Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM 100 MBPS HIZLARA MECBUR BIRAKIYOR FİYATLAR ARTIYOR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
8
Favori
227.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
317 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2021 yılında ucuz meyve sebze kuyruklarına girilen ülkede siz internet diyorsunuz sjfsjfsfszjzas

  • Firma bu gigabit olayını yeni yeni yapıyor ve yaptıkça öğrenerek deneyim kazanıyor. İlk zamanlarda böyle sorunların oluşmasını doğal görünüz derim. Zamanla sistemi öğrenip deneyim kazandıkça hizmetleri iyileşecektir. Aşırı uzun da sürmez herhalde bu süreç.

  • 2021 yılında ankaranın göbeğinde boş port yok.. önce santrallerdeki port sayısını artırıp her eve gitmeyi başarsınlar, sonra hızı arttırmaya çalışsınlar. 8mps internete razı olanlar var ama internet bağlatamıyolar. bunlardan biri de benim :( internet bağlatabilmek için mahalleden internet kullanan birilerinin taşınması gerekiyor, sonra o boşa çıkan portlardan bana sıra gelirse internet bağlatabilcem şaka gibi...

  • Ankara'nın göbeğindeyim. İyi bir muhitteyim. Türksat olmasa 24mbit hıza mahkumum. Upload 4mbit.

    Türksat da 100mbit download'a 5mbit upload veriyor. Bu interneti 6 yıl önce bağlatmıştım ve 6 yıldır daha iyisi olmadığı gibi, dengini verebilen de gelmedi. Şehirden uzakta, banliyoda falan olsam tamam da, şehrin en iyi muhitlerinden birinde, burnumun dibinde 5 büyükelçiliğin, 3 büyük şirketin olduğu muhitte durum bu.

    Telekomu kollayıp, borcunu müşterisine ödetme modeli her türlü bize giriyor. Müşterisi olsak da giriyor, olmasak da giriyor.

    Bir yabancı firmadan yakın fiyattan internet alabildiğim gün katti alaka edeceğim. Çok ciddiyim. Elon abinin internet ucuzlarsa her türlü alırım. Kaçak-göçek kullanırım. Zerre umurumda olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kişisel olarak hala bu upload hızları niye bu kadar az anlam veremiyorum. bunu devlet, hükümet felan mı engelliyor?

    fiberde bunun düşük olması için teknik bir engel göremiyorum çünkü. finansal olarakta bir engel görmüyorumn çünkü yüksek upload yüksek masraf olsaydı daha yüksek paketleri olurdu ama yok. upload bu ülkede yok. bunun nedeni nedir? insanlar korsan yayın yapmasın diye mi? başka bir açıklama bulamıyorum, bu işin arkasında tv medyası ya da hükümet var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 23 Ocak 2021; 19:2:12 >
  • Ne 100'ü? 105 liraya 24 Mbps(?) ancak alıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa1403

    Kusura bakmayın arkadaşlar ama akn nin kalkması sizlerin yüzünden oldu. Ve bizim gibi siradan kullanıcılara zararı cok fazla oldu. Akn kalktı fiyatlara inanılmaz zamlar saçma paketler ile yediğimiz kazığın haddi hesabı yok. Sayenizde sene 2021 olmuş 16 mb internetin faturasını ödeyemez duruma geldik. Onceden akn varken 24 mb 150gb akn kotaliyi zamaninin 50tl sine kullaniyorduk ve ayin son 1 haftasi hizi kaca düştüğünü bile hissetmeden ayı tamamliyorduk.
    Simdi 16 mb sınırsız 100 tl civarında.
    Şimdide uploud yukseltik diyorsunuz. Onun icinde fiyatları ayrica yükseldi.
    Mevsu bahis birseyleri duzeltmek istiyorsanız. Sistemin kimin neyi nekadar kullandigima gore bir fiyat politikasıyla fiyatlandirma olmali.
    Neden bizler hem indirme ve yukleme sinirlarini kendimiz secemiyoruz?

    Şunu yazan var mı diye geldim ama bir tek olayı kavrayan sizmişsiniz. Birde şunu yaptık bunu yaptırdık diye seviniyorlar.Ne yaptık olan biten herşey yine bize girdi çıktı. 100 küsür lira verip ne indirme ne yüklüme hızı var. Birde indir bindir arıza çok güzel iş vallahi.





