Şimdi Ara

Türk Tarihini Kötüleyen Film (The Promise)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir gün ve Türk düşmanlığı taşıyan yeni bir şey, bir film. Öyle hafife alınabilir de değil, başrolünde Batman'i canlandıran Christian Bale oynuyor. Filmde Ermeni Soykırımı(!) -yalanı- işleniyor. Hollywood'un zevkine göre istediği ülkeyi kötü yapmasına dur deme vakti geldi.

Sizden tek istediğim şu filmin IMDB puanını diplere çekmek. Gelecekte film çıktığında filmin puanının yukarılara çıkmaması için bizim de en azından bu filmi eksilememiz gerekiyor. Daha bu yaz Paris'in ortasına Türk Bayrağı'nı yansıttıracak gücümüzü sağlamışken ben bu gücü bu filmde de kullanmamızı öneririm.

http://www.imdb.com/title/tt4776998/?c=1#

İşlem çok basit yukarıdaki imdb linkinden 1 yıldız vermek. IMDB'ye Google hesabınızla ve ya Facebook hesabınızla kolayca bağlanabiliyorsunuz kayıt olmaya gerek kalmadan.

Bu da filmin fragmanı:

Bu arada Twitter'dan da bir tag başlatabiliriz. Benim Twitter hesabım yok, böyle bir tag başlatırsak fake bir hesap açıp katkı sağlarım. Şimdiden ellerinize sağlık.

• Saatlik promise konusu hayırlı olsun
  • Bi şu adamı seviyodum yabancı oyunculardan o da içine etti. Türk olmayan herkes Türk düşmanı bu dünyada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok ama çok alakasız bir film olmuş kendi tarihlerinde bile yazar ermenilerin çocukları katlettiği köy baskını ve cami baskını türkiyede ise belgelerle kanıtlanmış bir şey film de soykırımdan esinlenmiş deniliyor ama bir tane köy baskını cami yakma veya kundaktaki bebeyi katlettiğini göstermemişler işte bunlar tamamen kansız insanlar

Eğer gerçekten bu soykırım yapılmışsa Emri verenden de Allah razı olsun kimse durduk yere birilerini katletmez zaten Şuanda o soykırımın haklı sebeblerini görüyoruz Pkk'yı oluşturan kişilerin en az %50'si Ermeniler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 12 Eylül 2016; 19:56:14 >
  • Film sektörüne adam gibi adım atmazsak daha çok başımıza gelir.
  • Şimdi sadece sinema değeri açısından bakmak için propagandalardan tepkilerden bağımsız olarak nasıl bir filmmiş diye merak ettim İMDB'deki puan dağılımlarından tepki oyları olan 1 leri ve 10 ları çıkararak puanını hesaplamaya çalıştım.

(520*9 + 289 * 8 + 80* 7 + 34 * 6 + 49 * 5 + 42* 4 + 44 * 3 + 225 * 2 ) / ( 520 + 289 + 80 + 34 + 49 + 42 + 44 + 225 ) = 6.8 çıktı.

Yani sinema değeri açısından meh bir film. Filmin puanı 6.8 arkadaşlar.

Gerçi geriye çok az oy kalıyor bu puan da ne kadar sağlıklı olur orası da tartışılır tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.