Bildirim
Türk Telekom AKN'siz internete bir hafta erken başladı (13. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam ttnetin verdiği zyxel modem kullanıyorum arayuze girebiliyorum ama o değerler hangi kısımda bir fikrim yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Online işlemlerden şikayet oluşturdum umarım duzeltilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
valla sizlere güvenerek yardırıyor ps storedan oyunları :) hız düşmez umarım. düşerse de can sağolsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yani mutlaka ama şöyle düşünün. Adam zaten atıyorum ayda 200gb’a kadar 35mbps sonrası için 16mbps için 150 lira ödemeye razı olmuş. Ay boyu 35 aldığında çok da sövmemesi lazım. Tabi yakın zamanda taahhüt verenler biraz terste kaldı ama akn’nin kalkacağı da söylenmişti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ XBox Live GamerTag: goruggio87 -
Hocam ttnetin verdiği zyxel modem kullanıyorum arayuze girebiliyorum ama o değerler hangi kısımda bir fikrim yok
Ben zyxel kullanmıyorum. Ama Ağ durumu, ev interneti, internet durumu vs birşey olmali
En baştan limitsiz akn'siz kullananlar için herhangi bir planları yok tam soyguncu firma,nerden bulaştım bilmiyorum gittim birde kaç yıl taahhüt yaptırdım. _____________________________ -
Akşamları ping degerleri yükseliyor inşallah göçmez altyapı.
Ornek verdigin yerden gideyim; esim Romen benim, ben de Portekiz'de yasiyorum. Ben Romanya'da bu kadar hizli internet gormedim. Internetin iyi oldugunu ve fiyatlarin cok da pahali olmadigini biliyorum Romanya'da ama 3 yil once esimin internete 50 - 60 lei civari odedigini ve evdeki internetin Constanta merkezinde 70 megabit civari oldugunu da biliyorum. Portekiz'den Ispanya'dan bahsetmiyorum bile.
Saldiriya gecmek yerine (tanimadiginiz birine, pozitif olmaya calistigi ve kimseyle bir polemige girmeye calismadigi bir mesajindan oturu "buyuk konusmadan once dunyayi dolasin derim" diyerek sert cikis yapmanizdan bahsediyorum), daha seviyeli mesajlar yazarsaniz daha guzel anlasiriz._____________________________ -
ilgili sayfada ücretlendirme diye bir bölüm var. o kampanya içinde birçok hız seçeneği var.
attığım sayfada sana gözüken sadece 1 tanesi.
az üstte ücretlendirme menüsüne bas göreceksin çeşitleri_____________________________ Bazen Gerçekleri Sadece Aklını İmkansıza Açtığında Bulabilirsin...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt