Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.128
Cevap
45
Favori
201.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başla modem ile ulaşalabilir hıza isterseniz bakın. Download 12 ise upload 40 üstü desteklemesi lazım. Galiba turknet modemi bu bu model ilede ulaşılabilir hız görünüyor ama uğraştırıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı telekom kutusununa bağlı diğer hatta 43mb alabilir yazıyor zaten daha fazlası yok çünki 600m kutuya uzaklığımız. 35mb pakette up nekadara çıkıyorki?

• TiesTorN kullanıcısına yanıt

qos ile ne yapıyorsunuz kendi internetinizimi kısıyorsunuz vdsl2 benimde olurmu ? 50lik paket

• *GameOver* kullanıcısına yanıt

Hızı DSLAM değil de modem üstünden kısmış gibi düşünebilirsiniz, modem size özel olduğu için kısma işini daha iyi yönetiyor ve ping fırlamıyor sınıra ulaşınca.

• ata122 kullanıcısına yanıt

QoS ve snr margin ayarları farklı bazı modemlerde hat değerlerinden elle snr ayarı yapıp hat hızı değiştirilebiliyor

bufferbloat için qos ayarları gerekiyor ama hatta kopma falan varsa snr margin ayarlama özellikli modem

• TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kilidi de kaldırmışlar normalde 79.975 idi büyük ihtimalle 88'e çektiler tabii hat kaldırmıyor en fazla 81 görebildim kaldırdığı hızı

acaba tekrar 79.975 hıza kilit koymalarını istesem mi o şekilde snr 8.3 değerlerindeydi keşke SNR ayarlayabilen modem olsaydı elimde

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt

olup olmaması modeminize bağlı, o özellik varsa yapılır. çok ufak bir kısma yapıyorsunuz evet. ama qos'un olayı sadece bantgenişliği kısmak değil, talep edilen istekleri önem sırasına göre düzenlemek. oyun oynamak gibi (yani düşük ping/latency gereken) bir eylem yapıyorsanız o paketlere en yüksek önceliği verip diğer işleri otomatik olarak kısıyor arka planda böylece bufferbloat olmuyor.

• Ek bilgi olarak gponlar santralde genel olarak 1g porta bagli calisiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • o da ayri sorun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 24 hız kullanıyordum 2 gün önceye kadar ve son ölçtüğümde 12mb upload gösteriyordu testte. dün 100mbit'e geçtim upload 8 e düşmüş. sebebi nedir ve düzelir mi sizce? türktelekom kullanıyorum.

• scatter kullanıcısına yanıt

OLT'de boş port olduğu sürece portlar arası geçiş 5 dakika sürer.

• uploadı hala güncellenmeyen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Desident D kullanıcısına yanıt

Benimde hala aynı istanbul güngören bölgesindeyim.

• Kayseri Merkez @internetkutusu 100/8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsabitx -- 22 Nisan 2023; 11:56:32 >
  • _PriNCeLy_ _ kullanıcısına yanıt
    2. evimdeki FTTH hattımda da değişim yok hocam benim. İki evimde aynı yakada. İstanbul, Avrupa bölgesi için bir çalışma yapmamışlar sanırım.

50mbps vdsl,
    35mbps ftth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 22 Nisan 2023; 20:51:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.