Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
259.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su başlığı ne zaman değiştireceksiniz acaba sanki herkese kalktı gibi bir algı oluşuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baslik tamamen akk kalkti gibi hi algi olusturuyor

YAPA sistemi olanlar olarak güncelleyebilir misiniz @Wollowon

• quote:

Orijinalden alıntı: lewizsthank1

quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba Blindfire

Evet yapa bölgesinde VDSL içinde AKK kalkmıştır

Istanbul sultangazi eski habipler burda yapa varmi

İsmetpaşa mahallesinde oturuyorum Yapa mevcut akksiz kullanıyorum ama VDSL yok malesef

Ttnet i ariyirim tahhut suresini ogreniyim ona gore geceyim bende belki bizim burayida etkiler yapa

• harce74 kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkür ederim.
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    O kadar olacağını zannetmiyorum.Ben bugün aradım 10 ay kullanmıştım 285 lira yansır dediler.Ancak şu an kararsızım.Turknet yetkilisine mesaj attım bakalım YAPA varsa yarın gönderiyorum evrakları.
  • Turknet hangi şehirleri kapsıyor bilen var mı?(Sivas'ta ikamet ediyorum)Sitesine baktım bulamadım bir de paketlerin hızları ve fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz?

• Yapa destekli santrallerin isimleri olsa güzel olurdu.

• helll_599 kullanıcısına yanıt
    Bende Yalova da yaşıyorum yeni tahüt yaptım modem aldım bunlar bana kesin baya Bi yüklü para çıkarır diye düşünüyorum doğru mu

• bende dsmart internetini kullanıyorum tv paketi ile aylık 67.50 tl ödüyorum + ttnet ev telefonu 30 tl. etti 97.50 tl.8 ay taahhütüm kaldı cayma bedeli 510 tl çıktı. 8ayda zaten 800tlye yakın bi fatura ödemesi yapacağım. 120tl türknet indirim yapacağını söyledi bende kararsız kaldım. bölgemde vdsl2 var sorgulama yaptığımda da görüyorum.
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    10-13 mbit ADSL için normal bence. Pinglerde paket kaybına bakabilirsiniz. %5'in altındaysa bence girişmeyin.

Telefoncular bu tesisat işine bakıyor ama iyisi kötüsü çok farkediyor. İdealde biryerde çalışıyorsanız oraya iş yapan telefoncudan destek istemek en iyisi oluyor.
  • Vay be, çok iyi. Bir de hız ve ping konusunda da ileri atılım yapılırsa kralsınız diyeceğim.
  • canergiray77 C kullanıcısına yanıt
    yeni tahahüt yaptıysan bişey olmaz. kullandığın ayların indirimli fiyat farkını ödüyorsun yani 2 ay kullandın diyelim 2 aylık 40 lira indirim yapıldıysa onu ödüyorsun. yol yakınken dönmek önemli .
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Lokasyon İstanbul, Üsküdar. Speedtest bir ara paylaşayım. Wifi'dan 20 mbit alıyorum, kabloya bağlamam gerekecek.

50'ye 47 çok iyi ve bence istisnai bir durum. Teknik arkadaşlara sorarım bizim insanların tanımlı hat değerleriyle aldıkları hızın farkını güvenilir bir şekilde bakıp bakamayacağımızı.
  • Bakalım diğer İss lerin cevabı ne olacak, rekabet olursa kullanıcılar faydasını görür.

• bluees kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Spekülasyon yapıyorum sadece. Olduğunuz yerde VDSL port kalmamış olabilir. Müşteri hizmetleri de bir veritabanından sorguluyor. TurkNetDestek'e bir özel mesaj atıp müşteri numaranızı paylaşırsanız neden olduğu konusunda yardımcı olabilir belki.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba Blindfire

İsmetpaşa mahallesinde oturuyorum Yapa mevcut akksiz kullanıyorum ama VDSL yok malesef

Ttnet aradim 600 TL cayma bedeli cikardilar taahhütun bitmesine 10 ay var daha

• Arkadaşlar ben şuanda evde ttnet 75gb aknli 24megabit internet kullanıyorum.Fiber kullandığım paket.Türk nete geçersem maksimum ne kadar hız alabilirim bunu nerden öğrenebilirim.Şimdi geçip 5 10megabit alacaksam pek bi avantajı olmaz bana

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Ara ben vazgeçtim de nasılsa daha kurulum olmamış.mh ara vazgeçtim de şansını dene.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Blindfire

Ttnet aradim 600 TL cayma bedeli cikardilar taahhütun bitmesine 10 ay var daha

iptal ettirme 10 ay daha dişini sık zaten çoğu firma rekabet içerisinde olcak güzel kampanyalar çıkar

• mamilim90 kullanıcısına yanıt
    Hocam 600nedir resmen soygun.Bi şekilde 0 zararla aboneliği bitirmeye bakın.Valla ayıp...

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.