Şimdi Ara

Turk-Net internet kampanyası (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
3.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://turk.net/16mb_internet_ve_telefon_internet_fiyatina.asp

49 liraya telefon + internet kampanyası var.

Yalnız anlamadıgım Telekomun 15 liralık sabit ücretini odmeye devam edecekmiyiz acaba?

Ayrıca Turk-Net kullanan var mı?

Şikayet sayısı az değil firmanın.

• ben sırf o şikayetler yüzünden vazgeçtim...
  • başka önereceğiniz kampanya var mıdır? şuan benimde turk nete taahhüt bitti de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chalap

ben sırf o şikayetler yüzünden vazgeçtim...

Çok mu kotu fırma ya ?

Uyelikten çıkarken çok zorluk çıkardılar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fberen

başka önereceğiniz kampanya var mıdır? şuan benimde turk nete taahhüt bitti de?

Digiturk'un superonline ile ortak TV+İnternet kampanyaları var.

Ama işin içinde Digiturk olunca tırsıyorum açıkçası.
  • şikayet sayısının az olması kullanıcı kitlenin daha az olmasından kaynaklanıyor

ben turknet'i kullandım ... tek kelimeyle özetlemem gerekirse rezillik
    ha belki bu benim evimin altyapısıyla alakalı'da olabilir fakat vaadedilen 8mb'a kadar olan hız o sıralar 1mb'ı geçmiyordu
    ve en kötüsü sürekli kopuklar yaşıyordum ..
    daha sonra ttnet'e geçmiştim .. ttnet bile daha iyiydi halbuki aynı altyapı'yı kullanmıyorlar mı bilemedim ..
    tabi ttnet'te bir yere kadar ... sayelerinde superonline'a her gün dilekçe yazmama sebep oldular... telefon ederdim uğraşır dururdum
    sonunda evime fiber kablo bağlatılır ... çok şükür şuan internet ile ilgili sıkıntılarım kalmadı

bu ara çok iyi hatırlıyorum ... turkneti iptal edebilmek için fax göndermem gerekiyormuş .. iptal ettirmesi bile eziyetliydi
    faxı yollamıştım ama halen iptal etmemişlerdi )) .. sonra aradım beyefendi teyit ettirin bir dahi ki sefere dedi ...
    ve tekrar fax göndermiştim ... hiç unutmuyor arka arka 2 kere arayıp teyit ettirdim ki sıkıntı yapmasınlar diye ... şer..zler... onlara verdiğim her kuruş haram olsun...

ha altyapısı turknete'e göre sorunsuz olup memnun kalanlarda var ...

ama en sağlamı superonline derim tabi'ki fiber ...
    birde uydu net var ona'da baya sağlam deniliyordu ama kullanmadığım için bilemiyorum

• Takribi 2 haftadir turknet kullaniyorum. Dl performansim 14 mbit aldina dusmedi. Simdiye kadar hic kopmadi. Hatta gecis islemleri benim sozlesmeyi okumak istemem sebebi ile baska kargo yonlendirilmesi vb sebeplerle uzayinca 1 ay da fatura almayacagiz dediler.

Bugune kadar cok memnunum.

Telefona ayrica bir ucret odemeyeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mr.Mezarci kullanıcısına yanıt
    bizim sokağın bağlandığı caddede var sokakta yok o nedenle bekleyim diye düşünüyorum ama ne zaman olacağı belli değil. 100-150 m ilerde hat var bizim sokakta yok o nedenle şöyle 12 aylık taahhütlü uygun fiyatlı bir kampanya olsa iyi olacak tavsiyeniz varsa .

turknet iyi değil sürekli kopmalar oluyor durduk yere sinir bozucu oluyor. o nedenle tavsiye etmem kimseye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_kharon

Takribi 2 haftadir turknet kullaniyorum. Dl performansim 14 mbit aldina dusmedi. Simdiye kadar hic kopmadi. Hatta gecis islemleri benim sozlesmeyi okumak istemem sebebi ile baska kargo yonlendirilmesi vb sebeplerle uzayinca 1 ay da fatura almayacagiz dediler.

Bugune kadar cok memnunum.

Telefona ayrica bir ucret odemeyeceksiniz.

Biraz cesaret aldım gibi.

Ağustosta TTnet aboneliğim bitiyor.

Telefonla beraber her ay 70-80 lira bayılıyom.

Bulunduğum yerde TTnet bağlantı ve hız konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.

Şansımı deneyecem olmazsa.

