Şimdi Ara

Türk Oyuncu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir Türk oyuncu olarak diyorum aşırı iğrenç olmaya başladık. Valorant , CSGO , Minecraft ,RL vb. Oyunlarda kız gelse cidden ağıza alınmayacak laflar ediliyor. Ben şahsen yabancı serverlarda böyle bişey görmedim adamlar sadece oyuna odaklanıyor. Kimse kimseye bulaşmıyor gerekli seviyede eleştiriliyor. Bizde eleştirmeye kalksan 7 yaşındaki çocuktan küfür yiyorsun. Eleştirirken küfür edenleri saymıyorum bile onlar daha berbat...

    Bunun nedeni küçük çocuklarda ailenin yeterli derecede ilgilenmemesi büyüklerin ise vasıfsız asosyal tip olmasından kaynaklanıyor.

    Umarım daha kaliteli oyuncular mağara adamlarının yerini doldurmaya başlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Hiçbirini oynamadım

  • Katılıyorum. Bunu bende uzun süredir tecrübe ediyorum.

  • Şimdilik online olarak oynadığım hiçbir oyun yok o yüzden hiç umrumda değil, zaten oynasaydım asla Türk serverlarına girmezdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir eleman vardı adamın biri adres vermiş adrese 20 lahmacun söylemişti o nerde ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben yabancı serverlarda böyle bir şey gördüm. Faklar fikler sukalar havada uçuşuyordu. Çok da şaapmamak lazım.

  • Cs yi bırakalı kaç ay oldu. Aynı şekilde diğer online oyunları da bıraktım. Nedeni bizim salaklar yüzünden. İyi oynayamayan adama ana avrat sövme. İyi oynarım bu sefer karşı taraf ana avrat söver. Aynı takımda olduğum adam sürekli küfür ediyor. Kime ediyosun diyorsun sanane diyor. Oyun oynanmaz eğer oynayacaksan net crysis battlefield watch dog tarzı oyna. Yıllardan beri bunları oynarım. Ara verip cs pubg oynadım baya bir süre sonra sildim yine devam konusu olan oyunlara. Ama az oynuyorum eskiden çok oynardım. oyun falan oynamak boş hele online oynamak çokkk boş zaman kaybı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yıllar lol oyuncusuydum artık tft oynuyorum. Oyunuma kız isimli bir nick gelirse(prenses esra filan) sataşmadan geçmem. Hobi olarak yapıyorum zaten %çok ihtimalle erkek gerçekten kız olsa bile umursamam nicki prenses esra olan trollenmeyi haketmiştir. He tabiki oyun içi sesli chat kullanılan oyunlarda durum farklı olabilir orda direk kız sesi duydukları için saldırıyor olabilir konu sahibinin bahsettiği kişiler o konuda haksız değil ama prenses esralara zulüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız gelse ne fark eder. Her türlü küfür ediyorlar. Kötü oynayan adama laf etmem asla ama hem kötü oynayıp hemde benim 1 hatam da laf edene sağlam sövmüşlüğüm vardır.

    En son maçın başında karşı takımla chati kapatıyordum. Kendi takımımda, info bile veriyor olsa çok konuşanı da kapatıyordum. Rahat rahat oynuyordum. Sonuçta turnuvada değiliz. Rütbe düşsem ne olur düşmesem ne olur zevk almadıktan sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bako39 B kullanıcısına yanıt
    Trollemeye çalışan erkeklere lafım yok hocam onlar her türlü küfür tarzını hak ediyor. Bide şöyle düşün kız kardeşine veya ablana oyunda cinsel içerikli laflar ediliyor. İşte tam ben bu tiplerden bahsediyorum hocam. Bi kız görünce laf atmak zorundaymış gibi hissediyorlar. Bu cidden berbat bi durum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Bende daha asla girmem hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.