Şimdi Ara

Türk Telekom AKN'siz internete bir hafta erken başladı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
0
Favori
18.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 16 mbit internetim var bulunduğum bölgeye en fazla 13 verilebiliyor akn sonrası 5 e düşüyordu ama bu muhabbetten sonra 13 alabilecekken 9 alabiliyorum

1 tane odenmemis faturam var bundan dolayı kısıtlama yapmış olabilirlermi fatura gecikmesi 10 günü geçmiyor o da mecburen oluyor sıkışıklık söz konusu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aylık 54 TL ödediğim kampanyada beni taahhüdümün bitmesine daha 3 ay varken aradılar. Yeni kampanya teklif ettiler. Eski kampanya nedeniyle ceza, cayma bedeli ödeyeceğimi söylemediler. Yeni kampanya 24 aylık 58 TL 24 mps kabul ettim. Şimdi faturamı kontrol ettiğimde 285 TL gözüküyor. Taahhüdüm devam ettiği hade, beni arayan onlar, kampanya teklifi yapan onlar.Beni yanıltarak kampanyaya geçiriyorlar şimdi sanki kampanyadan ayrılmayı ben istemişim gibi cayma bedeli, ceza yansıtan da onlar. Yeni oyunları bu heralde. İnsanların parasını böyle onları yanıltarak aldatarak almanın telefon dolandırıcılığından ne farkı var ? haksız yere 285 TL cayma bedeli alıyorlar.Haram zıkkım olsun bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo34 -- 26 Aralık 2018; 11:23:40 >

Orijinalden alıntı: WaylandIZMIR

Açıklanan bir şey yok. Bunlar özel paketler
    Özel mözel değil müşteri hizmetlerini arayıp geçebiliyorsunuz.

Orijinalden alıntı: apollo34

Aylık 54 TL ödediğim kampanyada beni taahhüdümün bitmesine daha 3 ay varken aradılar. Yeni kampanya teklif ettiler. Eski kampanya nedeniyle ceza, cayma bedeli ödeyeceğimi söylemediler. Yeni kampanya 24 aylık 58 TL 24 mps kabul ettim. Şimdi faturamı kontrol ettiğimde 285 TL gözüküyor. Taahhüdüm devam ettiği hade, beni arayan onlar, kampanya teklifi yapan onlar.Beni yanıltarak kampanyaya geçiriyorlar şimdi sanki kampanyadan ayrılmayı ben istemişim gibi cayma bedeli, ceza yansıtan da onlar. Yeni oyunları bu heralde. İnsanların parasını böyle onları yanıltarak aldatarak almanın telefon dolandırıcılığından ne farkı var ? haksız yere 285 TL cayma bedeli alıyorlar.Haram zıkkım olsun bunlara.
    Hocam faturaya yansıyan birşey olmayacak, orada yazan taahhüt bozulduğu için çıkan ceza, kendileri yazıp kendileri karşılıyor.Faturada onu indirim olarak gösterirler. Size yansıtılmayacak o tutar. Sadece ilk ay 20 TL damga vergisi var o yansır faturaya yani 78 TL fatura gelecektir ilk ay, diğer aylar 58 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Benim 16 mbit internetim var bulunduğum bölgeye en fazla 13 verilebiliyor akn sonrası 5 e düşüyordu ama bu muhabbetten sonra 13 alabilecekken 9 alabiliyorum

1 tane odenmemis faturam var bundan dolayı kısıtlama yapmış olabilirlermi fatura gecikmesi 10 günü geçmiyor o da mecburen oluyor sıkışıklık söz konusu
    Modemin içine girip internet değerlerini paylaşabilirseniz daha sağlıklı bir yorum yapabilirim. Gelen,giden, ulaşılabilirr hız, snr vs.

Aşkta her seçim aynı zamanda bir vazgeçiştir.
  • deatless22 kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun cevabınız için içimi rahatlattınız. Müşteri hzimetlerini defalarca aradım, sizin kadar detaylı bilgi vermediler, kimsenin birşey bildiği yok.İşte böyle bir şirket.

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Benim 16 mbit internetim var bulunduğum bölgeye en fazla 13 verilebiliyor akn sonrası 5 e düşüyordu ama bu muhabbetten sonra 13 alabilecekken 9 alabiliyorum

Benim hızı 14'den 8 e düşürmüşlerdi.Düzelttirdim.internetten şikayet olusturun.

Arayıp aknyi düşürebilme şansımız var mı? Boşuna niye 100gb akn parası ödeyelim

Teşekkürler

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Bir kaç ay önce 24mbps 100gb akn ile iki yıl taahhüt yapmıştım.

Arayıp aknyi düşürebilme şansımız var mı? Boşuna niye 100gb akn parası ödeyelim

Teşekkürler
    Kaç TL ye anlaştınız. Çağrı merkezinde genelde söylenen daha düşük Akn lı pakete mevcut hızınız ile geçemeyeceğiniz. Eğer 35 Mbps 50 Gb tarifeye geçmek isterseniz geçiriyorlar genelde.

Tarife değişikliği için ya akn yi yada hızınızı yükseltmeyi talep etmeniz gerekiyor. Dusuk paketlere geçiremiyoruz vs diyorlar.

İlla görüşüp yaptırmaya zorlayın bir ihtimal 24mbps 50 gb tarifeye geçirirler. Çağrı merkezinde durum bu.

Orijinalden alıntı: deatless22

Kaç TL ye anlaştınız. Çağrı merkezinde genelde söylenen daha düşük Akn lı pakete mevcut hızınız ile geçemeyeceğiniz. Eğer 35 Mbps 50 Gb tarifeye geçmek isterseniz geçiriyorlar genelde.

Tarife değişikliği için ya akn yi yada hızınızı yükseltmeyi talep etmeniz gerekiyor. Dusuk paketlere geçiremiyoruz vs diyorlar.

İlla görüşüp yaptırmaya zorlayın bir ihtimal 24mbps 50 gb tarifeye geçirirler. Çağrı merkezinde durum bu.

Alıntıları Göster
    70 civarı bir şey ödüyoruz

Teşekkür ederim

• quote:

Alıntıları Göster
    Zamanında yüksek AKK lı pakete geçmiş aboneler ile daha yeni düşük AKK lı paket almış aboneler 2019 da aynı hızı limitsiz alıp farklı fiyat ödeyecekler. Sizce bu saçmalığın ve haksızlığın daniskası değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Zamanında yüksek AKK lı pakete geçmiş aboneler ile daha yeni düşük AKK lı paket almış aboneler 2019 da aynı hızı limitsiz alıp farklı fiyat ödeyecekler. Sizce bu saçmalığın ve haksızlığın daniskası değil mi?

Alıntıları Göster
    Bu haksızlık mıdır, benim düşüncem değildir. Firma istediği fiyata ürünü satıyor, kullanıcı kendine en uygunu seçmeli. Kaldı ki en uzun taahhüt 24 ay oluyor. Bu AKK muhabbeti ve kesin kaldırılacağı Bakan tarafından açıklanmıştı. Anlık yapılan bir reaksiyon değil, neredeyse 3 yıl önceki muhabbet.

Bunu kendi lehimize en optimum şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. O yüzden forumda herkese yardımcı oluyoruz. Bu firma sınırsız interneti kafasına esen fiyata satıyor, biz müşteri olarakta en ucuza nasıl alabilir bu hizmeti ona bakıyoruz.

Mevcutta Yüksek akn'li paket (Yani benim gibi 35 Mbps 200 GB 85TL) kullanan müşteriler, biran önce daha az akn'li paketlere (Ben 35Mbps 50 GB'a 70 TL taahhütüm bitmeden yeniledim 20.12.2018 tarihinde yani 6 gün önce) geçiş yapmalıdırlar.

