< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (72. sayfa)

-
-
aynı telekom kutusununa bağlı diğer hatta 43mb alabilir yazıyor zaten daha fazlası yok çünki 600m kutuya uzaklığımız. 35mb pakette up nekadara çıkıyorki?
-
qos ile ne yapıyorsunuz kendi internetinizimi kısıyorsunuz vdsl2 benimde olurmu ? 50lik paket
-
Hızı DSLAM değil de modem üstünden kısmış gibi düşünebilirsiniz, modem size özel olduğu için kısma işini daha iyi yönetiyor ve ping fırlamıyor sınıra ulaşınca.
-
QoS ve snr margin ayarları farklı bazı modemlerde hat değerlerinden elle snr ayarı yapıp hat hızı değiştirilebiliyor
bufferbloat için qos ayarları gerekiyor ama hatta kopma falan varsa snr margin ayarlama özellikli modem
-
-
-
olup olmaması modeminize bağlı, o özellik varsa yapılır. çok ufak bir kısma yapıyorsunuz evet. ama qos'un olayı sadece bantgenişliği kısmak değil, talep edilen istekleri önem sırasına göre düzenlemek. oyun oynamak gibi (yani düşük ping/latency gereken) bir eylem yapıyorsanız o paketlere en yüksek önceliği verip diğer işleri otomatik olarak kısıyor arka planda böylece bufferbloat olmuyor.
-
Ek bilgi olarak gponlar santralde genel olarak 1g porta bagli calisiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o da ayri sorun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
24 hız kullanıyordum 2 gün önceye kadar ve son ölçtüğümde 12mb upload gösteriyordu testte. dün 100mbit'e geçtim upload 8 e düşmüş. sebebi nedir ve düzelir mi sizce? türktelekom kullanıyorum.
-
OLT'de boş port olduğu sürece portlar arası geçiş 5 dakika sürer.
-
-
Benimde hala aynı istanbul güngören bölgesindeyim.
-
Kayseri Merkez @internetkutusu 100/8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsabitx -- 22 Nisan 2023; 11:56:32 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X