  • Burada da şöyle bir durum var. Turk.net ilk günden kendi altyapısı ile hizmete başlamadı. TT altyapısı üstünden satış yaparak kendini geliştirerek kendisi gigabit verebilecek altyapı kurmaya başladı.


    Ben TTnet'e kalana kadar diğer alternatifleri deneyip onları kullanma taraftarıyım. Zaten TT onlardan gelirini elde ediyor, onlar da biraz kazansın.

  • Arkadaşlar biraz kafam karıştı örnek metni email yoluyla yollamamız yeterli oluyor mu biri aydınlatırsa sevinirim teşekkürler.


    Sitelerine koydukları görüş bildirme formunu doldurmamız icap eder mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogami -- 23 Ocak 2021; 19:35:9 >
  • sis651 kullanıcısına yanıt

    Doğru diyorsunuz. Türk.net daha yeni GigaFiber'i sunacak kapasiiteye geldi ki o bile çok kısıtlı alanda.


    Yine de bakır altyapı olunca tercihlerimiz farklı.  

  • Mail atsanız da görüyorlar.


    Cimer'e yazarsanız daha etkili olacaktır.

  • NitroNos kullanıcısına yanıt

    Hocam yazdım desteğimiz olsun   Ama inanın içimde zerre umut yok. Bu adamlar kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Vatandaşın fikrinin kuş kadar kıymeti yoktur. Belirli başlı torpiller geçilmiş bile zaten bizden gideli çok oldu bu ipin ucu.

  • haahhaha buna anca gülerim . türknetmiş. asla istenilen hızı vermeyen bir firma. 1 sene kullandım sürekli hızımı dusurduler , surekli aramak zorunda kaldım eski hızıma cıkartmaları için. gelmiş burda reklam yapıyor arkadasşlar parası olan ttnet alsın asla istenilen hızı vermıyor turknet

  • mustafa1403 kullanıcısına yanıt

    Kullanma ozaman


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evliyim 2 çocuk var. ev artık yetmiyor. işim internet üzerinden. sırf evde gpon var diye taşınmıyorum.

  • AKK kalkmadan önce bir çok insan da bize tepki gösterdi hatta çoğu arkadaşımız umudum yok ama kampanyaya destek oluyorum sebebiyle başardık.


    Türk Telekom'a mail yağmuru tuttuk aynı şekilde umudum yok diye onlarca insan upload hızlarının arttığını görünce şaşırdı ve başardığımızı gördü.


    Birlikten her zaman güç doğar istersek başarabiliriz internet bizim için günümüzde zorunlu temel ihtiyaçtır.


    Desteğiniz için teşekkür ediyorum umarım bu konuda da tüketicilerin lehine bir karar çıkar.

  • Ra R kullanıcısına yanıt

    Bu bir gerçekten ironi'dir.Bu yazıyı başka ülkede 1 kişi yazan bile bulamazsınız evin konumuna veya kirasına göre değil altyapısına göre ev bakıyoruz.


    Türkiye'deki altyapı gerçekten içler acısı.


    Bu yazıları gördükçe üzülüyorum.

  • Miu M kullanıcısına yanıt

    Bende Üsküdardayım vdsl 46 mbps sınırsız internet için 130TL fiyat çekti TT. Fiber gelmesi de şu durumda imkansız görünüyor çünkü buralar eski muhit yıkılacak gözüyle bakıyorlar. Zaten burada kimsenin talebi de yok bizden başka.

    Turknete geçtim ilk ay sorunlar yaşadım ama düzelttiler 4 aydır sıkıntısız 80mbps vdsl kullanıyorum, evim mahalledeki kutuya yakında iyi hız alıyorum şuan ve eve gelen kabloyuda kaliteli cat6 ile değiştirdim 5ms ping 9db snr margin ile kopmadan stabil kullanıyorum şimdilik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perturbator kullanıcısına yanıt

    Değerler Vdsl2 modülasyonuna göre güzel değerler hatta 5 ms ping almanız bile Türkiye şartlarında mucize diyebilirim.

  • Turk Telekom'un bakırının bana çektirdiklerini düşününce gram para veresim gelmiyor bunlara. Alternatif forever...   

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.