Bildirim
TÜRK SERVER aranıyor ! !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
www.lineageonlineworld.com -
KOLAY OLSUN :D -
lineageonlineworld 7xp mix.gen.tr 50xp -
mix l2 sunucusu bu hafta sonu 30x olarak devreye giriyor. uzun soluklu ve yurt ici server olmasinin disinda rate degerlerini oyunculara anket ile soracak kadar alcak gonulluler. her kezi bekleriz efem -
bn bu mixten acc alamadm bana yardm edecek bi arkadas warmı ya??? -
http://sss.mix.gen.tr/index.php?action=show&cat=398291 >> burada daha once yasanmis uyelik sorunlarinin cozumleri var bir gozat. -
yaw ben bu mix.gen..tr nin serverına girmeyi bi türlü bılamadım patch mi yoksa hostla mı giriliyo bu bi yardım lütfen patchleyse de link verebilirmisniz -
mixspy adinda bir yazilim /system klasorunu bilgisayariniza indiriyor. once mixspy kurmalisiniz, yanliz /system klasorunu l2 'nin icine degilde c:/ altina kopyaliyor, bunu l2 klasorune tasimaniz gerek. forumlarda gerekli aciklama yapilmis zaten once bunlari gozden gecirin. -
ismailcema , mıxspy boyle bır sey yapmıyor su ana kadar 40 a yakın kısıde denendı ama bır tek sen bu sekılde yaptıgını soyluyorsun
baska bır hata yapıyor olabılırmısın
mıxspy tum gereklı ayarlamaları otomatık yapmak ıcın tasarlandı kımsenın bır yerden bır yere bır sey tasımasına gerek yok -
ya girin bi pvp serverine eskiden turk serverimi varmıs -
benden kaynakli olabilir ama iki kere kurdum ikisindede bu sorun cikti. -
www.lineageonlineworld.com
x7 ama eğlenceli kolay olsnu diyosan very high rate :D x5000 x10000 oynaki pvp gör x30larda gecis oluo bilmiom ama extremeden titan gördügüm kadariyla bi zaman sonra hem sıkıcı (sıkıcı dedigimde herkez topa tutacak beni :D yani abar topar lwl kasion görevler yok paran var filan :D pvp serverının sadece biras yavaslatilmis hali x7de tirmaliosun azcik ) hemde playerlar arasi büyük farklar oluo (donate olsun baska yollar olsun buglardan yararlananlar olsun ) x7 derim size kalmis kolay istiosan pvp bul daha iyi ;) -
-
7x bır sunucu l2 turk kıtlesının tercıhı olmayacak gıbı gorunuyor.
aşağıdakı adreste henuz yenı sonuclanmıs bır anket var konu hakkında
http://www.mix.gen.tr/modules.php?name=Surveys&op=results&pollID=6&mode=&order=0&thold=0
yuzde 75'i gecen bır oranda yuksek rate ıstenıyor. -
ah be max bekliyoru beklemedeyiz daha ne kadar bekleyecez -
quote:
Orjinalden alıntı: maxSEPHIROTH
7x bır sunucu l2 turk kıtlesının tercıhı olmayacak gıbı gorunuyor.
aşağıdakı adreste henuz yenı sonuclanmıs bır anket var konu hakkında
http://www.mix.gen.tr/modules.php?name=Surveys&op=results&pollID=6&mode=&order=0&thold=0
yuzde 75'i gecen bır oranda yuksek rate ıstenıyor.
zaten amacımızda l2yi sevenlere degil sevmeyenlere sevdirmek . yani isteyen oynar istemeyen oynamaz. ama biz bekliycez. 6 ay olur bekleriz 7 ay olur bekleriz elbet birgun istedigimiz vede amacladigmiz oyuncu kitlesine ulasiriz . vede sunu soleyeyim ege biz istedigimiz oyuncu kitlesine ulasirsak bir low birde pvp serveri olmak uzere iki yeni server acmayi planlıyoruz ...
-
dantanyan acıldı sunucu resmen bugun gırıs yapabılırsınız -
low rate c4
yarıyarıya turk
www.l2synergy.net
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X