Şimdi Ara

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
13
Favori
3.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheMüb

quote:

Orijinalden alıntı: ThE_CaPtAiN

gurur duyuyorum ordumla helal olsun uzayda turlayip bizim ülkemizi hedef alan füzeyi çevirip dötlerine sokabilecek kadar gücümüz var.Tabi işiniz ordumuzu aşşağılamak olduğu için tartismak yersiz olur.

Bu arkadaş tek başına hepsini alır, ben güveniyorum.

Bence 1 ThE_CaPtAiN 100 savaş uçağını yok eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lan kafaniz hic calismiyor.Turkiye her yaptini "bakin biz sunu yaptik" diyecek kadar salakmi? tamam belki biraz ucmus olabilirim ama en azindan "rusya veya amerika turkiyeyi patlatir" demiyorum.Amerikanin vietnam savasinda o kadar teknolojik gucle nasil kaybettigini bilmeyen yoktur heralde.Tabi siz turk askerini vietnam askerlerinden assagi tutuyorsaniz bu sizin eksikliginiz.

• Yazık günah şunlara verilen paralara. Biz bunları isteyerek almıyoruz biliyorsunuz. İki ülke arasındaki ticari ilişkiler hesabına zorla satıyorlar. Bir, bunu satan kazanıyor; iki, anlaşmaya aracılık eden hükümet kazanıyor. Ama para devletin cebinden çıkıyor, ve halk vergilerini savaş oyuncaklarında kaybediyor.

Her şeyi sıfırdan kendimiz üretsek ve ürettiğimiz her şeyi de dışarıya satan biz olsak; buna söyleyecek sözüm olmaz. Ama F-16'ları bile biz üretiyormuşuz gibi görünürken, bizimle alakalı değiller. Fabrikası yalnızca Türkiye'de; ama hepsi Amerika'nın elinde. Mesela, ben kendime 500 adet daha F-16 yapacağım ve kullanacağım diyemezsiniz. Amerika kaç taneye sahip olabileceğinizi belirliyor. Ya da bilmemkim cumhuriyeti benden F-16 satın almak istiyor, üretip satacağım diyemezsiniz. Yine Amerika kime satman ve kime satmaman gerektiğini söylüyor.

Bu yüzden bu ülkenin savaş gücüyle ve teçhizatıyla gurur duymuyorum. Bu ülkenin yalnızca vatan sevgisine sahip askeriyle gurur duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Yazık günah şunlara verilen paralara. Biz bunları isteyerek almıyoruz biliyorsunuz. İki ülke arasındaki ticari ilişkiler hesabına zorla satıyorlar. Bir, bunu satan kazanıyor; iki, anlaşmaya aracılık eden hükümet kazanıyor. Ama para devletin cebinden çıkıyor, ve halk vergilerini savaş oyuncaklarında kaybediyor.

Her şeyi sıfırdan kendimiz üretsek ve ürettiğimiz her şeyi de dışarıya satan biz olsak; buna söyleyecek sözüm olmaz. Ama F-16'ları bile biz üretiyormuşuz gibi görünürken, bizimle alakalı değiller. Fabrikası yalnızca Türkiye'de; ama hepsi Amerika'nın elinde. Mesela, ben kendime 500 adet daha F-16 yapacağım ve kullanacağım diyemezsiniz. Amerika kaç taneye sahip olabileceğinizi belirliyor. Ya da bilmemkim cumhuriyeti benden F-16 satın almak istiyor, üretip satacağım diyemezsiniz. Yine Amerika kime satman ve kime satmaman gerektiğini söylüyor.

Bu yüzden bu ülkenin savaş gücüyle ve teçhizatıyla gurur duymuyorum. Bu ülkenin yalnızca vatan sevgisine sahip askeriyle gurur duyuyorum.

Kesinlikle haklısınız ama o da bitecek umarım. İnşallah son dışarıdan aldığımız savaş uçağı F-35 olacak TF-X ile millişeceğimizi umuyorum.

• quote:

Yazık günah şunlara verilen paralara. Biz bunları isteyerek almıyoruz biliyorsunuz. İki ülke arasındaki ticari ilişkiler hesabına zorla satıyorlar. Bir, bunu satan kazanıyor; iki, anlaşmaya aracılık eden hükümet kazanıyor. Ama para devletin cebinden çıkıyor, ve halk vergilerini savaş oyuncaklarında kaybediyor.

katılıyorum kardeş.vatan severlikte ülke savunmasında hatta savaşırken bile vicdanlı olmak gibi gurur duyulacak önemli özelliklerimiz var.gerekirse bu ülkede 25 milyon savaşabilen erkek varsa hepsi asker olur. ama iş savaş teknolojilerine gelince orda sıkıntılarımız olduğunu düşünüyrum.çünkü artık insanla savaş olmuyor. libyayı gördük ırak savaşını gördük füzelerle uçaklarla dümdüz ettiler.tabiki biz gelişmekte olan bi ülkeyiz bunlarda olucaktır ama birbirimizi yemekten gelişemiyorz.

