Şimdi Ara

türk streamer gececiler gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord24turker -- 12 Temmuz 2013; 4:42:41 >

• gececiler ? kanki saat sabah 6

Edit : bence şu ne çaldığını belirten music linenını kaldırın,çok kötü durmuş :D ama görüntü iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 11 Temmuz 2013; 6:03:57 >
  • Ligne trden kötü oyuncular var?
  • Kalite iyi mi sizce daha yeniyim 1 ay oldu
  • Up UP UP
  • afk kalıyorum diyene kadar iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HamsterZ -- 12 Temmuz 2013; 23:29:10 >
  • afk kalmam ben :))) kalite falan nasıl donma var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kahve molası yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertho2

afk kalmam ben :))) kalite falan nasıl donma var mı

donma yok görüntü kalitesi yeterince iyi
  • Kanalınıza çok destek verdim başlarda ama ilk çekilişiniz de yaptığınız sahtekarlık 10larca kişiye ayıp oldu.
    EDİT:İzleyin arkadaşlar ilk streamde acemilik ve arkadaşlarından birinin yapmış olduğu bir hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi █Loading... -- 31 Temmuz 2013; 16:20:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

Kanalınıza çok destek verdim başlarda ama ilk çekilişiniz de yaptığınız sahtekarlık 10larca kişiye ayıp oldu.
    özet:İZLEMEYİN, İZLETMEYİN

Sahtekarlık derken 3 kere kod dagıttık 1 inde ben dagıtmadım arkadaşın yaptıgı şeyden bahsediyorsan haklısın
  • quote:

quote:

Kanalınıza çok destek verdim başlarda ama ilk çekilişiniz de yaptığınız sahtekarlık 10larca kişiye ayıp oldu.

Sahtekarlık derken 3 kere kod dagıttık 1 inde ben dagıtmadım arkadaşın yaptıgı şeyden bahsediyorsan haklısın

Orasını bilemem ama yaptığınız yakışmadı.
  • bi bakalım
  • quote:

quote:

quote:

Nolmuş Nolmuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MachinaeSupremacy

quote:

quote:

quote:

Nolmuş Nolmuş?

Çekiliş yaptılar yaklaşık 30 kişi arasında, çekiliş sonunda kod verdiler kod geçersizdir yazıyordu(yani öyle bir kod yok) bunlar kullanılmış dedi sonra yayından biri "ben kullandım hızlı olsaydınız" fln dedi tabi anlayan kişiler direk çıktı.

• Up Up UP
  • http://s1307.hizliresim.com/1c/f/q7k32.jpg Şu 3 adamı gören çıksın
  • Şimdiye kadar gördüğüm en kalitesiz yayın kusura bakma metin2 size daha uygun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: treven

Şimdiye kadar gördüğüm en kalitesiz yayın kusura bakma metin2 size daha uygun arkadaşlar

ahahahaha ne açıdan :D:D:D:D çok iyi yayınımız var bu arada
  • Temo leona oyununuzu izledim az önce muhabbetler filan kusura bakma ani tepki için
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.