Böylece eski taahhütlüler yeniden taahhüt vererek, yeni düşük akn'li paket alanlar ile aynı fiyat ödeyecekler. Herhangi bir fiyat farkı kalmayacaktır.
    Hee yok ben tekrar taahhüt vermem , normalde 70 TL olan paketi 85 TL'den kullanırım diyeninde keyfi bilir. Yapacak birşey yok

• quote:

Bu olayın bu şekilde olacağı 2 yıl önce açıklanmıştı. Takip etseydiniz. Haksızlık falan yok yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Planları akn'ye geldiğinde btk'nın kararında olan hız düşüm seviyelerinden biraz daha iyi şartlarda yeni yılda devam ederizdi. Çok tepki gelince artık hızı falan ful limitsiz yaptılar. Böyle olunca yüksek aknli paket müşterisi düşük aknli paket müşterisi ile aynı hızı almış oldu ama farklı fiyatlar vererek oldu bu. Taahhüt olduğu için ve gelen bir gelir olduğu için yüksek verenlere sizinkini düşürüyoruz demezler. Şöyle bir yol izleyebilirler. Belli akn üzeri taahhüt imzalayan müşterilerine misal 100 akn üzeri ekstra ücretsiz tivibu go hizmeti veya taahhütü bittiğinde bu yüksek ücret ödeyenlere daha uygun fiyatlı paketler sunabilirler. Taahhütsüz kullananlar için pek bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Yine belirteyim tepki seviyesine göre yaparlar bunu ses çıkmıyorsa bir şey olmaz.

Orijinalden alıntı: -Master

quote:

Bu olayın bu şekilde olacağı 2 yıl önce açıklanmıştı. Takip etseydiniz. Haksızlık falan yok yani.

Alıntıları Göster
    6 yıldır takip ediyorum hocam. Benim şu an taahütüm yok zaten ama eskiden yüksek Akk ile taahüt verenler sağlam sövüyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Aralık 2018; 14:21:16 >

• quote:

Bu haksızlık mıdır, benim düşüncem değildir. Firma istediği fiyata ürünü satıyor, kullanıcı kendine en uygunu seçmeli. Kaldı ki en uzun taahhüt 24 ay oluyor. Bu AKK muhabbeti ve kesin kaldırılacağı Bakan tarafından açıklanmıştı. Anlık yapılan bir reaksiyon değil, neredeyse 3 yıl önceki muhabbet.

Bunu kendi lehimize en optimum şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. O yüzden forumda herkese yardımcı oluyoruz. Bu firma sınırsız interneti kafasına esen fiyata satıyor, biz müşteri olarakta en ucuza nasıl alabilir bu hizmeti ona bakıyoruz.

Mevcutta Yüksek akn'li paket (Yani benim gibi 35 Mbps 200 GB 85TL) kullanan müşteriler, biran önce daha az akn'li paketlere (Ben 35Mbps 50 GB'a 70 TL taahhütüm bitmeden yeniledim 20.12.2018 tarihinde yani 6 gün önce) geçiş yapmalıdırlar.

Böylece eski taahhütlüler yeniden taahhüt vererek, yeni düşük akn'li paket alanlar ile aynı fiyat ödeyecekler. Herhangi bir fiyat farkı kalmayacaktır.
    Hee yok ben tekrar taahhüt vermem , normalde 70 TL olan paketi 85 TL'den kullanırım diyeninde keyfi bilir. Yapacak birşey yok

Alıntıları Göster
    Hocam yalnız sizde biliyorsunuz ki sözleşmesi yani taahütü devam eden aboneler için üstte Telekom müşteri hizmetlerinin de dediği gibi 1 Ocak gelmeden düşük AKK'lı paketlere geçişe izin vermedikleri yazıyor, kaldı ki taahüt sözleşme şartlarında da alt pakete geçiş yasak, üst pakete geçiş mümkün şeklinde hüküm var diye biliyorum abone lehine olmak kaydıyla.

Yani sizin mantığınıza göre 1 Ocak 2019'dan önce, tercihen Aralık 2018 gibi taahütü bitecek şekilde sözleşme yapmaları lazımdı arkadaşların evvelden. Bu da birçok kişinin es geçtiği bir detay olup, ve Telekom'un bu şekil bir fiyat uygulamasını son ana kadar duyurmamasından kaynaklı attığı bir kazık olarak görüyorum ben. Şahsi görüşümdür.

Türk Telekom AKN'siz internete bir hafta erken başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Aralık 2018; 14:36:35 >

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Ben geçilemez demedim. Henüz ana tarifeler açıklanmadı. Ona bakarsan 89 liraya aylardır sınırsız internet veren bir superonline tarifesi de var. Bir kaç gün sabret, dediğim anlaşılacak.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.