Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM 5.5G DAĞITMAYA BAŞLIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Vazifesini yapmayıp zorla yaptırıldığı zaman vatandaşın kanını emenlere sonra yıllar geçtikten sonra biz vazifemizi yaptık diye kulp takıp bunu şişirip sürenlere ve bu huylarında zerre vicdan duymadan devam edenlere selam olsun. Böyle insanları ancak ve ancak cehennem tatmin eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınırsız mobil internet olmadıktan sonra kim takar 5g yi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yeni satılan ipadlerde esim girişi ile türk telekom data hattı çalışıyor. İpad üzerinden sms atılamamasından dolayı ve data hatları online işlemlere girememesinden dolayı esimli data hatlarına 5G tanımlaması yapılamıyor. Dün Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradğımda 5G’yi aktif edebilmek için Volte hizmetinin açılması gerekiyormuş ve onlar sistemden açamıyorlarmış.

Tek çare esimden fiziki sime geçip sms atmak, sonra da tekrar esime geçmek. Aynı durum Turkcell için de geçerli. Lakin, Turkcell’de data hatları online işlemlere girebildiği için esim qr koda online işlemlerden erişebiliyorsunuz. Az önce ipadteki esim profilini sildim. Qr kod okutarak iphone’a tanımlama yaptım. Sms atarak Turkcell data hattım 5G’ye geçti. Arkasından iphoneden esim profili sildim, ipadte tekrar tanımlama yaptım. Türk Telekom için illa fiziki sime geçmek lazım, şimdilik….

• TÜRK TELEKOM 5.5G DAĞITMAYA BAŞLIYOR

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 4.5G Çok yavaş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.