Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.128
Cevap
46
Favori
201.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

suçlu turk telekom tekel olması

• smart0201 kullanıcısına yanıt

Bence hakkı ya sordular , hakkı da ben ne yapacağım uploadı dedi düşürdüler TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 

• bufferbloat dsl tipi hiç bir bağlantıda iyi değildir zaten, çözümü ise çok basit yani bu kadar takılmaya gerek yok. modem üzerinden doğru ayarlanan QoS ayarı ile bu sorun çok rahat aşılır.

QoS ayarı yapmadan önce C aldığım testten QoS ayarı yaptıktan sonra A+ aldım.

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023

• Peki ZXHN H298A V9'a hangi ayarları yapmam gerekiyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turk Telekom da aynı vdsl öteye gitmiyor ki ? 100 mbps tarifeye geçemiyorum hat desteklemiyor diyorlar

• Susun2Dk S kullanıcısına yanıt

hakkı da fiber de istemiyorum bakır kablo sevdam var diyor TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 

• TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023

Hızlanmamış diğer evde ki artmış. Neye göre ayarlıyorlar acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• inanılmaz bir şey oldu bugün upload hızımın fazla olduğunu fark ettim modeme baktım ve upload 15 e açılmış

https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=800b39f1-80fe-4ce9-90c8-fa0e28cd3c33

tenda ac1200 modemde ne gibi bir qos ayarı yapabilirim bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 16 Nisan 2023; 23:25:34 >

• 100 metre ilerim de fiber var vermiyorlar parasını versek de yapmıyorlar yeterli mi ? italya da 2500 mbps internet kullandım zamanında

• yuksek hız böyle oluyor

• smart0201 kullanıcısına yanıt

Kardeşim sanki burda google veriyor bu hizmeti de biz almıyoruz sanki bilmiyoruz haberimiz yok

elde olanlardahilinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz

• berk70 kullanıcısına yanıt

turk telekom diyorsanız 2005 den bu yana hiç bir gelişmesi yok zorunlu olmasa yeni dairelere fiberi bırak adsl bile vermez girit adası bile bizden iyi durum da italya mustakil binalar bile fiber 2500 mbps 25 euro şuan kuru ile 530 tl yaparlar turkiye de upload yok 15 mbps nedir hiç vermesin daha iyi vdsl de hat ne destekliyorsa onu versin.

• Ankara'da ikamet ediyorum, benim upload hızım da 14'e çıkmış. vdsl kullanıyorum.

O arkadaş forumun trol lerinden birisi. Kaale alıp cevap vererek kendinizi yormayin. Büyük ihtimal lise öğrencisi çocuk zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam o arkadaşa ne anlatırsan anlat aynı soruyla karşı karşıya kalıyorsunuz.

• Merhaba arkadaşlar, fibernet(H) dediği bu turk telekomun ftth mi oluyor? Bir de şuan 35 mbit internet kullanıyorum upload hızım 10 mbit görünüyor hız testinde. 200 mbit geçmeyi düşünüyorum ama orada 10 mbit'e kadar upload diyor. Upload çok önemli benim için yurtdışıyla görüşmelerimiz çok fazla, upload hızı 10 da mı kalacak yoksa artmış olacak mı?

Eğer sadece yeni abonelere oluyor ise, taahhütüm doluyor 2 hafta sonra bekleyip yeniden abone olabilirim.

Şimdiden teşekkürler

• Türk Telekom FTTH (Ümraniye/İstanbul) :

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.