|
Bilgiler için teşekkürler. Evet Malatya. Malatya ve Adıyamanda Türk telekomun deprem sonrası internet alt yapısı tamiri hususunda öyle çok bir çalışması olmadı. Bana göre deprem bahane edildi. Ülkenin bazı kamu ve özel kurumları hep depremi bahane ederek bazı şeyleri umursamadılar. Benzer şeyi bizzat ülkenin bakanlıkları yaptı. Sadece size değil biz depremzedelere de yaptılar. Mesela bir afadı, karayollarını, belediyeleri, elektrik dağıtım şirketleri falan haklılar. Ama bina tepesine konulan baz istasyonları hariç bu kurumları asla haklı görmüyorum. Çünkü deprem öncesinde de ekip sayısı falan çok azdı.Kırsaldaki alt yapıyı zaten terk etmişti. Elektrik dağıtımını sağlayan özel şirket arıza oldu mu hemen müdehale ediyor ama bunlar ilçedeki yerlerini bile yıllar önce kapatıp gitmişler. Durum buysa bu hakim alt yapı şirketi de bölgelere ayrılsın. Sürekli müşterinin mücadelesi etmesi ile yürüyen sistem çok verimsiz olur. Malatyada adresi verilen yer yıkıldı. Orda değiller artık. Ama telleri aynıdır büyük ihtimalle. Bir de malatya güya büyük şehir ne kablonet var ne süperonline. TTnet altyapısı tekel. Bu da şehrin yerel yöneticilerinin eseri. |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt