Şimdi Ara

Türk telekom(avea) paramı iç etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • annemin teline 2 gün önce ptt hesabından 20 tl gönderdim ,cebine mesaj düşmesine rağmen 20 tl hatta yüklenmemiş gözüküyor,telinde 60 kuruş gözüküyor,onun birkaç gün öncesindede 15 tl göndermştim oda nasıl bi anda bittiğini anlamadım diyor belki dışarda int açık kalmış olabilir diyor ,hadi 15 tl yi geçtim bi şekilde bitmiş labilir ama
    20 tl hiç gelmedi

turk telekom bayisine gittim müşt hizm arayın dediler ,arıyorum ama muhatap yok alakasız yerler çıkıyor(kayıp çalıntı için 1i ,kontör yükleme için 2 yi,paket bilgileri için 3ü....vsvs)
    ben kimle nasıl muhatap olucam

• Valide hanımın telefonundan *952#den şifre al.O şifreyle telekom online işlemlere girip "bize ulaşın" bölümünden mail at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köfteciŞakir kullanıcısına yanıt
    1haftada anca donuyorlar oradan

• Twitterdan az durumu pm olarak numarani ver genel mudurlukden arasinlar

• gael kullanıcısına yanıt
    444 1 500 ü ara Telefon ayarları yani 5'e bas.Oradan ayarları temsilci ile yapacağım de.Müşteri hizmetlerine bağlar.Bi de gönderdiğin numarayı kontrol et yanlış numaraya yüklemiş olabilirsin.

• numara doğru ,gönderim doğru herşey doğru,,
    4441500 ü arayarak ulaştım sonunda
    müşteri hizmetleriyle bi şekilde konuştm daha doğrusu konuşmaya çalıştım Türkçesi çok düzgün olmayan birileri çalışıyor sanırım akşamları..
    kısacası bizim 15 tl ile 20 tl saniyesinde üflemişler

bunlar okadar şerefsizki
    evdeki internet 30 saniyeliğine kesilince annemin telefonu mobil veriden int hüplemiş ,bir facebook sayfasını açıp kapaması 15 tl ondan sonraki yüklediğim 20 tlde benzer durumdan duman olmuş
    1mb da 20 tl çekiliyormuş gelde küfür etme bunlara...

normalde annemin int paketi var ama 21 tlde aktif oluyormuş o paket,, bidaha gönderirken 21 tl ve üstü göndericekmişim
    Madem ole online işlemlere gir oradan tl harcamalarım ce hareket dokumu olması lazım faturasız nasıl bilgim yok faturalı kullanıyorum oradan haracamada neye düştüğü çıkar

*952# den gelen şifre ile giriş yapabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Madem ole online işlemlere gir oradan tl harcamalarım ce hareket dokumu olması lazım faturasız nasıl bilgim yok faturalı kullanıyorum oradan haracamada neye düştüğü çıkar

*952# den gelen şifre ile giriş yapabilirsin

teşekkürler şimdi baktım 15+20tl yi resmen hortumlamışlar
    vede nedense data kullanım süresi gibi detaylar yazmıyor

Türk telekom(avea) paramı iç etti

önceki gündede 1er tllik çekimler var

Konum kaynaklı olabilir açıksa oda zamanında çok uğraşırdımda faturalı kullandıımdan unuttum zamanında gösteriyordu 6 sene önce göstermesi lazım

Geçmiş olsun 25 lira yükleyip paketsiz takılmayın artık

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    tmm bilgilemdirme için sağol
  • Eskiden bende Türk Telekom kullanıyordum. Aynı durum benim başımada geldi. Çağrı merkezini aradım Akşam vakti aynı senin gibi Türkçesi düzgün olmayan aksanı tuhaf olan bir kadın telefonu açtı. Durumu anlattım bütün bu olanlar normal dedi. O olaydan sonra Turkcell'e geçtim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 aylık Turkcell arasını saymazsam senelerdir faturalı telekom kullanırım.Ek paket alıp filme diziye bile abandığım oldu böyle bir olay yaşamadım.Sanırım ek paketsiz tarife kullanmamak lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.