|
Selamlar arkadaşlar, Şu anda öfkeyle ama sakin kalmaya çalışarak yazıyorum. Türk Telekom kullanıcısıyım ve artık gerçekten usandım. Sürekli internetimde dalgalanmalar, kopmalar, yavaşlamalar yaşıyorum. Bir problem olduğunda müşteri hizmetlerini aradığımda verdikleri cevap hep aynı: “Modeminiz ısınıyor, değiştirmemiz gerek. Ücreti 2000 TL.” Yani kusura bakmasınlar ama bu artık resmen klasikleşmiş bir senaryo oldu. Ne zaman arasam bu cümleyle karşılaşıyorum. Herkesin modem mi ısınıyor anlamıyorum. Aynı şeyi defalarca yaşadım. Modemim de öyle eski falan değil, ama bahaneler hep hazır. Bu yüzden artık kararımı verdim: Türk Telekom’dan kurtulmak istiyorum. Ama kafam çok karışık. Sizce hangi ISS’ye geçmeliyim?
İnterneti yoğun kullanan biriyim. Hem işim gereği bağlantıya ihtiyacım var, hem de akşamları oyun, film, yayın işleriyle ilgileniyorum. Stabil, dürüst, ve mümkünse müşteri hizmetleri düzgün olan bir sağlayıcı arıyorum. Tecrübelerinizi, önerilerinizi, hangi ISS’den ne kadar memnunsunuz gibi bilgileri yazarsanız çok sevinirim. Birlikte bu Telekom kabusundan kurtulalım 😅 Şimdiden yorum yapacak herkese teşekkür ederim. 🙏 (eger konuyu yanlış yere açtıysam kusurumu hor görün lütfen ve konumu taşırsanız cok ama cok memnun kalırım iyi çalışmalar DH) |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt