Şimdi Ara

turk telekom altyapiyi bize yaptircak sanirim- yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kac ay once dilekce vermistik altyapi icin.bir olay olmadi aylarca.dun komsuyla baska bi bolge mudurlugune gittik sehir planlamadan biriyle gorustuk adam birine mail atti bugun adamlar geldi eve kesfe.baktilar falan kutu bitisikteki evde giris kapisi ustunde gosterdiler bana.dediler ki sizin apartman giris kapisi ( tam kapinin onunde iki siyah boru var yukari dogru yerin altindan geliyo 50 cm si disarda) ordaki borularin oraya bi rogar ve kutulu evle bizim evin birlestigi yere bi rogar ve bu 2 rogar arasina bi boru koyun dediler.tabi kazilcak bu alan icine koyulacak boru.bu olayi bize yaptirmaya calistilar.sonradan biz aradik direk kutudan binaya cekelim kabloyu onla ugrasilmaz falan dedik.adamlar alin cekin kabloyu biz baglariz dedi.bu nasil olaydir beyler biz yapabilir miyiz? valla o kadar biktik ki internetsizlikten yapabiliriz oluyosa.millet yillardir bekliyo.bu altyapi mi oluyo yani kutudan binaya kablo cekmenin adi aylardir bize soyledikleri altyapi mi oluyo? bizim komsu cocuk herseyden anliyo gibi ben yaparim havasinda kutudan cekebilir miyiz binaya kadar? nasil bi kablo lazim buna. ve bina girisinde iceride turktelekom stickerli kapak var kablolar var uclari acik. sanirim yukardaki dairelerden geliyo kablolar uzerlerinde cat5 wirenet vs yaziyo bu cekilen kablo bu kablolarla mi birlescek.buraya da kutu vs koyucaklar mi yoksa uclarini mi birlestiriyolar? yardim edin beyler lutfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerhac -- 23 Mart 2017; 1:54:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Normal kullanıcı yapamaz cok iş var.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    sanirim sadece kablo alip kutudan bizim apartman girisine kadar getirin dediler.yani her seyi biz yapmicaz galiba.onlar ondan sonra yapicaklar.adamlar resmen kazi mazi yapmamak icin bize itelediler.yapcagi 3 4 metre biseydi.onu yapmasa bi 10 metre kablo cekicekti onu da bize yaptirmaya calisiyolar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekom kullandığım zamanlarda birgün aniden internet kesildi.Yalnız türk telekomun nasıl bir firma olduğunu artık herkes gibi bende bildiğimden hadi şunu kendim yapayım dedim.Sayısız şey denedim firmaya bulaşmamak için ama nafile sonuç alamadım.Sonuçta bismillah diyerek aradım çağrı merkezini.1 hafta,2 hafta 3,4 derken aylar geçmeye başladı bizim işten ses soluk yok internette yok.Tabi bu arada defalarca aramalar mailler falan gık yok.Havanın hafif kapalı olduğu birgün yine her zamanki gibi tam 4 kez müdürlüğe gittim.En son sağolsun teknik ekibin başındaki müdür mü? yoksa başka bir vasfı mı var anlamadım bir kişi bağırıp çağırırken beni masasına oturttu.Birini yanına çağırdı bu arkadaşın işini neden görmüyorsunuz diye sordu.Buradan sonrası komedidir bakın.Karşıdaki zat "hava açarsa giderim","yağmur yağmazsa giderim"dedi.Neyyyy adam müdürünü takmıyor lan ben bağırsam ne olacak.Daha uzun uzun yazılır ama çok uzadı o günden beri aboneliğimi değiştirdim kafam rahat.




  • ilk baş türk telekom müdürlüğün numarasını alın

    sonra ak parti il müdürlüğüne gidin

    sorununuzu anlatın telekom müdürlüğünü aratın

    gelirler iki güne çekerler kabloyu
  • Rezilliğin bu kadarı. Adam size bunları söyledi sizde eyvallah mı çektiniz? Neden ağzının payını vermediniz ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şirket çalışanı değilsiniz bişey değilsiniz o kabloyu seve seve evin içindeki ankastreye kadar çekecek işi bu
  • acr kullanıcısına yanıt
    sozde yeni binalara yapamiyolarmis kablo cekme falan.eski binalara yapiyolarmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkarım ki yakın gelecekte sırtında fiber optik kablo bobini, kendi imkanları ile santrale çekmeye çalışan vatandaşlar göreceğiz. Telekom yüzünden gidişat çok kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O işleri bildiğim kadarı ile taşeron firmalar yapıyor. Ben evi taşıdım alt yapı yok diye vadofone neti taşıtamadım ve hizmet alamadığımdan sözleşmeyi iptal ettirdim. Gerçi donduralım diye çok ısrar ettiler ama yinede iptal ettirdim. Taahhüt bozma bedeli bile ödemedim sonuçta hizmet veremiyor. Türk Telekoma başvuruda bulundum 2 gün sonra ekip geldi alt yapı yok müdürlüğe dilekçe verin dediler ve gittiler. Müdürlüğe gittim dilekçe falan istemediler. Bilgisayardan kayıt oluşturdular haber vereceğiz dediler. 2 hafta sonra sokakta kazı yapmaya başladılar. Apartmanın içine kadar kablo çektiler. Hemen arayıp başvuruda bulundum. Ertesi gün sabah gelip açtılar internetimi. Çekmişken fiber çekselermiş iyi olurdu diyordum ama VDSL de işimi görüyor. Ben bu hizmeti görünce ne yalan söyleyeyim çok şaşırdım. Özellikle akşama doğru arayıp ertesi gün sabah 9 da gelip interneti bağlanmaları çok şaşırttı beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.