Şimdi Ara

Türk Telekom 2010 mali yılı finansal sonuçlarını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Doru dürüst bir yatırım yapmadan dünyanın hala en pahalı internetini kullandırdıkları için %30 daha fazla kar yapmış olmaları şaşırtıçı değil ama gerçekleri değiştirmiyor ...
  • subat ayında bende neti kapatıyorum. bundan sonra 60 tlyi onlar değil ben geçirecem.

neti sınırsız özgürçe dosya indirme keyfi yaşatmayı sağlayacağına bütün paketleri sınırlama getiren bir zihniyete neden boşu boşuna yuksek miktarda para verelim her ay 60 tl fatura ödeyeceğime her ay paşalar gibi akçaabat köfte sefası yaparım daha iyi
  • bende vodem
    ile cepnet kullaniyorum ayda 8 tl ye isimi gorebiliyorum iki aydir hoscakal ttnet
  • 2010 da %32 artış karımı??? adamlar sırf 2011 ocak ayında 10 tl fark ile 16mbit e geçmek için birbirlerini ezerek ttnet e koşanlar ve arayarak ttnet in santrellerini kitleyenler sayesinde %100 karlarını arttırdılar be helal olsun eminim şuan %200 lere doğru gidiyordur artış :)
  • adamlar bi kac senede telekomu beleşe getirdiler.....

Hani insanlar .."Allah BElasını versin" derler yaaa...

İşte bende onu diyorum ..ttnet adını duydugum zaman..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rackme

adamlar bi kac senede telekomu beleşe getirdiler.....

Hani insanlar .."Allah BElasını versin" derler yaaa...

İşte bende onu diyorum ..ttnet adını duydugum zaman..

Aynen aynen; bir de özelleştirmişlerdi ya "zarar ediyor" diye; bu şirket zarar ediyorduysa, sonumuz iyi değil...
  • ben internet kullanmamaya razıyım yeterki şu şirketin yerin dibine battığını göreyim. Bu şirketi protesto ediyorum ve haberi dahi okumuyorum... nedense bu şirketin isminin geçtiği yerde hep küfür edesim geliyor..

arkadaşın dediği gibi.. "hani Allah belanı versin derlerya"" derlermiş... (?)

bende öyle geçiriyorum içimden...!!!

Haberi neden okumadığıma gelince zaten yeterince küfür ediyorum şimdi okursam bütün gün ederim..!!!

DHtan rica etsek şu şirketin hiçbir haberini yayınlamasada huzurlu bir şekilde haber okusak.. yok arkadaş kapatıyom şimdi bilgisayarı..!!! valla...
  • kar ediyoda ne oluyo sanki hep kalitesiz hizmet yakında sabit ücretleri artırılarsa hiç şaşmam bende söylemesi hesaplı hatatım 14 99 bosuna yok aylık ücretmiş offf oofff
  • arkadaşlar her ay çok yüksek download miktarınız yoksa online oyun oynamıyorsanız vodafonun 8tl cepnet var onu kullanın tamam biraz yavaş ama internette gezinmenize yetiyor ister cep telefonunuzu pc'ye bağlayın isterse vodemle kullanın ama artık şu şirkete para kazandırmayın ARTIKKK!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_._s -- 10 Şubat 2011; 10:56:35 >
  • Oh ne güzel. Ülkemizin en soyguncu, en utanmaz, en arsız tekeli kâr etmiş... Coşun sevinin millet! Ha kâr etti de bana mı etti yabancılara satılmamış mıydı bu şirket? Bir de o var tabi... ADSL üyeliğim bittiğinden beri 10 kere falan aradılar herhalde ama üyeliğimi YENİLEMEYECEĞİM! Yenilemeyeceğim de ne olacak? Hangi firmadan hizmet alsanız o firma yine "hat kullanım hakkı lisansı" için yine Telekoma ücret ödeyecek... Bu devirde, bu ekonomide böyle terbiyesizlik olmaz arkadaş 3. dünya ülkesiyiz işte...
  • İşte maalesef, özelleştirmenin yanlış kullanıldığı bir sektör. Zarar etmesi neredeyse imkansız bir sektörün (hemde tekel, düşünebiliyor musunuz tekeli elinde tutuyor) devletin elinden çıkması çok kötü oldu. Devlette bu işi iyi yapıyordu, yavaştı ama iyi yapıyordu ve bence yapmayada devam etmeliydi. Şimdi yapılanların hangisini yapamayacaktı devlet? Hatta ben olsam, kablo tv'yi de ayırmazdım. İkisi birden şimdi tozu dumana katmıştı. Ne futbol yayınında çanak, yayın kalitesi kavgası olurdu ne de internet zorlaması. Sırf çanak ve ttnet özelleşmesi yüzünden kablo tv ve karasal dijital yayın yaygınlaştırılıyor nede internet iyileşirken aynı anda ucuzluyor.
  • ADSL de fiyat indirimi yapsın madem bu kadar kar ediyorsa, birazda vatandaş kar etsin.
  • ÖZELLEŞTİRMEYİ çözüm olarak gören .... yanlıları için bu haber yeterli birde yanına ek olarak REFORM özelleştirmeden cok daha mantıklı bir hareket olacağını gösteriyor yukarıdakı RAKAMLAR....

