Şimdi Ara

Türk Roman (Güncel) Tavsiye..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Romanlarından güncel olan akıcı , sade güzel bir kitap düşündürücü..

Konuları Siyasi , Polisiye ,Gerilim Fazlaca Dram olmasın..

Piskoloji , Felsefi , Toplumsal sorunlara yönelik veya hayata dair bir roman arıyorum...

• ARkadaşlar Biraz Yardımcı olabilir misniz ?
  • Benim tavsiye ediceklerim roman değil fakat güzel , sıkmayan ve de düşündüren kitaplar . Psikoloji - Üstün Dökmen - Küçük Şeyler 1,2,3,4 . Felsefi - Gündüz Vassaf - Cehenneme Övgü . Bunları okursan keyif alacağına inanıyorum ama bu konuları işleyen roman istersen hiçbir fikrim yok .
  • Fantastik kurgu olarak tasiye edebileceğim İhsan Oktay Anar'ın "Puslu Kıtalar Atlası" isimli kitabı.(fantastik kurgu okuyorsanız gerçekten güzel bir kitap diye düşünüyorum)
  • Güncel birroman değildir ama okumadıysan Reşat Nuri Gültekin'den Gökyüzü.Ayrıca Mustafa Kutlu'nun hikaye kitapları bu konuda 1 numaradır. Beyhude Ömrüm heleki...
  • arkadaşım bana iskender pala nın katre-i matem i önerdi en kısa zamanda gidip alacam bende aşk polisiye dram ne ararsan var diyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 30 Kasım 2009; 12:05:01 >
  • Pala'nın dilinden haberin var mı? :) Kitapları sıkıcı değildir ama çok ağır kaçabilir sevmeyenler için. Herkes okuyamaya bilir Pala'yı. Ama kurguları güzeldir kitaplarının.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ehh sadece bir öneri yahu =) okumadan anlayamazki arkadaşta ilgisini çekip çekmeyeceğini ...
  • :) Yani ben demiş olayım istedim. Zevkler tabiki farklıdır da Pala bazen dozunu kaçırıyor olayın.
  • ben sürekli fantastik , polisiye ,gerilim , macera türü şeyler okudum bunlar bende okuduğum an etki yarattı sonra unutulup gitti bi kitabın bende uzun süre etkisi hayattada lazım olabilecek eserler istiyorum tabi roman olursa ne güzel olur

doğru bir benzetme olmuyacak ama Çehov "sahnede bi yerde tabanca varsa mutlaka patlamalı " diyor ya bende o silahı mutlaka hayatta lazım olcak kullanmalı diyorum
  • Pala'nın da öyle az süslü bir dil kullanacağını beklemeyin artık adamın ne olduğu ortada .
  • Serdar Özkan'ın Kayıp Gül Kitabı.
    bir araştır derim.
    siteside var
  • Yusuf Atılgan'dan

Aylak Adam
    Anayurt Oteli

Oğuz Atay'dan

Tutunamayanlar
    Bir bilim adamının romanı

Ahmet Şerif İzgören'den

Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır
    Süpermen ve Uğur Böceği
    Hıdır Kişisel Gelişiyor

Ahmet Hamdi Tanpınar'dan

Saatleri Ayarlama Enstitüsü

Ferit Edgü'den

Eylülün Gölgesinde Bir Yazdı
  • Murat Menteş- Dublörün Dilemması
  • çoğu kişi bilmez bu kitabı.ama içinde beklenmedik olaylar ve sürprizler vardır.şiddetle tavsiye ederim hiç sıkmayan bir kitap. Satrab - Murat Ünver
  • Ahmet Ümit oku. Sıkı bir polisiyedir, aynı zamanda çok farklı olaylarda işlenir kitaplarında. İlk önerilerim Kavim, Sis ve Gece, Beyoğlu Rapsodisi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.