Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ALTYAPI-PORT YOK YALANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba DH ahalisi gün geçmiyor ki tekel Türk Telekom ile ilgili sıkıntı çıkmasın sorunum şu:türknet İSS i kullanmaktayım İzmir torbalı ayrancılar a taşındım bulunduğum yerin altyapısını sorguladığımda altyapı yok uyarısı ile karşılaşıyordum bende 23.11.2018 tarihinde İzmir torbalı Türk Telekom ilçe müdürlüğüne gittim ordaki orta yaşlı kızıl saçlı bayan şebekenin olup dolabın aktif olmadığını söyleyip sistemden destek kaydı açtı 10 dk sonra altyapıyı sorguladığımda 11 Mbps hız çıktı bende eve döndüm türknet aboneliğimi taşımak istedim lakin o da ne ALTYAPI GENE YOK!! Türknete mevcut aboneliğimi nakil ettirmek istedim “boş port yok” cevabı aldım bunun üzerine 29.11.2018 tarihi yani dün yine torbalı ilçe genel müdürlüğüne gittim bu kez aynı bayan “müşterisi olmadığım için benle ilgilenemiyeceğini” sorunumla ilgili abonesi olduğum İSS ile görüşmem gerektiğini söyledi bende madem o zaman aboneniz olmak istiyorum dedim evrakları filan imzaladım zaten bana satış yapabilmek için dünden razı iki lafından biri şu kadar akn-hız 24 AY TAAHHÜT bugün beni arayıp kurumsal hat borcumdan dolayı işlemlere devam edemeyeceğini borcumu ödeyip o şekilde bireysel hat açabileceğini söyledi sorun borcumdan dolayı internet verememesi değil. Boş port yok altyapı yok denilerek sırf kendi markasından satış yapabilmek için 40 takla atıyor olması arkadaş ben bunların leş tarifesi ile internet kullanmak zorunda mıyım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.