Şimdi Ara

Turk Telekom Aile Koruma Şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evdeki bilgisayarıma Turk Telekomun Aile koruma şifresi yükledim güya çocukları sakıncalı sitelerden korumak amacıyla yaptığım bir işlemdi ama program doğru çalışmadı. kaldırdım sonra aşağıdaki şekilde hata veriyor ve internet,MSN ve outlok açmıyor ADLS normal geliyor ama engelleme yapıyor telekomu aradım kendileri de çözemedi bilgisayara format atmamı istediler ama format attığımda bir daha açamıyacağım programlarım var format atmadan nasıl hallederim sayın ustalar yardım lütfen

HATA MESAJI
    There is a problem with the ContentWatch installation.
    If this problem persists, please reinstall or contact customer support.

Saygılarımla
    Mehmet Kosava

• bu sorunuma Cevap verebilecek modorotör arkadaş yok mu lütfen
    Saygılar
  • bende bu programı sırf merakımdan indirip kurdum ama kurulumdan sonra pc kendi kendine reset atmaya başladı. hemen geri yükleme yaptım düzeldi. geri yükleme yaparak düzeltebilirsin.
  • Programı tekrar yükle!
    Ayarlarını minimuma düşür.
    Saygılarımla.
  • İyiki Yüklememişim Geçen Gün Yükleyecektim TTnetin Verdigi ID Nosunu Unuttum Bende Yüklememiştim
  • tasarım falan güzel güzelde çalışıyor bende bir sorun olmada fakat her sitede uyarı veriyor bence olmamış veritabanı iyi ayarlayamamışlar. çocuk internetten artık bilgi alamaz durumuna getirir bu program
  • Ulan telekom yaptığın biri işi de adam gibi yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Televizyonlar da o kadar reklamı yapılıyor ama adam gibi program yapılmıyor
  • Bu kadar senelik kurumun düzgün çalışan tek bir şeyi bile yok.Olsa herhalde bu kadar abone 1 dişini feda eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

Ulan telekom yaptığın biri işi de adam gibi yap

Bence bu tip ekstra şeylere hiç girmemeleri lazım. Önce adam gibi hizmet ver. Yurtdışı çıkışları tıkanmasın, Dns çökmesin, Adsl arızları adam gibi çözülsün. Ondan sonra bu tip programlara falan el at.
  • Arkadaşlar TTNET in yardımlarıyla bu sorunumu çözdüm kısaca anlatmak istiyorum şayet program ekle kaldır ve program files içinde yok ise bilgisayarın ara bölümünden content watch yazıyorum çıkan dosyaları siliyoruz daha sonra başlat menüsünden çalıştırı açıyoruz oraya da netsh winsock reset yazıp enter tuşuna basdığımızda msdos sayfası açılıp kapanıyor ve sorun halledilmiş oluyor bilginize saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkosavalı -- 7 Aralık 2007; 11:39:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkosavalı

Arkadaşlar TTNET in yardımlarıyla bu sorunumu çözdüm kısaca anlatmak istiyorum şayet program ekle kaldır ve program files içinde yok ise bilgisayarın ara bölümünden content watch yazıyorum çıkan dosyaları siliyoruz daha sonra başlat menüsünden çalıştırı açıyoruz oraya da netsh winsock reset yazıp enter tuşuna basdığımızda msdos sayfası açılıp kapanıyor ve sorun halledilmiş oluyor bilginize saygılar

:) Biraz hort gibi olacak ama teşekkür etmek istedim nette ararken yazınızı gördüm ve sorunumu çözdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidden

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkosavalı

Arkadaşlar TTNET in yardımlarıyla bu sorunumu çözdüm kısaca anlatmak istiyorum şayet program ekle kaldır ve program files içinde yok ise bilgisayarın ara bölümünden content watch yazıyorum çıkan dosyaları siliyoruz daha sonra başlat menüsünden çalıştırı açıyoruz oraya da netsh winsock reset yazıp enter tuşuna basdığımızda msdos sayfası açılıp kapanıyor ve sorun halledilmiş oluyor bilginize saygılar

:) Biraz hort gibi olacak ama teşekkür etmek istedim nette ararken yazınızı gördüm ve sorunumu çözdüm.

Sorunu aynı şekilde ben de çözmüştüm ama programı yeniden kurmak istediğimde kurulum tam sonlanacakken veritabanına yazılamıyor hatası veriyor. TTneti aradım virüs programınızı,güvenlik duvarınızı kapatın ve pcde önceden kalan content watch klasörlerini silin dedi hepsini yaptım ama aynı hata yine var neden olabiilir acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.