ÖZEL HABER :

Yakında PTT özelleşecek, sadece seçimin geçmesi bekleniyor, PTT nin ve PTT BANK'ın karı 9 ve 10 haneli rakamlar iken özelleştirilecek. Seçim öncesi insanları kızdırmak istemiyorlar yalnızca.

Herşey ortada, seçim sizin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

İşte maalesef, özelleştirmenin yanlış kullanıldığı bir sektör. Zarar etmesi neredeyse imkansız bir sektörün (hemde tekel, düşünebiliyor musunuz tekeli elinde tutuyor) devletin elinden çıkması çok kötü oldu. Devlette bu işi iyi yapıyordu, yavaştı ama iyi yapıyordu ve bence yapmayada devam etmeliydi. Şimdi yapılanların hangisini yapamayacaktı devlet? Hatta ben olsam, kablo tv'yi de ayırmazdım. İkisi birden şimdi tozu dumana katmıştı. Ne futbol yayınında çanak, yayın kalitesi kavgası olurdu ne de internet zorlaması. Sırf çanak ve ttnet özelleşmesi yüzünden kablo tv ve karasal dijital yayın yaygınlaştırılıyor nede internet iyileşirken aynı anda ucuzluyor.

Özelleştirmenin yanlış kullandığını zannetmiyorum. Özelleştirme artık bütün ülkeler için kaçınılmaz her nekadar herşeyimizi satıyoruz gitti elimizden denilsede böyle büyük satışlarda ülkeler her zaman Kamulaştırma hakkını elinde tutar . Değerini vererek dileği anda kamulaştırma yoluyla elinden tekrar alabilir. Bunu yaptığı zamanda zaten bi ülkenin güvenililirliği biter ama sonuç itibariyle geri alabilir.

Telekom iyiki satılmış çünkü senin dediğin gibi yavaş işliyordu ama işliyordu mantığla sanırım biz ADSL ye 1-2 sene önce geçebilmiştik. Şu an TTNET özelleşmiş haliyle neyine gerek 10 MB internet düşük ping diyorsa düşünsenize Ziraat bankası Mantığyla devletin elindeyken 50 yaşındaki bi hatun bir devlet memurunun telefonu açıp MSN açmıyormu kardeşim dediğini. Ben 2001 senesinde telekoma gittiğimde Kablonet daha belli başlı caddelere 128 kb olarak alıyorduk. O zaman Telekom ADSL Santrali alınsamı alınmasamı diye tartışıyordu. Telekom da Telefon bağlatmak için 2 gün beklediğimi biliyorum. Bankoda 1 tane yaşlı amca dosyaların içine gömülmüş 25 dk da birinin evrakları inceliyor sırada 15-20 kişi kıllandığı bişey yoksa bankonun arkasında 6-7 tane kadını memuru toplayıp sohbet eden şefe yolluyordu. Şefe imzaya gittiğimde Masanın altında kadının prinç ayıkladığını gördüm. Böyle bir kurumun şuan bile memnun olmadığımız nokta ya devlet zihniyetiyle gelmesi mümkünmüdür sizce ? Ziraat bankasıyla kaç kişi çalışıyor? Ziraat bankasından gidip bir kredi isteyin yada bir internet şubeciliği size uzaylı gibi bakıyorlar halen.

