Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.058
Cevap
118
Favori
334.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tamamdır hocam teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • underlord1st U kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam. Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Şikayeti yazdım TT'e. Şikayet takip numarası geldi. Şikayet kaydı sorguluyorum T.C. ve telefon numarası ile Şikayet bulunmuyor diyor. Dilekçeyi Ocak 15'inde verdim kimse dönüş sağlamadı. Elimde sadece dilekçe belge numarası SMS olarak geldi o var bir tek. Uzun uzun yazdım Online işlemlere Şikayet diye Şikayet kaydı sorguluyorum bulunmamaktadır diyor.

Mail ile dönüş sağlamışlar. Bunlar yazdığımı mesajları okumuyor herhalde. Verdiğim dilekçe numarasını yazdım ve dilekçeyi verdiğimi belirttim halde gelen cevaba bakın.

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

X'te Türk Telekom Destek'e yazdım oradan da şikayet kaydı oluşturdu. Kısa süre sonra arandım. Onlar dilekçeyi takibini göremiyorlar. Dilekçeyi verdiğim müdürlükten öğrenebileceğimi söylendi. Kendileri sadece fiber olup olmadığını kontrol ediyor. Başka bir şeye yardımcı olunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 3 Şubat 2025; 19:36:48 >

• SunSets kullanıcısına yanıt

Merhaba

Müdürlüğe vermiş olduğunuz dilekçenin akıbetini sadece müdürlükten sorgulayabilirsiniz. Alternatif yöntemler ile sorgulama yapılamıyor hocam.

• Hocam 6 senedir iletiyorum bugün Türk Telekom il müdürlüğü aradı ve dedi ki normal de yatırım planında değildi fakat yatırım planına aldık ekip şuan keşifte projeyi çiziyorlar bütçe onaylanırsa Kesin olarak Yaza kadar fiber altyapı ya kavuşmuş olacaksınız bilgisini verdi

• ibrahim4741 İ kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Bende uzun süredir uğraşıyorum belki 4 yıldır falan git gel sürekli aynı mevzular. Benimde proje çizili TT den gelen mail doğrultusunda plana alınmamış dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum. Siz direk il müdürlüğüne mi gittiniz? Hangi ildesiniz? Sürecinizi anlatırsanız başkalarına da yol göstermiş olursunuz.

Hayırlı olsun hocam inşallah. Gelişmelerden haberdar edersiniz konuyu.

Oluşturduğum kayıt üzerine doğalgaz firması belediyeye başvuru yapıp, belediyeden sokak ile ilgili imara uygun olarak açılan yollarda kırmızı kotun oluşup oluşmadığını ve kırmızı kotu oluşan yol var ise sayısal verilerinin iletilmesini talep eden bir yazı yazmış. Belediye ise asfalt üst koduna ait sayısal değerlerini doğalgaz firmasına iletmemiş. Bu nedenle doğalgaz firması çalışmalara başlayamıyormuş.

Sanırım bu konu için belediyeyle de iletişime geçmek gerekecek.

Fiber altyapı içinde geçtiğimiz günlerde arayıp 4 ay içinde fiber altyapı çalışmasının başlayacağını ilettiler. Tabi belediye bu süreci de engelleyecek mi bilemiyorum.

• dfdfdfdfd1 D kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun hocam inşallah konuyu da bilgilendirin gelişmeler oldukça.

• Boromir kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

Hatay ilindeyim 6 Yıldır BTK tüketici şikayetleri sitesine Cimer e iletiyorum bu son zamanlarda da PTT KEP üzerinden BTK ya ve Türk Telekom genel merkeze gönderdim

Ümit onal'a çok defa mail gönderdim fakat şöyle bir durum oldu 2024 yılında bana 2025 yılında planlanıyor demişlerdi fakat bugün beni arayan kişi yatırım planında yoktu ama aldık dedi. Keşif göndermişler şansa ben de Başka ilçedeydim acaba keşif için adresimi bulurlar mı diye düşünüyordum. Kamera ile bize gelmişler mi diye baktım ve Türk Telekom arabasını gördüm. Ki Hatay il müdürlüğü beni aradığında bir yandan ekiplerle görüşüyordu

Proje çizilip bütçe onayına göndereceğiz onaylanırsa yaza kadar inşallah fiber altyapı kurulmuş olacak dedi

Çok teşekkür ederim hocam

Çok iyi olmuş hocam. Bütçe onayı sanırım bu ay sonunda gerçekleşmiş ve bitmiş oluyor diye duydum. İnşallah kısa sürede hızlı internetin keyfini çıkartırsınız.

Hocam bir bilgi eklemesi yapayım. Bütçe onayı olsa da iş programı listesi oluyor. Bu listedeki sıra hangi ayda gelir o programın yapısına bağlı.

Yani Bütçe olayı genel olarak şubatta mı onaylanıyor hocam

• Yukarda @XpressMusic34 hocam da cevap vermiş. Ben TT'de planlamada çalışan birinden duyduğumu söyledim hocam. İş planı umarım en erken süredir.

Bu arada Ümit Önal'a mail atınca çok hızlı bir dönüş aldım. Telefonda bahsedilen şey yatırım planında olduğu lakin @XpressMusic34 hocam bilirsin diğer konuda TT Bize Ulaşın'dan yapılan dönüş bambaşkaydı. İnşallah kavuşucam şu fibere onaylanmazsa direk özel proje yolu görünüyor.

İnşallah her şeyin hayırlısı olsun hocam gelişmelere dair konuyu bilgilendirin lütfen.

Hayırlı olsun hocam inşallah en kısa sürede Fibere kavuşursunuz

• 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.