Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.128
Cevap
44
Favori
201.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bende 10 Mbps Upload yalancı çıktı. 10 Mbps çıkıyor 8'e düşüyor ve öyle kalıyor...

• Buraya VDSL'in kralını bırakıyorum alem görsün TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023

Bu da ADSL hattım, o bile iyi sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 8 Eylül 2022; 0:41:55 >

• Ben stabil olarak 10 ila 11 Mbps Upload alamıyorum? Ne zaman düzelir bu? Neden 8 Mbps'e sabitleniyor hızım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 8 Eylül 2022; 2:23:27 >
  • Erdem the mixer kullanıcısına yanıt

Çünkü bize verilen internet 100-8 paketi. Sen fiber kullandığın için ilk anda hızın yüksek gelir ama bir süre sonra hızın santral tarafından 100-8 şeklinde kısılır. Uzun zamanlı olarak saniyede 12,5 MB'ın üzerinde download, saniyede 1MB'ın üzerinde upload yapamazsın. Boşuna deneme, ptatikte 8mbit civarı alırsın.

Santral taraflı hız limitleri eskiden AKK zamanında vardı. Bağlantım her zaman 16mbit kuruluyordu ama bana 2,95 hız geliyordu. İlk anda yüksek gelse bile birkaç saniye sonra hızım 2,95'e düşüyordu

• TT 200 mbps paketini kullanıyorum ben de stabil bir şekilde 30 mbps upload vermiyor arada 5-8-20-14-25 falan oluyor. Arada bir 30 mbps ile upload yapılıyor ama genellikle 23 mbps ile upload yapılıyor. 100 mbps paketindeyken sabit bir şekilde 8 mbps ile upload yapıyordu bu oynaklığın sebebi ne olabilir?

• Vdsl 100 megabitte bir gelişme yokmu? Biz ne zaman 10 megabit upload göreceğiz? TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023  +2 megabit için ben şu mesajı yazmaya utanıyorum adamlar bu durumdan utanmıyor vermeye nazlanıyor hala...

• altuntepe2 kullanıcısına yanıt

fiberde olduysa VDSL'de de başlar olmaya herhalde önümüzdeki günlerde bakalım

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Acil destek gerek. ONT ve Router'ı bugünde aç kapa yaptım ama düzelmedi. 8 Mbps alıyorum halen Upload'ı. Hiçbir yararını göremiyorum hızı 10 Mbps yapmalarının... Ne yapacağız?

• fiberden bana ne arkadaşım ben vdsl'ciyim :D hani bize 10mbps upload kıskandım şimdi

• Erdem the mixer kullanıcısına yanıt

bir anda bütün ülkenin hızını 10 yapmıyorlar, bölge bölge yükseliyor. Telekomdaki mühendisler her santral için komutlar girip ayarlıyorlar. Eğer hızları yükseltmeye karar verip uygulamaya başlamışlarsa -Drahmizm hocamızın dediğine göre yükseliyor- bu işlem 1-2 hafta kadar sürebilir.

Hatta bazı bölgelerde hızlar yükselmeyebilir. Benim halen 3mbit upload alan 35mbit Türk Telekom abonesi arkadaşım var, bağlı olduğu santralde profil güncellemesi yapılamıyormuş, çok uğraştık ama uploadı 6 olmadı.

• LBRTN kullanıcısına yanıt

upload 10 olursa güzel yayın yapılır he :) Twitchten veririm 8000 bitrate miss gibi olur.

(8 mbit ile ancak 6500-7000 bitrate verebiliyordum.)

aynen bende keenetic modem var QoS açık olunca upload biraz daha düşüyor bu yüzden bitrate'yi düşürmek zorunda kalıyordum 10 mbit olursa 8000bitrate'yi rahat verebileceğim hele 15-20mbit tarifeleri parayla çıkarsa direkt 20mbit alacağım uğraşmadan :D video da çekerim hatıra olsun vdsl 20mbit + eleştiri videosu :D

Çok bekledik ve geldi şimdi ne düşünüyorsun kardeşim benim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trolldetector kullanıcısına yanıt
    Ahahahhahaha vizyonsuz trolller her zaman ki gibi yine fossladı 😂

• ben gelen bir şey göremiyorum, ADSL hattım 797 kbit, 1016 kbit olmadı

VDSL hattım 8192 kbit, 10240 kbit olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 8 Eylül 2022; 16:34:53 >
  • LBRTN kullanıcısına yanıt

benim de keenetic modem, qos güzel çalışıyor, evdekiler ne yaparlarsa yapsınlar benim pingim kıpırdamıyor bile TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 

• nerde geldi? hala 8mbit var bende.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Öyle herkese aynı anda hemen olmayacak, kademe kademe olacak biraz zaman alır

@LBRTN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 8 Eylül 2022; 16:51:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.