan hangisi ise size onu fatura etmeleri gerekiyor. Tabi ilk 6 ayda fiyatları şişirip size çok fazla indirim sağlamış gibi görünebilirler ama yine de ilk 6 ay için size tanımlanan indirim tutarını hesaplayıp iki tutarı karşılaştırırsanız iyi olur. Geçmiş faturalarınızda indirimsiz tutarları ve varsa tanımlanan ekstra indirimleri görebilirsiniz.

    Ben de ikinci 12 ay için iptal olursa cayma bedeli alınmıyor diye duymuştum ama tam olarak bilmiyorum. Bununla ilgili Tüketici Hakem Heyet kararları veya varsa mahkeme kararı vs araştırılabilir.

    Diğer bir alternatif olarak hattınızı ihtiyacı olan birine başka adrese taşıyarak devredebiliyorsunuz diye biliyorum. Bunu da araştırabilirsiniz.

  • İlk 6 ay 300 sonraki 12 ay 560 olacak şekilde 200mbps tarifeye başvurdum, hayırlısı bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhütümün bitmesine 2 gün vardı bende onlineden yenilettim ilk 6 ay 270 sonraki 12 ay 540 lira ya 35mbps vdsl.


    Biraz önce telecomdan aradı biri ve yeniletmemi kontrol etmeden bana bi teklif sundu ayda 369 liraya 16 mbpsye devam edebilirsiniz yada kampanya bitince 700 lira küsürden devam edersiniz dedi. Kendisine online işlemlerden yenilettiğimi söyleyince kontrol etti ve sonra otomatik arandığımı söyleyip özür diledi kapattı.


    Aylık olarak hesapladığımda onlineden yaptığım için yüksek fiyattan bağlatmış oldum. Son günü bekleyince böyle ucuzdan bağlattırıyorlarmış meğersem.


    35 mbps için aylığa vurunca neredeyse 100 lira fazladan ödüyorum 16 mbpsye göre.


    Dolandırıldığımı hissettim adam arayıp o teklifi yapınca. Zaten aralıkta taahhüdümü yeniletmediğim için sinirliyim o zaman 24 ay taahhüt ile 16 mbps aylık 298 liraya geliyordu.

  • İki aynı hizmeti kıyaslamış olsanız anlarımda ayrı kıyaslayıp kazıklandım demek saçma geldi.


    90 gün kala Ofisten teklif aldım 35 mpbs için ilk 9 ay (bunu da ilk defa duydum) 364 ikinci 9 ay 444 ortalama 400 lira..

  • Türk Telekom candır 1 gün içinde tüm işlemler yapılıp internet bağlantıldı.
    Turksat tam 5 gün bekletmişti üstelik müşteri hizmetleri çok ilgisizdi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de kendimi her ay neşesine göre fiyat artırıp ping değerleri arşa değen Milenicomdan kurtarmak istiyorum, ama hizmet numarasını alabilene aşkolsun. Adamlar devlet sırrı gibi saklıyor. Nereye şikayet edeceğimi şaşırdım.

  • ozerkane O kullanıcısına yanıt

    Faturaya bakın, tarife detayları olan kısımda yazabilir.

    17,18 veya 88 ile başlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • space99 S kullanıcısına yanıt
    Değerli bilgiler için eyvallah.Yeni gelişmeler şöyle.

    Binaya Fibernet altyapıyı getirecek olan firma Superonline değil TTNet’miş.O da bugün netleşti.Haliyle mevcutta bende TTNet’in ADSL hizmetini kullandığım için , aynı firmanın Fiber paketine geçmem dolayısıyla herhangi bir cayma bedeli ödemem.

    Ama bugün TTNet yetkilisinden farklı bir detay duydum ve şaşırdım açıkçası.O da şu : TTNet’in çektiği Fiber altyapıyı Superonline firması kullanamıyormuş.Yetkili kişi “ Aynı altyapıyı Kablonet kullanabiliyor ama Superonline kullanamıyor “ dedi.Haliyle iki rakip firmanın farklı fiber altyapıyı kullandığını da az önce öğrenmiş oldum.Bilginiz olsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaslar, superonline fiber kullaniyorum ama ara sira kopmalar oluyor. hg8245x6-10 modem vermislerdi. Ankara'da fiber olarak hangi operator iyidir? Bu konuda birikimli ve ilgili olanimiz var ise fikir verebilir mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 36 gün kaldı taahhüt bitimine, yenile deyşnce yüksek fiyatlar geliyor hız değiş deyince böyle bir kampanya geliyor, ucuz olunca insan bir çekiniyor, işlem yaparken pek bi açıklama da yok tereddüt ettim.

    Benzer durumda olan var mı acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elel E kullanıcısına yanıt

    Hocam bu sadece hızını yükseltir. Taahhütün 36 gün sonra yine biter yani. Twitter dan ttnet desteğe yazın orada fiyatlar pahalı falan yazıp ikna kampanyasından yararlanmak istiyorum deyin. Geri dönüş yaparlar. En uygun teklifi o şekilde alırsınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14111412141314141415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.