Bildirim
Türk Telekom Detaylı Fatura
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Merhaba bir fikrim yok hocam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Fatura gönderim şekli her ne olursa olsun ayrıntı talebi var ise ekstra ücretlendirme yapılır. Ayrıntılı fatura yerine Online işlemler merkezinden ilgili ay için görüşme detaylarına ücretsiz bakabilirsiniz.
-
Hocam ikinci paragrafta yazan ifade: e-fatura ile birlikte gönderilmesi durumunda ücretsizdir.quote:
Orijinalden alıntı: Cevizli.LokumFatura gönderim şekli her ne olursa olsun ayrıntı talebi var ise ekstra ücretlendirme yapılır. Ayrıntılı fatura yerine Online işlemler merkezinden ilgili ay için görüşme detaylarına ücretsiz bakabilirsiniz.
Bir de hocam ben 2 Kasım tarihinde e-faturaya geçtim Online İşlemler üzerinden, ve bu ay e-fatura gelmedi, sanırım ilgili ayın faturası sisteme basılı fatura ayarı ile çoktan yüklendiği için göndermediler? Aralık ayında mı gelecek? Ayrıca geçiş işlemini yaptığım an bir de "lütfen mail adresi doğruluyorsanız EVET'e tıklayın" diye saçma bir mail de geldi, ona da tıkladım ama hiçbirşey olmadı ve Online İşlemler ana sayfasına gitti ve kaldı. Ama mail adresim hesabımda doğru ve geçerli görünüyor e-fatura adresi olarak Online İşlemler'de (bu arada sözkonusu hizmet Ev Telefonu). Yani işlem tamamlandı şeklinde görünüyor fatura ayarları sayfasında ve girip fatura görüntüleme yapabiliyorum. Ama mail yoluyla fatura gönderimi yapmadılar hhenüz bu ay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Kasım 2020; 13:16:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telekom Ev Telefonu hizmetinde fatura "Son Ödeme Tarihi" ni ayın 16'sına çekmiş beyler. Farkeden oldu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X