Şimdi Ara

Türk oyuncuların Orgin ID ve Battlelog Nickleri [BF3 ve BF4] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
5
Favori
160.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bugün alacağımda , siz pc de mi oynuyorsunuz ps 3 demi ? :) alıp tek başıma kalmayayım şimdi .
  • Turkish_Joke

beraber oynayabileceğim arkadaşlar arıyorum, eklerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Arkadaşlar bende bugün alacağımda , siz pc de mi oynuyorsunuz ps 3 demi ? :) alıp tek başıma kalmayayım şimdi .

ben pc de oynuyorum ps3 te oyun çok pahalı :)
  • quote:

Arkadaşlar bende bugün alacağımda , siz pc de mi oynuyorsunuz ps 3 demi ? :) alıp tek başıma kalmayayım şimdi .

Burada ismi geçen 168 Türk oyuncusu PC de oynuyor.
    Olay PC de akıyor PS3 alma derim ama zevk meselesi
  • Yok arkadaşım ne ps3 ü :) phenom II x6 1090t Zotac gtx 590 lı sistemim var . Ne işim olur pc de :) En kısa zamanda aranızdayım inşallah
  • çok güzel bir konu bu,beraber kaynaşalım isterim..Nick " berk4nt " bol bol ekleşelim arakdaşlar
  • Arkadaşlar aranıza katılmış bulunmaktayım. Nick TeufeL-TR Biz şimdi nasıl biraraya geleceğiz ? Kim türk kim yunan :)
  • betazero9 eklermisiniz origin id bu
  • origin: Stekin38
  • E arkadaşlar neolacak şimdi ? Kimse yardımcı olmuyormu ? Hangi servere gireceğim ? nasıl gireceğim ? türkleri nerde bulacağım ? nasıl arkadaş ekleyeceğim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 11 Kasım 2011; 23:45:57 >
  • Mehmetr64
  • quote:

E arkadaşlar neolacak şimdi ? Kimse yardımcı olmuyormu ? Hangi servere gireceğim ? nasıl gireceğim ? türkleri nerde bulacağım ? nasıl arkadaş ekleyeceğim ?

aşağıdaki platoon adresine gir Türk oyuncuları bulursun.
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391300927959/
  • E bu server booş :) Türkler oynamıyormu bu oyunu yahu. Birini bulsamda co-op oynasak. Multide olur.
  • Amacım konuyu kirletmek değil ,biliyorum burası yeride değil ama TÜRK oyuncular bir aradayken hele TS de varsa mükemmel oluyor :)

• Origin ID: NephalemTR
  • Lise numaramda 146 idi ha iyi isabet olmuş :D
  • origin id ve battlelog : bugrasnmz
  • origin id ve battlelog : Archelot
  • Konu donuk geçiyor yahu . PS ciler toplanıp toplanıp birlikte oynuyolar ben daha 1 tane türkle aynı serverde oynayamadım. Onuda geçtik oyunda 5 ten fazla adam vuramadım . Millete bakıyorum 45 adam vurmuş 5 kere ölmüş . Acaba bendemi bi sorun var ? Birde birkaç şey merak ediyorum . 1 . Havanı nerden bulunuyor ? Yada level atladıkçamı açılıyor ? 2. Jette helikopter gibi bekledikçemi çıkyıor yoksa ölmeden adam öldürdükçemi ? ve son ve en çok merak ettiğim , ben hep us yim ru nasıl olunuyor ? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürederim. Birde sırf co-op için aldım oyunu ama daha oynayacak arkadaş bulamadım. Varsa oynamak isteyenler haber verin bana. Nick TeufeL-TR
  • quote:

Konu donuk geçiyor yahu . PS ciler toplanıp toplanıp birlikte oynuyolar ben daha 1 tane türkle aynı serverde oynayamadım. Onuda geçtik oyunda 5 ten fazla adam vuramadım . Millete bakıyorum 45 adam vurmuş 5 kere ölmüş . Acaba bendemi bi sorun var ? Birde birkaç şey merak ediyorum . 1 . Havanı nerden bulunuyor ? Yada level atladıkçamı açılıyor ? 2. Jette helikopter gibi bekledikçemi çıkyıor yoksa ölmeden adam öldürdükçemi ? ve son ve en çok merak ettiğim , ben hep us yim ru nasıl olunuyor ? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürederim. Birde sırf co-op için aldım oyunu ama daha oynayacak arkadaş bulamadım. Varsa oynamak isteyenler haber verin bana. Nick TeufeL-TR

Arkadas listemde 100 den fazla kisi var hepside dh den arkadaslar tabii birde clanim siz ilk sayfadaki herkesi battleloga eklemezseniz kimsei bulamazsiniz arayarak.. Once ilk sayfadaki herkesi bi ekleyin..

Jetlerle adam oldurdukce acilir eklentiler..
    Mortar support classi ile oynadikca acilir..

Surekli bir millette oynamazsiniz aslinda yinede takim degistirmek isterseniz oyunda oluyken esc ye basin orada switch team yazar basarsaniz karsi takima atar sizi..

Adam oldurme konusuda oyun bc2 gibi degil haritalari ogrenmeniz lazim oncelikle rahat rahat adam oldurebilmeniz icin

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.