Şimdi Ara

Turk olmaktan utanmak:( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basit bir oyun için vatanını satan üç kuruşa sülalesini satar diyorum
  • Zamanında Osmanlı Devletinin neler yaptığını unutmuslar bunlar Osmanlı tüm avrupa devletlerini dize getirdi hepsine insanlığı öğretti torunları da böle cıkacakmıs ne yapalım
  • özürlü çook abi türk olmak bir ayrıcalıktır.. herkez türk olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: duff

quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

ne olursa olsun Türklüğümden hiç utanmadım utanmam da.yazık o tür şahsiyetslere.

+1
  • Kendi milletinden utanan tek ırk bizmiyiz?
    harbiden yazık bize..!!!
    FAKAT BEN TÜRK OLDUĞUM İÇİN , ATATÜRK'ÜN EVLADI OLDUĞUM İÇİN GURUR DUYUYORUM.. HERKESİNDE BÖYLE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORDUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitaladam -- 12 Kasım 2006; 0:27:10 >
  • bize burda düşen görev o insanın onu demesine pişman ettirmek
    (onu döverek demek istemedim tabiyki de ulusumuzu daha kültürlü uygar bir düzeye getirerek)
  • ya bırakın bu türklük ayaklarını dünyanın en pislik serefsiz milletlerinden birileriyiz biz..o türklük atalarımızda kaldı...
    biz kosp adamı partiye almak için calısırız...yabancılar kosp kick pls der..
    her türlü oyunda pisligi yapan biziz...tradeden glave yerine pole axe koyan biziz...
    en yakın arkaasını hackleyen biziz...
    s.a party deyip sonra full dedigimizde ana avrat küfür yiyen yine biziz..
    ben cok harpi o.ç cocugu tanıyorum bu oyunu oynayan biride benim dostumun cocugu benim paramla internet kafede oynuyo..sonrada biri ona küfür ettimi gülüp geciyo..
    türklerin oldugu heryerde bu işin boku cıkar..
    tabi türkler var bide olmayıp ta türk olanlar var sözüm türklügü pisleyenlere üstüne herkes alınmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: efebozkurt

ya bırakın bu türklük ayaklarını dünyanın en pislik serefsiz milletlerinden birileriyiz biz..o türklük atalarımızda kaldı...
    biz kosp adamı partiye almak için calısırız...yabancılar kosp kick pls der..
    her türlü oyunda pisligi yapan biziz...tradeden glave yerine pole axe koyan biziz...
    en yakın arkaasını hackleyen biziz...
    s.a party deyip sonra full dedigimizde ana avrat küfür yiyen yine biziz..
    ben cok harpi o.ç cocugu tanıyorum bu oyunu oynayan biride benim dostumun cocugu benim paramla internet kafede oynuyo..sonrada biri ona küfür ettimi gülüp geciyo..
    türklerin oldugu heryerde bu işin boku cıkar..
    tabi türkler var bide olmayıp ta türk olanlar var sözüm türklügü pisleyenlere üstüne herkes alınmasın

KENDI ADINA KONUS

• bi örnek vereyim size patos serverının 7. günü 58 warrior en iyi clan bi yabancı from ? diye sorunca tr cevabını vermem alınmamam nedenim yalan söylememe nedenimse türk arkadaşlara güvenmem güvendimde ne oldu ?0 dan beraber kasıp oyundan tanıdğım adam beni bi lupus a sattı masterı beklerken ve bende lobo +lycon varken çocuk fln olsa tamam velet işte der geçerim ama adam 20 li yaşlarda bu kadar ucuz mu arkadaşlık. şimdi çok düşündüm bunu üzerine arkadaşlığın olduğu clana türk değilim diyip girsemiydim diye ama yapamadım..... maalesef çok odun oynuyo bu oyunu o an oyundan soğudum ve sadece eğlence amaçlı arkadaşların charlarıyla takılmaya başladım oyuna
  • utanmakla alakası yok bence gidin gorun bazı privite serverları turk oldugunuzu anlayınca direk accountu kapıyolar
    bence turklerden nefret ettikleri icn adam bole bi yola bas vurmus ama zaten enrdeyse turklerin olan bole bi oyunda gerek yoktur
    ben yapmam ama adamın dusuncesi bole sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: arayanbulur

arkadaslar Türklük utanılacak sey midir? tarihte 2 çağı değistiren diğer toplumlara öncu olmus her zaman onlardan ilerde olmus olan toplumumuzun su son 200-300 yıldır diğer toplumlardan geriye gittiğini görmekteyiz bu yüzden bence Türklükle utanmak deil ulkemizi baska bi toplum onunde ben Türk üm dediginde asagılar gibi deil saygıyla bakacak konuma getirmeliyiz sunu unutmamak lazım ki toplumumuz avrupalıların aasözlerine gecmistir : uyvar önündeki bir türk kadar güçlü denilir güçlü insanlara... bunun sebebi ise asla yıkılmaz denilen uyvar kalesinin osmanlı tarafından alınmasıdır bunu yapabilen bir millet niye onlardan daha ileri bi konuma gelemesin ??
    ONLAR TORUNLARINI ATTİLALAR GELİYOR DİYE KORKUTUTRLARMIŞ HATTA VİYANADA MEHTER MARŞI ÇALMIŞLAR KALBALIK KORKUP KAÇMIŞŞ ADAMLARIN BİNLERCE YILDIR GENLERİNE İŞLEMİŞ

• ya alakası yok bence adam utandığından dememiştir öyle bişi sebebinide tam kestiremiyorum ama türklüğünden utanan adam o kadar türkün olduğu bi oyunda neden utansın
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubthedevils

quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

ne olursa olsun Türklüğümden hiç utanmadım utanmam da.yazık o tür şahsiyetslere.

• asmak lazım bunları
  • ah o adam benim yanımda olcaktı ağız burun bırakmazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

bunlar oyun için değil menfaatleri için herşeyi yapbilecek bir potansiyele sahiptir

çok güzel bir cümle
  • benim clanımın baskanı da yabancı bana clana ilk girerken trkçe konusulmicak demişti hiç tınlamıom agayı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
  • ne alkaya belki adam usa dandır amerikada yaşayan türkler oynayamazmı
  • Türk olmaktan gurur duyun %90 ı turk k2network turkleri daha cok sevio bence
  • tek kelimeyle yazık... insanların bir oyun için şu düştüğü duruma bak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.