Şimdi Ara

permatik sakal traşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar ilk defa yüzüme jilet vurucam permatik tek kullanımlık olduğu için onunla baslayacagim daha önce bunu kullanan veya kullanmakta olan varmi tahriş etme söz konusu mudur? yüzüm zaten sivilceli ve hassas korkuyorum tekrar tahriş olup sivilce çıkacak diye.

    not: traş makinesi daha önce kullandığım için sivilceli oldum lütfen bana traş makinesi falan kullan demeyin. Eğer biliyorsanız tahriş etmeyen jilet vs. önerirseniz sevinirim



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Permatik ile Sakal Tıraşı: Bilinmeyenleri Keşfet

    Sakal tıraşı için geleneksel yöntemlerin dışında alternatif seçenekler arayanlar, permatik ile sakal tıraşını merak edebilir. Permatik ile sakal tıraşı, kalıcı sakal alma işlemidir ve geleneksel tıraş yöntemlerine göre daha kalıcı sonuçlar sunar.

    Permatik ile Sakal Tıraşı Olur Mu?

    Evet, permatik ile sakal tıraşı mümkündür. Bu işlem, sakal kıllarındaki pigmentleri yok eden bir kimyasal solüsyonun uygulanmasını içerir. Kimyasal solüsyon, kılların rengini açarak onları yok eder ve böylece kalıcı bir sakal alma etkisi yaratır.

    Permatik ile Sakal Kesilir Mi?

    Permatik ile sakal kesilmez. Bu işlem, sakal kıllarını kesmek yerine onları yok eder. Permatik solüsyon, kılların yapısını bozarak onların yok olmasına neden olur. Bu nedenle, permatik ile sakal tıraşı, sakal kıllarını kalıcı olarak almak isteyenler için bir seçenektir.

    Permatik ile Sakal Tıraşı

    Permatik ile sakal tıraşı işlemi, bir güzellik salonunda veya dermatolog tarafından gerçekleştirilir. İşlem birkaç saat sürebilir ve birkaç seanstan oluşabilir. Permatik solüsyonu sakal bölgesine uygulanır ve belirli bir süre bekletilir. Ardından solüsyon çıkarılır ve sakal bölgesi temizlenir.

    Permatik ile Traş Olmak

    Permatik ile traş olmak, geleneksel tıraşa göre daha kalıcı bir çözümdür. Permatik işleminden sonra sakal kılları yok olur ve bir daha uzamaz. Böylece tıraş olma ihtiyacı ortadan kalkar. Ancak permatik işleminin kalıcı olması nedeniyle, işlemi yaptırmadan önce iyi düşünülmesi ve karar verilmesi önemlidir.

    Permatik ile Tıraş Olmak

    Permatik ile tıraş olmak, tıpkı permatik ile sakal tıraşı işlemi gibidir. Tıraş olmak istediğiniz bölgeye permatik solüsyonu uygulanır ve bekletilir. Ardından solüsyon temizlenir ve işlem tamamlanır. Permatik ile tıraş olmak, özellikle yüz bölgesindeki istenmeyen tüyleri kalıcı olarak almak isteyenler için uygun bir seçenektir.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fazla bastırmamaya dikkat desem bile illa kesiceksin bir yerine elin alışır zaten tahriş falan olmaz ciltden cilde değişir gerçi benim öyle bir derdim olmadı
  • İlk defa jiletle tıraş olduğumda boyun bölgesi tahriş olmuştu.

    Halada tahriş oluyor jiletle kesince.

    Boyun bölgesi hassas ise orada makineyi yüzünde ise mach 3 falan kullan.

    Makine ile tıraş oluyorum rahatım.

    Pahalı da olsa 3 bıçaklı jilet felan kullan.

    Permatik ve derbi den uzak durmanı tavsiye ederim.

    Eğer kullanacaksanda jiletin ağzındaki plastiği kırma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-563091384 -- 20 Haziran 2014; 20:14:34 >
  • Git mach 3 al en az 3 bıçaklı olanları kullan tek bıçaklılar gerçekten sakat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraya kıy git gilette nin değişen başlıklı olanlarından al yüzünü kesersin iz bırakırsın permatik ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.