Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
258.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cuma onun onayını verdim , 24 saatte geçersiniz dedi 24 saat geçti hala YAPA dayım bakalım yarın geçirecekler mi tekrardan yada Pazartesi en geç , olmadı artık türktelekom kan emicisinin yolları görüldü tekrardan galiba :(
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    umarım bir an önce çözülür, kan emiciye muhtaç kalmazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam sizinde , ben abone olurken bana 50 mbit vdsl kaldırıyor hattınız demişlerdi kayıt olduktan sonra 12 mbit adsl verdiler onada razıydım çünkü 150 gb kota taahhütsüz 12 mbit hız başka bir iss 60 tl ye vermiyor . Fakat artık dayanılmayacak derecede canımı sıkmaya başladı internetim doğru düzgün yok , kopmalar var pingler yüksek oyun oynayamıyorum . Ben sadece film/dizi/video izleyen biri değilim internetimin ping seviyesinin iyi olmasını istiyorum oyunlarda çok etkiliyor :(

Tanıdığım bir isveçli arkadaşın interneti bu arada ;http://i.imgur.com/Vu0lXd2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jrsmurfs -- 26 Mart 2017; 1:32:2 >
    kan emiciler baksın da örnek alsın isveçli vatandaşın internetine. Hele burda bu konuda bi tanesi var abuk subuk her mesaja atlıyor baksın da görsün internet neymiş hizmet neymiş. Vae ye dönmekten başka senin işini çözecek bir şey yok herhalde dostum. Israrla uğraş bakalım. Mayıs akk düzenlemesi öncesi kan emiciye taahhüt vermek zorunda kalmayasin.

Aynen hocam , inşallah eski VAE ye alırlar beni . Bu isveçli arkadaşım bu internete 20-25 euro felan ödüyor birde yani 80-100 tl ye sınırsız 1 gbps gibi bir interneti var ...
    Hocam kullanıcı isminiz sizinde *******adsl şeklinde mi?

Hocam bu madem böyle ortalama internet hızlarında neden hala 20 30megabit bu adamlar.Yani en az 200 300megabit ortalama olması gerekir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylik

İstanbul Avcılar kalender sokakta kullanan var mı acaba?
    8mbit superonline adsl kullanıcısıyım geçmeyi düşünüyorum.

Up
  • Türknetten kaç kat daha büyük pazar payı ve altyapısına sahip ttnet'in daha neden kotayı kaldırmamak için direniyor anlamıyorum dünyada bu kadar müşterisine tefeci gibi zulüm eden başka bir firma görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkprince -- 26 Mart 2017; 13:49:51 >
  • Türktelekom ve Türktelekom GSM pişmanlıktır bile bile soyulmaktır, mecbur kalmadıkça türktelekomun internet - gsm ve diğer hizmetlerini almamak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

Türknetten kaç kat daha büyük pazar payı ve altyapısına sahip ttnet'in daha neden kotayı kaldırmamak için direniyor anlamıyorum dünyada bu kadar müşterisine tefeci gibi zulüm eden başka bir firma görmedim

Akk'si kalkan ve türknet kullanıcılarının sitemleri ile doldu forum. demekki akk koymakta bir nebze haklılarmış. Yan apartmandaki arkadaşım yapa sistemine dahil olduğu için akksi kalktı bende pazartesi günü geçişimi sağlayacağım. Bende bu konuda fikirlerimi yazarım. Fakat genel görünüm yapa sistemine geçenlerin ping sorunu yaşaması.
  • IOserI I kullanıcısına yanıt
    Haklı diyip insanları delirtmeyin.
  • Kesinlikle haklı değiller , fakat akk kaldırmaya hazır değilken böyle bir işe kalkışmak sorunlar ortaya çıkarıyor maalesef bizim ülkede hiçbir şey ölçülüp biçildikten sonra yapılmıyor . Deney faresi misali deniyorlar şimdi bu YAPA sistemini ama ping sorunları hat hataları olduğu modeme gelen sinyalin fast path değil interleaved modunda gelmesi ve bunu düzeltmemeleri problemlerden sadece birkaçı
  • Bu çok iyi oldu, bu olay eğer patlamazsa sektör öncüleri ttnet ve superonline ne kötü ihtimal aknleri arttırmak zorunda kalacaklar.
  • Beyler ben aknli kullanmak istiyorum ya bu şikayetler ne böyle

• Hattim 100 Mbit desteklemesine ragmen 50 mbit hiz veriliyor. Sikayet actim. Kontrol eder misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Merhaba Gatetrans,

Tüm paketlerimizin fiyatı 59,99 TL'dir.
  • Soul741 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Soul741,

Uzmanlarımız en kısa sürede ilgilenip sizlere de bilgi vermek için geri dönüş sağlayacaktır.
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Merhaba Mehmet,

Yapa bölgesinde olan abonelerimizin AKK'si kalkmaktadır. Tüm abonelerimizin AKK'si kalkması için çalışmalar devam etmektedir.
    Merhaba Jrsmurfs,

Özel mesajınızda bilgi verilmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.