Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM BORCU -ALLAH İÇİN YARDIM EDİN- (BUNLAR ALLAHA NASIL HESAP VERECEKLER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2008 yılında kullanıp kapattırmış olduğum hat ve internet hattıma ait 2010 yılında bana yazı geldi. hattımın borcu varmış dediler 600 küsür lira ödettiler 3 takside böldürdüm hepsini ödeyip kapattım. böldürüp ödememdeki amaç uğraşmamak hukuk mukuk karıştırınca kesin haklı çıkacaklar dava masraflarıda üzerime kalacak diye öyle bir yola gitmedim. 3 gün önce de 800 küsür lira birikmiş internet ve hat borcumun olduğunu derhal ödememi aksi takdirde haciz işlerinin başlayacak/başlamış olacağını tebliğgat ettiler. Nedeni ise hattım için dilekçe verip iptal ettirmemiş olmammış. Türk telekom sürekli benden hiç kullanmadığım, dilekçe verip kapattırmama rağmen dosyamda dilekçemin olmadığını kapattırmadığımı öne sürdüğü eski sabit hattım üzerinden para talep ediyor. Eğer ödemezsem evimi haczedip 6 ay hapis yatacağımı söylüyor. Ben 3 kuruş paraya zar zor geçinen ev kirasını öderken bile sağa sola borçlanan, faturalarını it gibi çalışarak zor ödeyen bir insanım. Ne yapacayım ben şimdi? Gidip ttnet'in müdürünü makamında öldürmem mi gerekiyor haklı olmam için? Allah için biri bişey söylesin?

• Allah belalarını versin.Bu tür hizmet veren şirketlerin alayı böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Law Master -- 7 Ekim 2011; 14:56:51 >
  • Bende 120 lira ödedim kullanmadığım internet için.
  • DOLANDIRICILAR
  • Kafayı yiyorum şuanda cebimde 10 lira param var. şubatta ev kiram var hala para biriktiremedim. okul kitaplarını bile ucuz olur diye fotokopi çektiriyorum. götüboklu hesap makinası alacak param bile yok derslerde kullanmak için. dünya bana oyun mu oynuyor aklımla mı oynuyor bilmiyorum öyle sinirliyim ki tahmin bile edemezsiniz. Tahminin ötesinde bir öfkem var şuan. Ulan kullanmış olsam içim yanmayacak sürekli kullanmadığım şeyi biriktirip biriktirip ödetmeye çalışıyorlar. Allah zehir zıkkım etsin kursaklarından geçen her 1 lokmayı.
  • Allah bunu yapanların hepsinin cezasını versin anlıyorum seni benim de başıma geldi benzer olaylar, Allah kolaylık versin.

Birincisi sen kapattırmak istediğinde 2008 yılında yani biriyle konuşup onay aldın mı? Veya elinde kapattırdığına dair bir ne bileyim çıktı mıktı var mı? TTnet'in sitesinde yazıyordu internet geçmişin galiba.
    İkincisi yapabileceğin tek şey bu konuda bilgili insanlara danışmak onlar seni yönlendirir inşallah bilmiyorum..
  • telekomda bizede oldu. kullanmadıgımız telefona sürekli fatura geliyordu.telekoma gittim şikayette bulundum, kullandınki fatura geliyor dedi. ben o sinirle eve geldim, telefonun fişini çıkardım attım, 2 ay prize hiçbişey takmadık, 60 tl konuşma geldi. cinnet geçirdim. telekoma tekrar şikayete gittim. birinin kaçak girme durumu yok, kutu zaten apartmanın üstünde, ordan bizim daireye geçiyor. artık nereden uydurdular bu konuşmayı anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Allah bunu yapanların hepsinin cezasını versin anlıyorum seni benim de başıma geldi benzer olaylar, Allah kolaylık versin.

Birincisi sen kapattırmak istediğinde 2008 yılında yani biriyle konuşup onay aldın mı? Veya elinde kapattırdığına dair bir ne bileyim çıktı mıktı var mı? TTnet'in sitesinde yazıyordu internet geçmişin galiba.
    İkincisi yapabileceğin tek şey bu konuda bilgili insanlara danışmak onlar seni yönlendirir inşallah bilmiyorum..

2008de kapattırdım ama ne kağıt verdiler nede bişey. zaten verseler bile saklayamam bu güne kadar ben. bu konuda bilgili bir insanla konuşmak bile para istiyor. nasıl bir dünya bu insanlar ne çirkin 3 kuşur için birbirlerinin kursağını sıkar olmuş herkes. Şuanda cinnet geçirmememdeki tek neden ALLAHIN ADALEETİNE İNANIYORUM er yada geç tecelli edecek. Zehir zıkkım olsun yedikleri lokma. İnsanlar ne iğrenç kurban olduğum allahın yarattığı güzelim düzen beş paralık adamların ellerinde oyuncak olmuş. Sağıma soluma bakıyorum herkesin evi arabası arsası var. Ulan adem hepimizin atası namussuz herifler ne zaman sahibi olduğunuz buraların. sizin varda bizim niye yok. Bu dünyada çektiklerimin hepsinin hesabını tek tek soracağım ahirette hepsine.

