Bildirim
türk telekom altyapı yok (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sistem kopma yaşamamanız için eğer hat değerleriniz kötüleşirse otomatik oarak hızınızı kopma yaşanmayacak en yüksek hıza ayarlar. Şuan en fazla 7.2mbps alabiliyorsunuz sistem de otomatik 7.1mbps ye sabitlemiş yani normal bir durum olması gereken bu. Zaten kasıtlı hız düşürmezler ki hem kanunsuz hem de hız düşürerek ya da yükselterek herhangi bir kâr elde etmiyorlar. Yani sıkıntı yok ama değerleriniz çok oynak siz ankastereden cat tipi kabhlo çekebildiniz mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ B.D. 31.07
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum -
cat 6 var fakat yetmedi. _____________________________ -
Bana kalırsa bu saatten sonra yapmanı gereken tahahütün dolmasını beklemek olmalı ki 2017 ye kadar fiber gelebilir sonuçta. Ama eğer bir haftayı geçmediyse cat6 kabloyu aldığınız yere gidip elinizdekini verip uzunluğu yetecek bir cat6 ile değiştirin en azından ciddi bir fark olacağını düşünüyorum internet kalitenizde ama mutlaka cat kablo çekin diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ B.D. 31.07
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum -
şuan yağmur var hat değerim ===========================================================================
ADSL Training Status: Showtime
Mode: ADSL2+
Traffic Type: ATM Mode
Link Uptime: 0 day: 11 hours: 6 minutes
============================================================================
ADSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 0.804 Mbps 7.213 Mbps
Actual Net Data Rate: 0.796 Mbps 7.165 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 18.5 dB 5.3 dB
Actual Delay: 8 ms 8 ms
Transmit Power: 12.4 dBm 19.5 dBm
Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
Actual INP: 1.0 symbols 3.0 symbols
Total Attenuation: 26.8 dB 44.5 dB
Attainable Net Data Rate: 1.150 Mbps 8.648 Mbps
============================================================================
ADSL Counters
Downstream Upstream
Since Link time = 6 min 9 sec
FEC: 25979131 0
CRC: 160 0
ES: 78 0
SES: 0 0
UAS: 0 0
LOS: 0 0
LOF: 0 0
LOM: 0 0
Latest 15 minutes time = 6 min 42 sec
FEC: 3727743 0
CRC: 12 0
ES: 12 0
Previous 15 minutes time = 15 min 0 sec
FEC: 4703877 0
CRC: 8 0
ES: 6 0
Latest 1 day time = 11 hours 6 min 42 sec
UAS: 33 33
Previous 1 day time = 0 sec
FEC: 0 0
CRC: 0 0
ES: 0 0
Total time = 11 hours 6 min 42 sec
UAS: 33 33
============================================================================_____________________________
-
Bu demek oluyor ki dış bağlantınız fendeğil sıkıntı bina içi cat6 çekin ama üstüne basa basa diyorum cat6 çekin.
_____________________________ -
Sanırım bu Türk Telekom'un öğrencilere sunduğu ücretsiz internet hizmeti. Tabi günümüz şartları düşünüldüğünde 4 gb komik bir rakam ancak ücretsiz bir hizmeti ise haliyle. Paketleri ihtiyaç ve ücrete göre değerlendirmek lazım. Telekom yeni paketler çıkartacaktır sene içinde ayrıca not düşeyim 4.5G ile ucuz genişbant hizmeti verilebileceği de söyleniyor. (Hız verirler de ucuz olacağını sanmam). Ama olursa eğer dehşet ping e razı olabilecekseniz bu da en azından fiber gelene kadar bir tercih olabilir. Şu da bir gerçek ki Türk Telekom altyapı yatırımlarınız hızlandırmalı. Artık Türkiye'nin hemen hemen heryeri VDSL kapsamında. Artık sıre ikinci aşamaya gelmeli artık her binaya fiberoptik hedefinin gerçekleştirilmesi lazım. Zaten bunu yapmazlar ise Telekom güzel bir hesaptan geçmek zorunda kalır zira bakanlık tüm binalara fiber ulaştırma hedefi var (Türksat'ın hedeflerine göz atabilirsiniz). Yani (not asla ve asla siyasi bir anlam çıkarılmasın lütfen öyle bir gayem yok) Türk Telekom'da arapların tek rolü hisse ortaklığı neredeyse zira Türk Telekom olmazsa Oger Telekom diye bir firma kalmayacak. Yani Telekom devlet kontrolünde bir kurum ve diğer iss lerde olmayan yükümlülükleri var. Herşeyi zaman gösterecek. Biraz uzun yazdım İnşallah sizin için bir sıkıntı teşkil etmiyordur.
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
-
-
Benim olduğum yerde yok hocam vdsl.Türkiye nin çoğu yerinde yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Benim olduğum yerde vdsl var hocam fakat taahhüt kapsamında yok bu yüzden adsl portdan hizmet alıyorum. _____________________________ -
_____________________________ B.D. 31.07
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1
quote:
Orijinalden alıntı: 0365634b
hocam ay 13 tl veriyordum sonrada sınırsız'a geçtim ilk defa 7.7 mbps gördüm TTNet'de büyük bir başarı ıdm ile max 970kb/s indiryor
Şimdi SNR değerin fena değil ama hat zayıflamanız fazla bu yüzden cat tipi kablo çekin diyorum çekersenız 10mbps görebileceğinizi hatta biraz geçebileceğinizi düşünüyorum.
------------------@tezekos
Şimdi fiber ve VDSL altyapı olayı şehirden şehire değişiyor bası şehirlerin telekom müdürlükleri yatırıma daha fazla önem verirken bazı şehirlerdeki müdürlükler kılını bile kıpırdatmıyor. Ama Türkiye'nin büyük çoğunluğu VDSL alabiliyor diye biliyorum.
Benim olduğum yerde ultranet paketlerinden başka hipernet ve fibernet paketlerine geçilemiyor altyapı olmadığından
en son benim olduğum yere gelecek sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Benim olduğum yerde vdsl var hocam fakat taahhüt kapsamında yok bu yüzden adsl portdan hizmet alıyorum.
Hipernet ttnete sorarsan mhlerine var diyorlar fakat santrale gittiğinde desteklemediğinden hat işlem iptal ediliyor altyapı bilgileri ttnette yanlış söylenmekte.
santral'e gelen ekipler benim internet için 3 mbps bile gelmez dediler TTNet baysinde gördüm fakat onunlar bile bilmiyorlar. _____________________________ -
mh zerre kadar birşey bilmez en doğru bilgiyi her zaman santralden alırsınız. Eğer bulunduğunuz yer şehirin tam içi ise geç gelecektir VDSL de Fiber de _____________________________ B.D. 31.07
hocam bir arkadaş da gördüm modem hat değerinde süperonline fiber@yazıyordu düğer kullanıcı adı ise tellcom@tellcomadsl bağlantı pasif yazıyordu yarın resim atcam. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1
mh zerre kadar birşey bilmez en doğru bilgiyi her zaman santralden alırsınız. Eğer bulunduğunuz yer şehirin tam içi ise geç gelecektir VDSL de Fiber de
İl de olsam iyi de ilçedeyim :)
ilçe nüfüs ne kadar acaba ? _____________________________ -
quote:
ilçe nüfüs ne kadar acaba ?
45000 hayırdır ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X