Şimdi Ara

Türk Telekom AKN'siz internete bir hafta erken başladı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
0
Favori
18.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ocakta başlayamaz ziya kanun 31 aralık diyor

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Sözleşme bitince 7000TL fatura çıkarsa şaşırma derim
  • Arkadaşlar burnuma kötü kokular geliyor. Babamı aramışlar 20 Aralıkta ve ilk ay bizden kampanyası adı altında 24 ay taahhüt yaptırmışlar. Taahhüt başlangıcı 20 ocak 2019. Bitiş 20 ocak 2021. Paket bilgilerimde hala akn gözüküyor. Can alıcı sorum şu siz 2019 Ocak ayında taahhüt yapmışsınız deyip 2 yıl boyunca beni akn'li mi kullandıracaklar?
    Yalnız akn ismi geçmiyor resimde. Acaba 300 GB kotalı mı oldum ben şimdi?

Türk Telekom AKN'siz internete bir hafta erken başladı

Bir de online işlem merkezine bilgisayardan girip şu linki yeni sekmeye kopyalayıp girin.

https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/abone/EkKotaPage.do?method=aknSorgula

Alttaki uyarılar bir felaketin habercisi...

Türk Telekom AKN'siz internete bir hafta erken başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalife -- 24 Aralık 2018; 21:13:12 >

• feramor F kullanıcısına yanıt
    10tb çekip deneyen mutlaka olucaktır merakla takip edicem

Şimdi bir anda 50 GB'dan 10240 GB 'a çıktı altyapı çökecek yolun altındaki bakırlar tutuşacak

• 6 yıldır İtalya'dayım, oturduğum şehirde yaklaşık 2 yıldır 1 Gbit/sn internet mevcut ve tarifeler genellikle 25 euro, güzel yanı upload hızı da 200 mbit/sn. Youtube kanalım olduğu için bu epey işime yarıyor. 100 mbit tarifelerde de upload 50 mbit. Türkiye'ye her ziyaretimde bu akn gibi şark kurnazı aklı para yolma metodlarını gördükçe midem bulanıyor artık.

şaka bi yana bize sunulan rakamlar dalga geçer gibi (AKK sonrasi 16'ya düşen hızım artık 35'te kalacak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 24 Aralık 2018; 21:33:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    Rezilliğin kanıtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 24 Aralık 2018; 21:55:26 >

Orijinalden alıntı: Anomalife

Arkadaşlar burnuma kötü kokular geliyor. Babamı aramışlar 20 Aralıkta ve ilk ay bizden kampanyası adı altında 24 ay taahhüt yaptırmışlar. Taahhüt başlangıcı 20 ocak 2019. Bitiş 20 ocak 2021. Paket bilgilerimde hala akn gözüküyor. Can alıcı sorum şu siz 2019 Ocak ayında taahhüt yapmışsınız deyip 2 yıl boyunca beni akn'li mi kullandıracaklar?
    Yalnız akn ismi geçmiyor resimde. Acaba 300 GB kotalı mı oldum ben şimdi?

Bir de online işlem merkezine bilgisayardan girip şu linki yeni sekmeye kopyalayıp girin.

https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/abone/EkKotaPage.do?method=aknSorgula

Alttaki uyarılar bir felaketin habercisi...

10 tb kota mı görünüyor orda?

• Bişey soracam. 1 sene önce akn 75 gb iken 5 tl fark ile 100 gb teklif etmişlerdi kabul ettim. 6 ay önce de 5 tl fark ile 150 gb yapalım demişlerdi onu da kabul ettim. şimdi 82 tl ödüyorum eğer bu teklifleri kabul etmeseydim şimdi 72 tl ödicektim 82 tl ödüyorum. şimdi kota kalktı. aradı zararım nasıl giderilecek ?

Orijinalden alıntı: khrmndgn

Benim sevilmeye ihtiyacım yok, Türk Telekom beni her gün seviyor ( Daha açık hali ile yazarsam 1 hafta uzaklaştırılıyorum)
    Ne kadar daha dayanıcan

Orijinalden alıntı: Siriusix

Gerçekten öyle olmuş. Teşekkürler Türk Telekom

bu uygulama androiddemi link vs varmı nerden baıyoruz bu sayfaya
  • Bu durumun Türk Telekomdaki yönetim değişikliği ile alakalı olduğunu düşünüyorum ve belkide yüksek fiyat vs durumununda eski yönetimle alakalı olduğunu şirkete giderayak zarar verdiklerini düşünüyorum. İnşallah doğru düzgün yönetilirler, yanlış yönetim şekli ile zarar ettiklerini gördük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Siriusix

Türk Telekom Online İşlemler adında bir uygulama.
    Sağol baba

Türkiye'de her türlü alt yapın var halihazırda abonelerin çok fazla. Sabit hat, IP TV, mobil operator hizmetlerin var gel gör ki millet senden illallah ediyor. Bunun kötü yönetmekle ilgisi yok bence kötü niyet var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siriusix -- 24 Aralık 2018; 22:32:34 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.