bilet almak istiyoruz bir tane maç ama 2 tane yer arasında kaldık. stada gitmiş olanlar, tecrübeli olanlardan bilgi alayım dedim. sürekli gitme şansımız olmadığı için özellikle soruyorum.
güney tribününü mü tavsiye edersiniz yoksa batı üst yada doğu üst mü?
o en üst tribünde sahadan illaki uzaklık var ama çok etkiliyor mu? keyfi gayet yaşıyor muyuz yoksa hayır mı?
Ben guney 1de de izledim, dogu 4te de. Guney 1i tavsiye ederim
nou camp'ın en üst kısmı kadar kopuk olamaz :) en üst kısımda oturanlar ile en alt kısımda oturanlar arasında +-4 derece sıcaklık farkı varmış
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
nou camp'ın en üst kısmı kadar kopuk olamaz :) en üst kısımda oturanlar ile en alt kısımda oturanlar arasında +-4 derece sıcaklık farkı varmış
quote:
quote:
hay maşallah:) korkarım orda maç izlerken:)
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: senfield25
quote:
quote:
Hep bati ustteydim gittigim maclarda bu sefer kale arkasindaki orta bolumden almayi bende dusunuyom cosku ve goruntu farki fazla var mi
orası nasıl doluyor vay arkadaş ya boş tek koltuk yoktur
Metroyla gidiceksen dogu ust 414 bloktan al ama gs bonusun falan yoksa ust siralarda anca yer bulursun. Bati ust genelde bos oluyor ama metroya cok uzak fakat otobusler kalkiyor bati tarafindan acikcasi nasil gidip gelecegin onemli.
quote:
quote:
Yusuf yusuf.
Antalya maçında güney alttaydım. Görüntü güzel ama batı üst sahaya daha hakim. O yüzden batı üstten veya doğu üstten al derim...
Hiçbir statta kale arkasında maç seyredilmez. Maçı anlayamıyorsun. Uzak kalede olan pozisyonu süzemiyorsun. En iyi yan taraflar. İmkanın olduğu sürece yan tribünlerden bilet almaya çalış. Eğer yoksa kale arkası üst taraflarda. Aşağıda olursan maç izlemeyi unut.
Oturup mac izlemek yerine 90 dk takımı desteklemek daha mantıklı geliyor bana nedense. Kale arkaları bu konuda daha avantajlı.
Hocam sen şimdi bağırmaya mı gidecen yoksa izlemeye mi? Önce onun cevabını bi ver.
quote:
Orijinalden alıntı: E®TAŞ
Hocam sen şimdi bağırmaya mı gidecen yoksa izlemeye mi? Önce onun cevabını bi ver.
izlemeye usta:)
quote:
Orijinalden alıntı: patos64
quote:
Orijinalden alıntı: E®TAŞ
izlemeye usta:)
Kale arkasına gitme o zaman.
quote:
quote:
Resimden bile bakınca başım döndü anasını satayım
hocam basın tribününün karşısı neresi oluyodu tam bilmiyorum doğu galiba, onun üst katın ilk sıraları... burda izledim antalya maçını gayet güzel tavsiye ederim.
kale arkası da güzel ama sadece 1 devre güzel diğer devre karşıda olunca o kadar güzel olmuyo
quote:
bildiğim kadarıyla 200metrede bir 1 derece azalıyor atmosferde 800metremiymiş ya burası
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme