aynen süperlüks villa 45 senelik çivi çakılmamış köy evi, taş zeminli, kireç boyalı ,duvarları yıkılmaya yüz tutmuş basit bir ev. Yıllarrr önce çook ucuzken almıştık, şimdi o evin parasının 10da birini bile veremeyiz. Gören de bizi zengin sanar. |
TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (144. sayfa)

-
-
Hocam gizli zenginsin sen çaktırmıyorsun pek kimsenin morali bozulmasın diye.
-
Ne demek hocam rica ederim.
-
Hocam çok aydınlatıcı oldu saolun. En azından kafamdaki sorular gitmiş oldu.
-
-
Rica ederim, mesajımı editledim daha netleştirecek bilgiler ekledim lütfen kontrol edin tekrar hocam. Saygılarımla
-
Hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
internet kutusu telekom 8 i bile düzgün veremiyor
-
-
Normalde 100 mbps hızlarda upload 20 mbps oldu. Ama ben tam bu artırma başladıktan sonra tarifemi 200 den 100 e düşürünce upload 8 e düşmüştü. Yaklaşık bir ay sonra kendiliğinden 20 ye çıktı. Öncesinde onlarca arıza kaydı açtım filan hiç bir çözüm bulunamadı. Kendi kendine artıyor düşüyor kim yapıyor belli değil hocam
Upload'ı artmayan arkadaşların bu gidişle uploaddan önce tarife fiyatları artacak gibi.
-
-
1 aralıkta zam geliyor.
-
Kaç para olacakmış ? telekom 100 mbps 1000 tl yapacak herhalde... kimse internet kullansın istemiyorlar
-
-
Maşallah; ağzından bal damlıyor hocam bal.
-
Zam falan bişeyler konuşuyosunuz diye hadi dedim yükseltiyim paketi. Upload ile beraber geldi
-
Bana kalsa italya gibi 25 euro verip 2500 mbps verseler.
ülkenin yarısından fazlası 16ADSL ve 24 Mbit VDSL kullanıyor. 2500 Mbit'i kim kaybetti de biz bulacağız, zaten şu an ülkemizde kurulu hiçbir Fiber altyapı 2400 Mbit desteklemiyor
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X