Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (175. sayfa)
-
-
Tamamdır hocam. Bir sorun olursa yazabilirsiniz fikirleşiriz. İyi günlerde kullanın.
-
Arkadaşlar merhaba , bir sorum olacaktı. Ben İstanbul Pendik de oturuyorum ve mahallemde fiber sadece özel evlere var. Dolaplar fiber 17a profil. Diger mahallelerde Türknet alyapısı olsun kablonet olsun vodofone olsun ne ararsan var. Sadece bizim mahallede yok. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim acaba. Binaya kadar fiber istiyorum açıkcası. Bana bi fikir verebilir misiniz ?
-
Hocam merhaba.
Öncelikle buradan bir kayıt açın.
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Adresinizi yazın, ftth talep ettiğinizi beyan edin. Gelecek olan yanıta göre daha detaylı konusuruz.
-
Selamlar gelen mesaj şu şekilde.
-
Cevapta olumsuz bir durum yok hocam, zaten sizin adresiniz ile ilgili süreç devam ediyormuş. Bahsettiği ön başvuru işlemini yaparsanız süreç tamamlanınca size sms geliyor. Ben başka işletmeciden hizmet alacağım derseniz eğer bu altyapı sürecinin tamamlanmasını bekleyin. Ön başvuru yapıp, daha sonra bu ön başvuruyu iptal ettiğinizde bir ceza yansıyor mu bilmiyorum. Bunu çağrı merkezine sorabilirsiniz.
Altyapı gelene kadar bu cihazı da kullanabilirsiniz. Bu cihazın muadilleri ise Superbox ve Redbox.
-
-
Mevcut hat değerlerini ekler misiniz?
-
Ben size yönelik yazdığım önceki mesajımda 40 olmuyorsa 35 deneyin demiştim hocam
-
Evet hocam bende o yüzden size tekrar bir soriyim dedim 8snr 40ı düzgün bir şekilde kaldırabilirmiki acaba?. Beni aramaları gerekiyormuş bunun için ben yurt dışındayım arama gelmiyor oyüzden arkadaşı arattırıyorum arkadaşlarada ayıp oluyor 2de bir rahatsız ediyorum. Şimdi 40dada sorun çıkarsa tekrar 35 için konuşcaz. Ama hızımıda çokda yavaşlatmak istemiyorum ortada kaldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi yapmıssınız siz 35 deneyin bakalım değerlere ona göre yeniden konusuruz hocam. Bu arada wifi arama sayesinde konusabilirsiniz esasen. Operatörünüzden aktif edin, telefonu ucak moduna alın sonra wifiden bağlanın. Wifi üzerinden aramalar ve smsler gelir size.
-
O zaman elimden beklemekten başka bir şey gelmiyor şuan. Cevabınız için teşekkür ederim artık idarelik superbox falan bakacağım o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam biraz zaman geçsin, bir gelişme olmaz ise yeniden konuşalım olur mu son durumu? Superbox, Redbox, Magnet bu cihazlar ile de bu süreci geçirebilirsiniz hocam.
-
Anladım hocam. Redbox geçen sene kaldırılmış zaten artık sadece eski kullanıcılara hizmet veriyorlarmış. Bende Vodafonluyum. Bu magnet için Telekoma geçmem şart mıdır?
-
Hayır hocam siz başvurduğunuzda veriyorlar size Magnet cihazını altyapı gelene kadar.
-
Böyle bir mail attılar bende adresi yanıtlayarak yazdım. @XpressMusic34
-
Merhaba. İstanbul bayrampasa yenidogan mahallesi kayalik sokakta oturuyorum. Eskiden çıkmaz sokakti artık degil. Bizim yan sokağa kadar tüm mahallemizde fiber var bize bir türlü gelmek bilmedi. Sokagimizda 3 bina var. Bu 3 binadqn toplayacagim paylaştığınız dilekce ile (3 numaralı olan sanırım) turk telekoma mi yollamam gerekiyor. Turknet kullanıcısıyım. Turknete fiber basvurusu yapacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelen cevap bu hocam şimdi ne yapmalıyım. @XpressMusic34
-
Hocam başvuru metninizde adresi tüm detayı ile yazın ve talebinizi de yazın lütfen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X