< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (207. sayfa)

-
-
konu dışı olabilir ama, ben TTye başvurdum VDSL için, şuanda Vodafoneda internet aboneliğim devam ediyor, bunu iptal mi etmeliyim?
-
Evet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam peki edevlet üzerinden yaptığımda hemen iptal oluyor mu? veya tt randevusunu mu erteleyim
-
E-devlet'ten edin. Vodafone'ye bağlı iptal süresi, 7 gün yasal süresi var. Baktınız, uzatıyorlar; Şikayet'im vardan yapıştırın şikayeti.
-
anladım hocam teşekkürler. o zaman tt randevusunu ileri tarihe alıyım. ben hem indirimi yakalamak hem de iptal süreci devam ederken internetsiz kalmayalım diye başvurmuştum tt ye.
-
Crc normal görünüyor ama fec (düzeltilen hatalar) pek düşük değil.
Bir de Tam sorun yaşadığınız anda değerleri paylaşırsanız iyi olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Snr-hat zayıflama yazan kısmı atarsanız.
Merhaba
Snr yazan kısmı ekleyebilir misiniz?
-
Aynı anda iki abonelik alabileceğiniz uygun bir port ankastre durumu yok ise birini iptal etmeniz lazım evet
-
Olduğunu sanmıyorum, zaten geçiş yapmak için başvurdum. Vodafone her türlü iptal olacaktı
Hocam direkt başvuru yaptım geçiş vb olarak değil yani.
Anladım hocam merak etmeyin üstte yanlıs ifade etmisim kusura bakmayasın
-
-
-
Bu hızda düşme olmadan önce ki değerler galiba. Kendiliğinden hız düşüyorsa; kabloda, ek varsa ekte, kablo ucu jakta, modemde veya adaptörde (modemi yeni aldım demişsiniz) sorun olabilir.
-
Snr değerini göndermişsin hocam sıkıntı yok lakin problem yaşadığın anda gönderirsen daha iyi olur zira hat bu sekildeyken sorun olusmaz normal kosullar altında
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X