• quote:

hem haklısın hem haksızsın haklı olduğun taraf evet sanayi yok türkiyede 1950den beri eğitim enerji vs yok zaten türkiye tek başına üretemez hiçbir ülke üretemez hepsi birbirinden parça alarak üretebiliyor özelliklede ucakları tank kendi üretimimiz olabilir türkiyenin yapacağı en iyi "namludur" tank silah top namluları buda osmanlıdan gelen birşeydir topcu ordusudur zaten

projelere gelirsek gemi üretebiliriz üretildide tank ürettik ama motoru bize ait değil motor sanayi yok türkiyede
    helikopter farkındaysanız atak italya ve amerikanın ürettiğidir amerika bize niye apachi yada kobra satmıyor satsada 3 tane falan
    uzun menzilli füze yok hatta bircok füze diyebiliriz gemilerde kullanılan vs
    otokarın yaptığı koç holdingin yani kobra arma tulpar gibi araçlar bize ait değil
    tanklara gelirsek almanyadan alınma leoparlar var modifiye edilmiş olanlar var tskya ait
    f-35 projesinde bizde varız parçada üretiyoruz ama amerika cok pahalı diyor yada kodlarını vermiyor hiçbir manası yok eğer alırsak büyük ihtimal aselsan mühendisleri kodları değiştirecek f16da olduğu gibi

ve en önemlisi sanayi için petrol doğalgaz nükleer santral kısaca enerji kaynaklarına ihtiyac vardır bunların hepside türkiyede var ama çıkartmamak için uğraşıyor amerika avrupa israil

• Keşke ölürüm türkiyemi koysaydınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim deniz gücü yetersiz sanki ya Çanakkale deki donanmayla karsilassak alamayiz sanki

Bu konuda bilgisi olan beni aydinlatabilir mi ?

Bu arada basaralisin videolarin gayet kaliteli .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AKILLI ADAM

2. mesajında haklısın.Ama savaş çıktığı zaman bence kimse kıtalar arası balistik füze kullanmaz. örneğin, suriye hemen dibimizde savaş var ülkede.Biz oraya girsek füzelerle mi gireceğiz ? Ama amerika bize füze yollasa buna'da savaş denmez.Yunanistan da nükleer santral olsa ne yazar ? 1 ayda işi biter oranın. Ermenistan belki biraz zorlayabilir.Bence şunu unutma göğüs göğüse savaşta Türklerin karşısına çıkacak cesaretli bir ülke yok.

Göğüs göğüse çarpışma olayı eskinde.Şimdi ne kadar kuvvetli hırslı olursan ol bir kurşuna bakar.Video güzel olmuş bu arada
  • Güzel bir PR çalışması. Henüz askerliğini yapmamış olanları etkiler muhtemelen.
  • İlk önce tam bağımsız bir ülke olmalıyız, ürettiğin ufacık silahı bile amerikanın izniyle üretiyosun, ikinciside mühendislerine sahip çıkıcaksın, dışardan gelip bu ülkede senin mühendisini öldürüyorlar, son olarakta aptal nato birliğinden çıkmak gerek, natonun başındaki amerikanın bizi köpek gibi kullanmasından başka bi işe yaramıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin videolar muhteşem oluyor, elinize kolunuza sağlık
  • 2 mesaj da bir konu sahibi mesaj atmış üstte tutmak için konuyu okunamaz , can sıkar hale getirmiş . GÜnde 10 konu açıyorDUM belki ama uplayıp durduğumu hatırlamıyorum bile .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Ego tatmini vol.11111 , milletimizi gaza getirmek icin iki adet boyle video izlet suriyeye sopalarla dalarlar

solo turk ucagıyla dalarız artık

ADAMLAR BUGUN 17 DK ucaklarımızı radarla kılıtledıler ısterse vururlardı

• Mesaj bulunsun izlerim

• seneye başvurum inşallah. HHO. dhden bir jet pilotu çıkacak mı bakalım?
  • Ancak şöyle bir durum var;
    bit. ly/1kjR9WW    aradaki boşluğu silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost&Roach -- 7 Nisan 2014; 21:27:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AKILLI ADAM

idare edecek kadar var :D

donanma gemilerinin yarısının komutanı tutuklu! hemde hangi gerekçe ile? darbe yapacaklar gerekçesi ile. denizciler nasıl darbe yapacak? heybeliadada mı yapacak gemisinde mi yapacak? durum çok vahim çok
  • Hala G3

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.