Belki Amerika da oturuyodur çünkü From nerelisin manasında oluyo..Belki Nation ? deseydin Turkish derdi ama maksadı Türklüğünü saklamaksa harbiden yazıklar olsun..
Türk kanı yokki
YazıK Ben Bir KEre gevur klanına Türk Olduumu Söleye Söleye Girdiydim
Bunu neden türklükten utanmaya bağladın anlamadım. şimdi adamın teki bana sorsa nerelisin ben dedim mesela norway yazdım. şimdi ben türklüğümden utanmışmı olucam? hayır , ASLA. Bence konuyu saptırmışsın.
vizdansızlar,utanmazlar
quote:
Orjinalden alıntı: TheBigRogue
arkadaslar basima birsey geldi moraddondaydim bir adam ismini vermek istemiyorum +8 cleaver 100m die bagiriyo adamin marketina bakmaya gittim pm geldi adamdan clan + ? yazdi ben adamin turk oldugunu biliyorum ama yine de from? yazdim adam u.s.a yazdi adam ayni anda hala +8 cleaver 100m gel gel die bagirio insanlar clana girmek icin kendilerinin yabanci olduklarini soyluyorlar kisaca Turk olmaktan utaniyorlar
sırf o yüzden nick'ime _tr yazdım turk oldugm belli olsun die ben turkm ama koxp kullanan milleti goleme çeken turklerden deilim
ArKADASLAr ADAMI CLANA ALDIM DUN HErKES TUrKCE KONUSUNCA BUDA TUrKCE KONUSMAYA BASLADI PMDEN DEDIM SEN HANI U.S.A LIYDIN DEDIM ADAM CLANDAN CIKTI DEDIM HIC OLMAZSA BrZ UTANMIS DEDIM AKSAM YATMADAN MOrADDONA MArKET KUrUP YATMISTIM SABAH KALKTIGIMDA ADAM YINE PM ATMIS IM FrOM USA
quote:
ArKADASLAr ADAMI CLANA ALDIM DUN HErKES TUrKCE KONUSUNCA BUDA TUrKCE KONUSMAYA BASLADI PMDEN DEDIM SEN HANI U.S.A LIYDIN DEDIM ADAM CLANDAN CIKTI DEDIM HIC OLMAZSA BrZ UTANMIS DEDIM AKSAM YATMADAN MOrADDONA MArKET KUrUP YATMISTIM SABAH KALKTIGIMDA ADAM YINE PM ATMIS IM FrOM USA
SANIrIM KAFASINDA BASKA DUSUNCELEr OLANLAr SU SON YAZDIGIMI OKUSUNLAr ArTIK BUNDAN SNrA KUCUK COCUKTU PELErIN MErAKIYDI FLN DEMESINLEr
quote:
arkadaslar basima birsey geldi moraddondaydim bir adam ismini vermek istemiyorum +8 cleaver 100m die bagiriyo adamin marketina bakmaya gittim pm geldi adamdan clan + ? yazdi ben adamin turk oldugunu biliyorum ama yine de from? yazdim adam u.s.a yazdi adam ayni anda hala +8 cleaver 100m gel gel die bagirio insanlar clana girmek icin kendilerinin yabanci olduklarini soyluyorlar kisaca Turk olmaktan utaniyorlar
bı ara bende utanıuordum turk olmakdan her abuk sabuk seyı onlar yapıor bana sımdıye kadar kımse pm atıp da once s.a snr kufre baslayan yabancı gormedım ya da olunca party dekı herkese soven bırını ve yahut dınıne kureden baska bırını gormedım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme