Şimdi Ara

Turk sporunda yukselen IRKCILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyvah diyorum. Bizim ulkemizde hic olmayan bir seydi. Ben acikcasi irkcilik yapan adamlarin, veya o tarz soylemlerde bulunanlarin irkci olmadigina eminim. Bizim ulke siyahileri sever. Hic bir garezimizde yoktur. Ama kasitli olarak moral bozmak adina kucuk capli irkci soylemlerin basladigini goruyorum. Futbolumuzda o kadar sey kotu ki, en azindan irkciligi alevlenmeden bitirmemiz lazim. Bu konuda herkes sag duyulu olmali.

• +1905
  • Haklısın ama biz burada konuşsak da bir şey değişmiyor maalesef
  • Burada buna hak verecek adamlar fırsatını buldumu tersini yapıyor. O yüzden burada yazıp çizmek hiçbirşey ifade etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Burada buna hak verecek adamlar fırsatını buldumu tersini yapıyor. O yüzden burada yazıp çizmek hiçbirşey ifade etmez.

Katilmkla birlikte cok caydirici cezalar verilmeli.Mesela bu tip olalylra karisan sıgırlara men cezasi+para kesilebilir ama nerde¿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlemini alacaksın, mesela dün o muz gösteren taraftarı ömür boyu stadyumlara, salonlara girmekten men edeceksin.
    O akılsızın kendi takımının ilk 11'inde 3 tane simsiyah adam var, kendi takımındaki futbolculara saygısı yok ki herifin.
    Arada sırada tek tük kişiler çıkabilir böyle, onları ayıklamak lazım. Ben bizim ülkemizde ırkçılığın tüm tribünlere, stadyumlara sirayet edeceğini hiç düşünmüyorum, münferit olaylar olur / oluyor, onlarında cezasını keseceksin, bu kadar basit.
  • Sen devlet olarak caydırıcı bir ceza ver bakim o muzu yemeye bile korkarlar net söylüyorum devletin boşbulunuşu bu tür konular
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hidrayi Yorumladim(turk rapci)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Onur~

Haklısın ama biz burada konuşsak da bir şey değişmiyor maalesef

Bu her şey için böyle? Transfer konuları açılıyor o iyi bu kötü deniyor ama bir şey değişmiyor. Hiç olmazsa buradakiler yapmaz böyle bir şey konuşulduğunda.

Genele bakarsak ırkçılığın cezası zaten hapistir. Ama saha ortasında Emre yaptı bir şey değişmedi tribün yapınca mı kötü göründü sizce?
  • DMC diye bir çapsız var ırkçının kralı.
    dün burda adam haklı falan diyordu
  • O adam yüzünden kulüp ceza alacak ya.Ona yanıyorum.Terbiyesiz herif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Orijinalden alıntı: ~Onur~

Haklısın ama biz burada konuşsak da bir şey değişmiyor maalesef

Bu her şey için böyle? Transfer konuları açılıyor o iyi bu kötü deniyor ama bir şey değişmiyor. Hiç olmazsa buradakiler yapmaz böyle bir şey konuşulduğunda.

Genele bakarsak ırkçılığın cezası zaten hapistir. Ama saha ortasında Emre yaptı bir şey değişmedi tribün yapınca mı kötü göründü sizce?

Haklısın tabi ama biz ne kadar konuşursak konuşalım düşün 10 yaşında bir çocuk televizyonu açıyor politikacıların kavgalarını, trafik kazalarını, cinayetler kadına şiddet vs vs bunları izliyor o çocuğun ilerde psikolojik durumu bir düşün istersen, maalesef bir şeyler değişmediği müddetçe böyle şeylerin olması normal

• Eboue olayini diyorsan o adamin kendinde sorun var yoksa bir suru siyahi oyuncu oynuyor hickimseye boyle tepki verilmiyor. herseyi ten rengine baglamayin bence biraz karakterle de alakali ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi biz stada girerken çakmak sokamıyoruz, kapağı açık su sokamıyoruz adam muzla girmiş. Birazda önlem almak lazım.
  • Irkciligi sadece ten rengine gore alirsak bizim ulkemizde irkcilik neredeyse yoktur.Ama irkcilik yok demek pollyannaciliktan baska birsey gdegildir.

• o muzu oraya yemek için sokmadı ya? Şerefsiz herif.Umarım cezasını alır.
  • Webo,Sow ve Yobo da siyahi.hangi akla hizmet bir davranış bu anlayamadım gitti Allah akıl fikir versin en ağır cezaların verilmesi laızm bu tür davranışlara
  • Bu tip adamların cezasını tribünde taraftar vermeli. O muzun üzerine oturtunca o arkadaşı anlayacaktı. Patolonu kirlenecekti yapış yapış olacaktı ve bir daha yapmayacaktı.
  • 6222'yi ne için çıkardılar bilmiyorum, artık almasınlar o tür insanları statlara yeter artık.
  • Kulübe ceza verdiğin sürece bu hareketler artarak devam edecek. Kulübe değil o adama ceza vereceksin. Kameralar tespit ediyor, ver adama 100 bin lira ceza bi de ömür boyu statlara giriş yasağı bak bakalım bi daha birisi teşebbüs edebiliyor mu?
  • Şiddet tribün terörü zaten vardı deplasman yasağı kondu bu sefer millet kendi taraftarlarına saldırmaya başladı. Bir de üstüne ırkçılık başladı şimdi derhal önlem alınması lazım. Gerçi geçen sene inönüde adam maymun taklidi yaptı da ne oldu hangi cezayı aldı hiç.dün izmirde göztepe taraftarı stadın etrafında içi de dahil zarar vermedik yer bırakmadı. Şiddet her tarafta oluyor en azından ırkçılığı bitirmemiz lazım başlamadan. Gerçi ırkçılığı Türkiye'ye bir spor kulübünün kısa boylu bir futbolcusu getirdi ama neyse o da ceza almamıştı zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.