Özelleştirme ve fayda almamak farklı şeyler . Devletin tek suçu var oda tekelci ortama göz yumması ki buda yeni yeni aşılıyor her nekadar TTNET alt yapısınıda kullansada .

Ayrıca bir not Özelleştirmeyi Ülkemize ait birşey olduğunu düşünen arkadaşlara Ben Norveç menşeili bir şirkette çalışıyorum. Norveçte yaşayan yada ilgisi olanlar bilir. Norveç Dünyanın en yüksek kişi başı gelir seviyesine sahip ülkesi adamların paraya ihtyiacı yok ama adamlar Ülkenin en fazla vergi elde ettiği KİT leri olan Petrol ve Maden şirketlerini Özelleştirdiler. Alanlarda Amerika ve Kanadalı şirketlerden eskiden aldıkları verginin 2 katını kazanıyorlar ama adamlar özelleştirme yaparken belli tahahütler alıyorlar 2 katı üretim 2 katı istihdam 20 yıl içinde şu kadar yatırım şu kadar ciro falan gibi şeyler. bizim Türkiye özelleştirme en çok parayı veren kimse ona satılıyor sonrası mevlam kayıra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruelmax -- 11 Şubat 2011; 13:51:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cruelmax

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

İşte maalesef, özelleştirmenin yanlış kullanıldığı bir sektör. Zarar etmesi neredeyse imkansız bir sektörün (hemde tekel, düşünebiliyor musunuz tekeli elinde tutuyor) devletin elinden çıkması çok kötü oldu. Devlette bu işi iyi yapıyordu, yavaştı ama iyi yapıyordu ve bence yapmayada devam etmeliydi. Şimdi yapılanların hangisini yapamayacaktı devlet? Hatta ben olsam, kablo tv'yi de ayırmazdım. İkisi birden şimdi tozu dumana katmıştı. Ne futbol yayınında çanak, yayın kalitesi kavgası olurdu ne de internet zorlaması. Sırf çanak ve ttnet özelleşmesi yüzünden kablo tv ve karasal dijital yayın yaygınlaştırılıyor nede internet iyileşirken aynı anda ucuzluyor.

Özelleştirmenin yanlış kullandığını zannetmiyorum. Özelleştirme artık bütün ülkeler için kaçınılmaz her nekadar herşeyimizi satıyoruz gitti elimizden denilsede böyle büyük satışlarda ülkeler her zaman Kamulaştırma hakkını elinde tutar . Değerini vererek dileği anda kamulaştırma yoluyla elinden tekrar alabilir. Bunu yaptığı zamanda zaten bi ülkenin güvenililirliği biter ama sonuç itibariyle geri alabilir.

Telekom iyiki satılmış çünkü senin dediğin gibi yavaş işliyordu ama işliyordu mantığla sanırım biz ADSL ye 1-2 sene önce geçebilmiştik. Şu an TTNET özelleşmiş haliyle neyine gerek 10 MB internet düşük ping diyorsa düşünsenize Ziraat bankası Mantığyla devletin elindeyken 50 yaşındaki bi hatun bir devlet memurunun telefonu açıp MSN açmıyormu kardeşim dediğini. Ben 2001 senesinde telekoma gittiğimde Kablonet daha belli başlı caddelere 128 kb olarak alıyorduk. O zaman Telekom ADSL Santrali alınsamı alınmasamı diye tartışıyordu. Telekom da Telefon bağlatmak için 2 gün beklediğimi biliyorum. Bankoda 1 tane yaşlı amca dosyaların içine gömülmüş 25 dk da birinin evrakları inceliyor sırada 15-20 kişi kıllandığı bişey yoksa bankonun arkasında 6-7 tane kadını memuru toplayıp sohbet eden şefe yolluyordu. Şefe imzaya gittiğimde Masanın altında kadının prinç ayıkladığını gördüm. Böyle bir kurumun şuan bile memnun olmadığımız nokta ya devlet zihniyetiyle gelmesi mümkünmüdür sizce ? Ziraat bankasıyla kaç kişi çalışıyor? Ziraat bankasından gidip bir kredi isteyin yada bir internet şubeciliği size uzaylı gibi bakıyorlar halen.