• Hep özelleştirmenin sonuçları bunlar
    Ben de geçen sene modem almışsın diyip 200tl itelemeye çalıştılar
    halbu ki ben modem falan almadım.
    bi avukat arkadaş vardı
    "imzaladığım kağıdı getirin modem teslim tutanağı nerede" diye sor dedi
    Tabii tutanak falan yok
    ödemedim
    Ev telefonumu internetimi iptal ettirdim.
    Şu anda vınn kullanıyorum.
    Elimden geldiğince ttnete mahkum olmayacağım

MAALESEF TEKELCİ ZİHNİYET
    ALLAH YARDIMCIN OLSUN
  • Dava aç bence az para değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YanYatmışKasa

Dava aç bence az para değil

bilmiyorum ki bu işleri ben. dava açmak bile para istiyor avukatı var masrafı var. birde kaybedince sana ödetiyorlar tüm masrafları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marinerocyp

telekomda bizede oldu. kullanmadıgımız telefona sürekli fatura geliyordu.telekoma gittim şikayette bulundum, kullandınki fatura geliyor dedi. ben o sinirle eve geldim, telefonun fişini çıkardım attım, 2 ay prize hiçbişey takmadık, 60 tl konuşma geldi. cinnet geçirdim. telekoma tekrar şikayete gittim. birinin kaçak girme durumu yok, kutu zaten apartmanın üstünde, ordan bizim daireye geçiyor. artık nereden uydurdular bu konuşmayı anlayamadım

Faturada aranan numaralar, dakika, gün, saat falan herşey yazıyor. Faturaya bakınca göremiyor musun birşey?

Belki bi pakete üye olmuşsundur bilmeden yada onlar yapmıştır kullanmasanda 60 tl ödüyorsundur.

Ama bi paket falan üyelik yoksa fatura gelince kullanım yerlerine falan bak.

Parayı bu kadar çöpe atmayın.

• TTnet seneye ihalesi bitecek bu sürede sömürebildikleri kadar sömürecekler dikkatli olmak lazım. Bende iptal ettirmiştim iptal ettirdiğime dair yazılı belge aldım. belgeyi vermiyorlardı 2 saaat cırganlık yapıp müdürlerine çıkıp imzalatıp kaşeletip sonunda aldım belgeyi. Sizde iptal ettirecek olursanız mutlaka belge alın. Sonra başınız arkadaşınki gibi ağrımasın.
  • Onların Allahı varmı ki?

daha önce benim de dilim yandı sebepsiz yere
  • Bundan yaklaşık 5-6 yıl önce olması lazım, yazlığa internet bağlattıralım dedik. Neyse gittik işlemleri yaptık ama 2 ay boyunca bağlanması için ne gelen oldu ne de giden. 3. ayın sonunda eve dönünce gidip iptal ettirdik. 1-2 yıl önce bize de aynı kağıdı yolladılar, 300 mü 500 mü ne borcunuz var falan diye. Bizden de tek gün hizmet vermediği internet için ücret talep etti. Babam da inat etti ödemeyeceğim diyor ve 1-2 yıldır bir şeyler yapıyor ama bilmiyorum ne yapıyor sadece tarih uzuyor. Bu ayın sonunda sanırım mahkememiz var, bakalım artık. Geçen gün de kağıt göndermiş, 90 TL'lik indirim yapıyormuş eğer belirttikleri tarihe kadar ödersek. Bir de bunu Türk telekom alışkanlık haline getirmiş, birçok kişi var bu durumda olan.
  • bak şimdi geçen sene kapattırdığım hattımda kaldı aklım ilerde çıkarmasınlar karşıma borcun var diye
  • böyle durumda çözüm yok yani ya hapse icraya düşeceğiz yada eşek gibi ödetecekler hakları olmayan parayı bize. öyle mi beyler?
  • TTNET Türk Telekom İETT hayatım boyunca sövmüşümdür sövmeyede devam ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkseed

TTnet seneye ihalesi bitecek bu sürede sömürebildikleri kadar sömürecekler dikkatli olmak lazım. Bende iptal ettirmiştim iptal ettirdiğime dair yazılı belge aldım. belgeyi vermiyorlardı 2 saaat cırganlık yapıp müdürlerine çıkıp imzalatıp kaşeletip sonunda aldım belgeyi. Sizde iptal ettirecek olursanız mutlaka belge alın. Sonra başınız arkadaşınki gibi ağrımasın.

ne ihalesi bu hocam?
  • banada ayni sey oldu simdi superonline kullaniyorum kesinlikle tavsiye ederim ama tabi hepsi bir birinden kotu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.