Tesekkurler.
  • Turknet daha evvel malumunuz sabancı grubunda idi ama işletemediler.Kurumsal çözüm ortağı Netone bu firmayı satın aldı.Kurumsalda çok çok iyilerdir ama bireyselde maalesef yeterli eleman altyapısı kuramadıkları için yetişemiyorlar,yoksa servis ve diğer altyapı hususlarında hiçbir sıkıntı yok.A grubu lisans oldugu için bu kampanyada hattı da turk net e taşımışoluyorsunuz,yani TTnet bağımlılığını sona erdriyorsunuz,en az 20 tl sabit hat ücreti avantajınız oluyor.Fakat benim bir hattı taşımam 3 ay sürdü,o bakımdan biraz sabır gerektiriyor,yoksa çok sağlamfirma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

ttnet bile daha iyiydi

• 3aydır bende kullanıyorum hız 8 mbite kadar hiç sorun yaşamadım kopma sıfır inşallah yaşamam da ayrıca telefona para vermiyorsun hepsi içinde. Tavsiye ederim turkneti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet kullanıyoruz hem evde hem işyerinde
    TT den geçiş yaptım Dsl de birşey fark etmedi zaten denildiği gibi altyapı aynı

49 tl dsl ve telefon hizmetini kampanyasından bizde faydalandık

telefon hizmeti için kampanya süresince ve sonrasında aylık bir ücret gelmiyor

Tek kötü tarafı kampanya bitiminden sonra 5sn lik görüşmede yapsanız 60sn olarak kabul ediyor.
    61sn 120sn olarak kabul ediyor

periyotları 60sn

call center sanırım tekirdag corlu tarafında
    Teknik servisleri iyi
  • bende geçiş yaptım ttnet ten ama emin değilim olumlu olumsuz çok yorum var acaba başvuruyu iptal edip tt net kapatmak için başvuru mu yapsam o zmn 44 tl gibi bir rakam öneriyorlar_?
  • çok kısa süreli bir macera da ben yaşadım bunlarla müşteri hizmetleri çözüm üretme noktasında çok zayıf gerçi hangisi iyi onuda tartışmak gerekir tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amd_yws

çok kısa süreli bir macera da ben yaşadım bunlarla müşteri hizmetleri çözüm üretme noktasında çok zayıf gerçi hangisi iyi onuda tartışmak gerekir tabi

Telekom 2 aydır cazırtı yapan hattımın sorununu çözebilmiş değil mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

şikayet sayısının az olması kullanıcı kitlenin daha az olmasından kaynaklanıyor

ben turknet'i kullandım ... tek kelimeyle özetlemem gerekirse rezillik
    ha belki bu benim evimin altyapısıyla alakalı'da olabilir fakat vaadedilen 8mb'a kadar olan hız o sıralar 1mb'ı geçmiyordu
    ve en kötüsü sürekli kopuklar yaşıyordum ..
    daha sonra ttnet'e geçmiştim .. ttnet bile daha iyiydi halbuki aynı altyapı'yı kullanmıyorlar mı bilemedim ..
    tabi ttnet'te bir yere kadar ... sayelerinde superonline'a her gün dilekçe yazmama sebep oldular... telefon ederdim uğraşır dururdum
    sonunda evime fiber kablo bağlatılır ... çok şükür şuan internet ile ilgili sıkıntılarım kalmadı

bu ara çok iyi hatırlıyorum ... turkneti iptal edebilmek için fax göndermem gerekiyormuş .. iptal ettirmesi bile eziyetliydi
    faxı yollamıştım ama halen iptal etmemişlerdi )) .. sonra aradım beyefendi teyit ettirin bir dahi ki sefere dedi ...
    ve tekrar fax göndermiştim ... hiç unutmuyor arka arka 2 kere arayıp teyit ettirdim ki sıkıntı yapmasınlar diye ... şer..zler... onlara verdiğim her kuruş haram olsun...

ha altyapısı turknete'e göre sorunsuz olup memnun kalanlarda var ...

ama en sağlamı superonline derim tabi'ki fiber ...
    birde uydu net var ona'da baya sağlam deniliyordu ama kullanmadığım için bilemiyorum

Geçen ay superonline kapattım bende. Dediklerini superonline da yapıyor. Sakarya da koca ilde superonline şubesi kalmamış. Modemi geri istediler kargoladım başka ile ve dediğin fax çekme olayını ben de yaptım. Daha sonra hem fax hem modem ellerine ulaştı mı diye teyit içi aradım. Hepsi sıkıntılı bu konularda.

• Önceki gün ben de forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aşağıdaki tarifeye başvurdum. Ben sıfırdan bağlatacağım. 31'i son gün galiba. Tabi fiber altyapısı varsa sizin orda.
    TTNet Hızı Keşfet Kampanyası
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/hizi-kesfet-kampanyasi-fibernet.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 26 Temmuz 2014; 16:03:54 >
  • Bende başvurdum bekliyorum sözleşmeyi imzaladım yolladım, hayırlısı olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Önceki gün ben de forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aşağıdaki tarifeye başvurdum. Ben sıfırdan bağlatacağım. 31'i son gün galiba. Tabi fiber altyapısı varsa sizin orda.
    TTNet Hızı Keşfet Kampanyası
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/hizi-kesfet-kampanyasi-fibernet.aspx

12 ay 40 lira
    12 ay 60 lira

Aylık gene 50 liraya geliyor.

Telefonu hiç kullanmazsan bile +15 lira sabit ücret aylık 65 liraya gelir

Mekan Ayvalık. Fiber altyapı olmayabilir.

Uydu Net yok eminim.

Olsa zaten direk ona geçecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cermin007 -- 26 Temmuz 2014; 18:00:19 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.