Özelleştirme ve fayda almamak farklı şeyler . Devletin tek suçu var oda tekelci ortama göz yumması ki buda yeni yeni aşılıyor her nekadar TTNET alt yapısınıda kullansada .

Ayrıca bir not Özelleştirmeyi Ülkemize ait birşey olduğunu düşünen arkadaşlara Ben Norveç menşeili bir şirkette çalışıyorum. Norveçte yaşayan yada ilgisi olanlar bilir. Norveç Dünyanın en yüksek kişi başı gelir seviyesine sahip ülkesi adamların paraya ihtyiacı yok ama adamlar Ülkenin en fazla vergi elde ettiği KİT leri olan Petrol ve Maden şirketlerini Özelleştirdiler. Alanlarda Amerika ve Kanadalı şirketlerden eskiden aldıkları verginin 2 katını kazanıyorlar ama adamlar özelleştirme yaparken belli tahahütler alıyorlar 2 katı üretim 2 katı istihdam 20 yıl içinde şu kadar yatırım şu kadar ciro falan gibi şeyler. bizim Türkiye özelleştirme en çok parayı veren kimse ona satılıyor sonrası mevlam kayıra.

Kardeş sen kime konuşuyorsun? norveçlilere mi? karıştırdın herhalde..!!

adam hattını kapatmaktan bahsediyor sen diyorsun şimdiye dek ya yeni geçmiştik yada internetimiz daha yavaş olurdu vesaire.. adam komple silip atmış.. hiç olmamasını tercih etmiş sen diyorsun ki ama yeni geçmiştik aynı kalite yoktu.. soru 1: Bir şeyin iyi-kötü, az-çok olmasını mı tercih edersin yoksa hiç olmamasını mı? hiç olmamasındansa iyi-kötü az-çok ne ise hiç yoktan iyidir mantığıyla hareket eder insan yaratılış fıtratı.. ama bu firma insanı öyle bir noktaya getirdi ki , yukarıdaki yorumlar delildir artık insanlar (ben dahil) "Allah belanı versin" demeye kadar uzandı.. hattını kapantanların ise sesi zaten az çıkıyor.. sen kalkmışsın özelleştirmeyi savunuyorsun.. böyle özelleştirme olacağına olmasın daha iyi.. ben şahsen hayatım boyunca netsiz kalmaya razıyım yeter ki bu insan dışı varlıklar tarafından yönetilen şirketin battığını göreyim... Hani birde utanmadan bilmem kaçmilyar kar ettik demezler mi nasıl insan sinir olmasın??? sabit ücret gerekli deyip hertürlü mahkemede hakkını arayan firmanın aslında bilanço tablosuna bakarsak hiçte gerekli olmadığını görüyoruz.. 2 milyar kar edeceğine insan olsunlar 1 milyar kar etsinler... 5.5milyar dolara satıldı.. buda neredeyse 2 yıllık karına eşit.. bu hükümetin yaptığı en büyük hatalardan biridir bu özerlleştirmelerdir.. tekel bir kurumun özelleştirilmesi tekelin önünü tıkayarak olayı iyice açmaza sokmaktır. kimse demesin artı başka firmalarda var diye.. sonuçta hepsi telekoma muhtaç.. çünkü başka altyapı yok!! Bizim iktisadi politikalarımız ve zihniyetimiz hala adam smith'in gerisinde.. hala daha tekel kurumların satışına onay verilmesi ve satılmasının olağan görülmesi normal karşılandıkça medeniyet dediğin şeyin oraya uğramadığından emin ol.. piyasada rekabetin olduğu yerde istediğini sat hatta istersen çukur kaz içine at kimseye birşey olmaz ama söz konusu tekel olunca insanlara böyle küfür ettirirsin başka birşey değil.. milyonlarca insan kullanmadığı birşeyin hizmet adı altında parasını ödüyor.. Bu mudur hizmet anlayışı.. özelleştirmenin gerekliliği... kimse tekel firmaların özelleştirilmesini savunmasın.. !!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.