Şimdi Ara

Turk Telekom Altyapı İyileştirme Çalışmaları Başladı.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
10.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkaslar ttnet kullaniyorum. upload hizim 0.66 mbps bu normalmidir? bu ttnet upload hizinda cok cimri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uploadlar küfür gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

arkaslar ttnet kullaniyorum. upload hizim 0.66 mbps bu normalmidir? bu ttnet upload hizinda cok cimri

Valla benimkide öyle TTnet kalitesi yapacak bişey yok
  • cevaplariniz icin tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekicalik

Nedense de bağlattığım günden beri stabil olarak aldığım hızı 7mbit civarı olan hızımı artık 5mbit olarak alıyorum şikayet ettim ve dedim benim hattımdan tivibu ev alanlara verdiniz dimi diye olurmu beyfendi dediler yok öyle bir şey filan sonra iş döndü tabiki kotamı aştığım için filan ay başı eski hızınıza dönersiniz filan eğer benim bu kadar zamandır aslanlar gibi kullandığım hızım kota yüzünden filan düşürüldüyse Allah beni kahretsin şerefimi ortaya koyarım başka hatlar rahatlasın güçlensin diye benim hızım düşürüldü şimdi sesimi çıkaramıyorum adil kullanım kotası yüzünden ama ay başı gelsin o hızım eski seviyesine dönmesin bak o santrali başlarına yıkıyormuyum yıkmıyormuyum ulan adil kullanımdan olsa düşürürsün 1mbit'e 5mbit nereden çıktı şerefiz telekom...

ben kırıkkaledeym siznle aynı durumu paylaşıyorum akkyi aştğmdan susuyorum bende eğer aybaşnda düzeltmezlerse martta iptal ettiririm

• Upload hızı asla yükseltilmez arkadaşlar, yoksa hosting firmaları aç kalır.
  • yaklaşık 100-150 metre uzaklıkta büyük beyaz saha dolabı var apartman zemin katta Türk telekom fiber dolabı koydular hat değerleri nasıl acaba? hız şuan iyi ama ping sorunu yaşıyorum

Turk Telekom Altyapı İyileştirme Çalışmaları Başladı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 26 Temmuz 2012; 17:11:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

yaklaşık 100-150 metre uzaklıkta büyük beyaz saha dolabı var apartman zemin katta Türk telekom fiber dolabı koydular hat değerleri nasıl acaba? hız şuan iyi ama ping sorunu yaşıyorum

Evet hat değerlerin gayet iyi , hat zayıflama değerinden de zaten saha dolabının 200 metrenin altında bir mesafede olduğu belli.

16 falan rahat alırsın.
  • Alın sıze alt yapı çalışması

Evdeki bunun 100 katı kalitesine sahip ama burda durum böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_ronal -- 26 Temmuz 2012; 18:12:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

quote:

Orijinalden alıntı: pusat1438

TTNETEN ilk Gurur duyan insan çıktın hll

Büyük kıyamet alameti aslına bakarsak...

yemin ediyorum aynı şeyleri demek için mesaj yazıcaktım siz bana tercüman oldunuz

• Bizim burada müstakil binalar var aynı mahallenin yukaraki kısmında kalanlar 8 9 mbit alıyorlar.Biz aşağıda kalanlar 5 6 mbit alıyoruz.Nereye şikayet edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benden Adam Olmaz

Bizim burada müstakil binalar var aynı mahallenin yukaraki kısmında kalanlar 8 9 mbit alıyorlar.Biz aşağıda kalanlar 5 6 mbit alıyoruz.Nereye şikayet edebilirim

ttnet müşteri hizmetlerini bir arayın bakalım ne diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Bizim burada müstakil binalar var aynı mahallenin yukaraki kısmında kalanlar 8 9 mbit alıyorlar.Biz aşağıda kalanlar 5 6 mbit alıyoruz.Nereye şikayet edebilirim

Süperonline adsl kullanıcısıyım onlara bu konuyu açtım gidin telekoma dilekçe verin diyor. 2 yılda bu konu hakkında sosyal medyada ve yazılı olarak telekoma dilekçe verdim ama adamlar gamsız başka ne yapabilirm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Süperonline adsl kullanıcısıyım onlara bu konuyu açtım gidin telekoma dilekçe verin diyor. 2 yılda bu konu hakkında sosyal medyada ve yazılı olarak telekoma dilekçe verdim ama adamlar gamsız başka ne yapabilirm.

anladım , btk ya başvurabilirsiniz son çare olarak.

• tt net her upload konusunda baya cimri hani dizi indir film indir ee sonra adam akılı cod bile yapamazken uplad hızın istiyoruz tt net duy bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Eskiden 5 mbit zor alıyordum 38 hat zayıflaması vardı şimdi 7 ye düştü ve snr değeri sınırda yani 9 falandı şimdi 20-30 arası oluyor... Hattım çok stabil ve süper oldu...

Ben merkez ile görüşmüştüm hızımdan memnun olmadığım için yetkili demişti tüm Türkiye'de altyapı iyileştirme çalışmalarımız başlayacak forumdaki çoğu üyeninde hızı arttığına göre gerçekten başladı.. Telekom arabaları fıldır fıldır dönüyor bizim buralarda...

Gerçi ArapTelekom, Tivibu hizmeti verebilmek ve Superonline tehditini gördüğü için hızları yükseltiyor, altyapıyı iyileştiriyordur... Neyse gene tüketiciye yarayan bir durum...

Torrentler 800-850 kb arası oluyor genelde..

Bugün (22 Mayıs) itibari gene arttırılmış hızım sona dayanmış... TT den beklenmeyen şeyler gerçekten bir garip geldi..

Bizim oralara daha ugrayan olmadı. 10 yıllık bakır kablolar ile bagnaniyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim ve tanidigim 7-8 kisininde aksine hizini dusurduler ,daha dune kadar 12200 kpbslerde olan ve muthis stabil calisan downstream degerim bugun 8191 kbps olarak gorunuyor 2-3 kere de kendi kendine kopma oldu.Ping degeri %30 artti.Snr degerlerinde degisiklik yok. Calisma yapiliyorsa iyilistirme icin yapilir,bozmak icin yapilmaz.Ahh yok ki bi alternatif elimiz mahkum kullaniyoruz, ttnete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iadelitaahütlü -- 20 Aralık 2012; 0:50:13 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.