Şimdi Ara

Türk sunucusu dediler, kötü dediler, dinlemedim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dinlemedim geçtim TR'ye. Dahada aptallık yapıp solo girdim ranked. İlk maç Jarvan'dım, çok güzel bi şekilde first blood aldık. Devamında 5-0'a getirdik, sonra bi baktım mid ve top feedlemeye başladı. Fakat o sırada bende onlar zaten kaybetti lane'i, adc'yi kastırıyım dedim ve kastırdım. Fakat öyle bir engage anlayışı varki, herkes tank'a giriyor "beni o öldürüyor hep ona girin" kafasıyla. Sadece ben ve draven engage olabilince, takım dağıldı hemen. Loss.

İkinci maçada girelim, troll yada afk olursa çıkarız dedik. Bi girdim, bi forum sitesinden iki arkadaş geldi. Duo yapıyormuş onlarda. İyi olur dedik, first pick'tim fakat kimse support olmayınca ben aldım supp. Yanıma trist geldi bi, ama öyle böyle değil. Blue buff'ta durdu 1.55'e kadar 1.55'te yardım etmeden gitti. Lane sırasında öyle bi pozisyonlanması vardıki allah düşman başına vermeye, yaptığı ilk iş ashe'nin üstüne yürümekti. Koruduk falan, maç ortalarına doğru sayemde iyice feedlendi trist fakat paso attack speed kasıyor arkadaş. En son çıktığı ad itemi bc idi, ie tamamlamaya çalışıyordu maç sonunda. Birde şu varki, biz baron'da tfye girdik, beyfendi bot'ta farm yapıyor. Ulan bu kadar gerizekalı olunmaz dedik , ne yaptıysam kurtaramadım. Supportsun zaten taşıyamıyorsun. Farmlar ayrı mesele zaten, maç sonunda top irelia'nın 55 farm'ı vardı.

tl;dr tr serveri rezil bi durumda, support veya mid/top gitcek duo partneri arıyorum. Westteyken placement matchlerdeydim, 5 maçta 4 win'im vardı solo bi şekilde.

• So?
  • eğlenceye hoşgeldin.
    kural 1 : sabahları rank girme.bronze V den başlama riskin olur.
    kural 2 : mümkün olduğunca biyere çıkmadan duosuz girme.
    kural 3 : sadece ve sadece oyunu taşıyabileceğini düşündüğün heroları al.low eloda kata olabilir mid için becerebiliyosan.örnek olarak yani.ne kadar sıkılsan da bi yerlere gelmek için bıkmadan usanmadan oyna
    bunların üstüne düzgün oyunlar attığında kıymetini bil sürekli denk gelmez
  • dedik dedik inandiramadik bakiniz ne oldu simdi.Bende solo oynarim ama alistim artik rahatim kimin ne oyndigini az cok biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya böyle konuşmayın, korkutuyosunuz! Nodricteyim ben. Ama ben bu serverı açıkçası tr den öyle aman aman ustun gormuyorum. Burda da bahsettiğn şeyler oluyor. Ve çok sıkıldım bu durumdan tıpkı senin gbi. Yalnız işin kötü kısmı, burada iletişim dnen birşey neredeyse yok. Catpat konusuyoruz ama içler acısı durum. Kimseyi etkin altına alamıyosun uyaramıyosun, yanlışını izah edemiyosun. Wtf yazmaktan bşka birşey pek yapamıyosun. Ya karşıyım ama birine böyle hissederek hakaret bile edemiyosun. Hadi ettin diyelim gelen cevabı anlayamıyosun, -haa... Dmek bu, bu demekmiş, bidahakine bunu ben birine derim. Diyip geçiyosun. İşte bundan sıkıldım. Ve geçenlerde bi iddaya grdim. Kaybeden herikimizi tr ye geçircekti. Ve kaybettim. Yakında geçiyoruz. En azından anlıcam adamın ettiği küfürü:) şaka tabi. Trol oyunlar olur ezikler olur büzùkler olur ama kendi memleketimin insanları olur...

• Geçmiş ossun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnat etmeyin arkadaşlar tr serverinin memleketinizin kokusunu özlemiyormsunuz hiç hadi geçin buraya ne öyle gurbet ellerde...
  • Okumadım ama ben 1.5 haftadır falan tr deyim herşey çok güzeldi bugüne kadar ne kadar ezik varsa beni buldu 5 oyundan 1'ini kazandım sadece :(
  • Dedik ama ipleyen yok ki..

• Okumayın ağır qq içerir.
  • cry moar......
  • TR ye takım olarak geçicez bizde. Tek başına olmuyor gerçekten..

*:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BioManiac -- 9 Mart 2013; 1:34:53 >
  • Solo girerseniz TR'de benim gibi bronze IV ten başlarsınız
  • Okuyun diye yazmadım zaten. İşin kötüsü benle geçen arkadaş 19 ranked win streak'te. Sürekli duo giriyorlar. Westte bronzd 3'teydi bu adam :x

• Bende TR ye geçtim bu hafta beklediğimden iyidi
  • Aynen abi adam skin aldi die hero yu tamam al da ranked da deneme bari 1 e 11 nedir :) miss fortune

• Başkası support olmayı kabul etseydi first pick olarak ne almayı düşünüyordun, mid mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.