< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom Bana Göre Kampanyalar (11. sayfa)
-
-
-
Arkadaşlar size söylenen fiyat dışında ek vergi ötv eklendimi.
Eski paketim Faturalıda 15 GB ilk %30 sonra %50 indirime onay vermiştim 10 tl ödüyordum.
Şimdi bu tam bana göre onaylayanlar ek vergi ile karşılaştımı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 küsür tl bir vergi ekleniyor bu fiyata evet.
-
Cook iyi bir fiyat bekleme.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana göre bir bana mı çıkmıyor? Faturalı 10 gb + 1000 dk 1000 sms e 43 tl ödüyorum, 43 gün sonra taahhüt bitecek. Bugün arayıp aynı tarifeyi 53 tl ye teklif ettiler kabul etmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 13 Temmuz 2021; 13:37:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Piyasaya gore evet çok iyi ama 10 liraya ödediğim fatura artık 20 tl oldu
Bu kampanya için turktelekom tarafından aradılar ojlarada sordum extra olarak telsiz kullanım bedeli yanşıyormuş.
Faturalı ya da faturasız uygun bir tarife önerebilir misiniz? İki numarayı da taşıtarak geçmeyi planlıyorum.
-
Hocam bedava kullanmayı mı düşünüyorsunuz
İnsanlar dünya para ödüyor tarifenizi kullanabilmek için yıllık 120 lira fazla ödeyeceksiniz diye dert ediyorsunuz kendinize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tranquillity -- 13 Temmuz 2021; 17:23:59 > -
çok zor bir durum, Allah bana da nasip etsin hocam.Dertler paylaşa paylaşa azalır.
-
net fiyat buysa sorman hata
-
3.11 lira vergisi hariç. Toplam 32.5 lira gibi bi fiyata gelecek. Biraz daha beklesem daha iyi teklif gelir mi diyordum.
-
Pahalı adamlara 39₺ye 20gb sunuyorlar sana 8gb sunmuş 2 video izlesen biter
sudan ucuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-380B9FCD3 -- 18 Temmuz 2021; 20:16:21 >
Alttaki hocam 6gb 25tl olan paketi Alacam. İnternet iş de evde heryerde var 4gb kullanıyom şuan yetiyor
-
Teşekkürler son 3 gün vardı şimdi baktım yenilenmis teklifler, bu baketi bana da 33 e teklif etmişler kabul edicem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X