Adobe Premiere Pro'da Hızlı Zoom ve Geri Dönüş
Merhaba arkadaşlar,
YouTube videolarımda Adobe Premiere Pro kullanıyorum. Videonun belli bir noktasına hızlı şekilde zoom yapmak (örneğin yazıya veya bir nesneye odaklanmak) ve ardından ekranı eski haline, yani tam ekrana döndürmek istiyorum.
Bunu Effect Controls veya keyframe mantığıyla nasıl pratik şekilde yapabilirim?
Zoom geçişi yumuşak ama hızlı olmalı, bir efekt öneriniz veya preset varsa paylaşır mısınız?
yada öğrenebilecegım bir forum yada yt ıcın önerisi olanlar varsa yardımı dokunacak bir kanal vs sevinirim
örnek bir video bırakma serbestmi değilmi onu bilemediğimden link bırakmaktan kaçındım🙏
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler 🙏
konuyu yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın 🙏🙏🙏
Brave Tarayıcı Tıklıyorum Açılmıyor (Windows 10)
Merhaba,
Brave tarayıcıyı çalıştırmak için tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Kısayol üzerinden, EXE dosyasından ve hatta yönetici olarak çalıştırmayı denedim ama tepki vermiyor.
izlediğim birkaç yoldan bahsedeyim ki boşa konuda gereksiz mesajlar birikmesin;
1-Brave'i silmeden üstüne bir kez daha kurmayı denedim.
2-Komple Klasörleriyle birlikte sildim geri yükledim gene işe yaramadı(localappdata programfiles-x86 kullanıcılardan heryerden sildim).
3-uyumluluk sorun giderici ile açmayı denedim fakat gene açılmadı.
4-win10 güncelleştirmelerim tamamen yapılı hepsi güncel !
5-son olarak virüs tehdit korumasıda komple kapalı!
eğer konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın adminler
teşekkürler
Merhaba arkadaşlar,
Evde kullandığım mevcut masaüstü bilgisayarımı daha verimli çalışacak bir workstation sistemine dönüştürmek istiyorum. Bu konuda daha önce deneyimi olan, profesyonel iş istasyonlarıyla uğraşmış kişilerin yardımına ihtiyacım var.
Amaç:
- Sistemimi daha kararlı, verimli, ve optimizasyonu yüksek bir hale getirmek.
- Özellikle çok çekirdekli işlemci kullanımı, RAM yönetimi, disk yapısı (RAID/NVMe vs.), soğutma sistemleri, ve güç kaynağı/UPS desteği gibi konularda bilgiye ihtiyacım var.
- Ayrıca driver, BIOS/UEFI ayarları, ve işletim sistemi (Linux/Windows tarafı) gibi detaylarda da tavsiyeler almayı çok isterim.
sistem gtx 1050ti ryzen 3 5k serısındendı sanırsam tam haıtrlamıyorum
Selamlar arkadaşlar,
Şu anda öfkeyle ama sakin kalmaya çalışarak yazıyorum. Türk Telekom kullanıcısıyım ve artık gerçekten usandım. Sürekli internetimde dalgalanmalar, kopmalar, yavaşlamalar yaşıyorum. Bir problem olduğunda müşteri hizmetlerini aradığımda verdikleri cevap hep aynı:
“Modeminiz ısınıyor, değiştirmemiz gerek. Ücreti 2000 TL.”
Yani kusura bakmasınlar ama bu artık resmen klasikleşmiş bir senaryo oldu. Ne zaman arasam bu cümleyle karşılaşıyorum. Herkesin modem mi ısınıyor anlamıyorum. Aynı şeyi defalarca yaşadım. Modemim de öyle eski falan değil, ama bahaneler hep hazır.
Bu yüzden artık kararımı verdim: Türk Telekom’dan kurtulmak istiyorum.
Ama kafam çok karışık.
Sizce hangi ISS’ye geçmeliyim?
- Gerçekten “geç, pişman olmazsın” dediğiniz bir ISS var mı?
- Alt yapımı nasıl araştırabilirim, hangi sağlayıcıları destekliyor?
İnterneti yoğun kullanan biriyim. Hem işim gereği bağlantıya ihtiyacım var, hem de akşamları oyun, film, yayın işleriyle ilgileniyorum. Stabil, dürüst, ve mümkünse müşteri hizmetleri düzgün olan bir sağlayıcı arıyorum.
Tecrübelerinizi, önerilerinizi, hangi ISS’den ne kadar memnunsunuz gibi bilgileri yazarsanız çok sevinirim. Birlikte bu Telekom kabusundan kurtulalım 😅
Şimdiden yorum yapacak herkese teşekkür ederim. 🙏
(eger konuyu yanlış yere açtıysam kusurumu hor görün lütfen ve konumu taşırsanız cok ama cok memnun kalırım iyi çalışmalar DH)
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0