Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (883. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.870
Cevap
175
Favori
776.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulun göbeğindeyiz Alt yapıda sorun yok olsaydı yandaki ve alt kattaki komşulardada aynı sorun olurdu.

Bir kaç kez kayıt açtık sözde hallettiler ama değişen birşey olmadı.

Turknet bizde hayal kırıklığına sebep oldu, bu gidişle mecburen TTNet e dönüş yapacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trabzondayım ben aslında sorun yaşamıyordumda ne olduysa son günlerde oldu.
  • netspeed.speedtestcustom.com
    Speedtest Custom - Test your internet speeds
    http://netspeed.speedtestcustom.com/result/6a7a3430-e2ae-11e7-9b01-71973494148a

wifi ile

erhernet bağlantısı ile 48 mbps civarında
  • su siralar speedtest e kisitlama yapiyor gibi gozukuyor turknet(en azindan bende), yt 1.8Mb/sn ile calismasina ragmen speedtest 4mbit gosteriyor.

• Arkadaslar bana mesaj geldi internetiniz kullanima hazir diye modem kurulumunu yapin

Eve gelip internet icin hat cekmeleri gerekmiyormuydu yav en son 2008 seneleriydi internet baglattigimda

Ne yani simdi modemi kurup internete baglanabilirmiyim

• Selamlar bende geçen hafta şehir dışında bulunan şirket evimize turk.net aboneliği başlattım ama stokta modemleri yokmuş o yüzden dışardan almam söylendi eve gelip altyapı inceleyip öyle modem alın dediler neyse ekip geldi, vdsl modem tp-link zyxel veya airties alacaksınız dedi illa bu markalara bağlı kalmam mı gerekiyor "Everest SG-DSL2017" alsam sorun yaşarmıyım fiyat olarak gayet uygun diğer dedikleri modemler 2 katı fiyatta
  • benim anlamadıgım bütün opertörler bile altyapı konusunda turk telekoma muhtaçken millet turk netten mucize bekliyor fiber bulabiliyorsanız o başka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

Arkadaşlar neti 2 aydır kapatamadım, bulaşmayın.

Başka operatöre geçiş yapınca zaten kapanır

• Bugün evrakları yolladım, az önce kargoya verdim. Abonelik işlemlerimi başlattım bende. Süreçleri yazarım detaylı. Birazda benim internetim 1mb düşsün çıldırayım burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekci35

quote:

fibere veya kablonete geçecekse kapanmaz. altyapı farklı çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

quote:

Geçici olarak adsl geçer sonra fiber olur kabloneti saymiyorum varlığı yokluğu belli değil daha çok elit bölgelerde var olan bir sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekci35 -- 18 Aralık 2017; 15:58:4 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

quote:

Geçici olarak adsl geçer sonra fiber olur kabloneti saymiyorum varlığı yokluğu belli değil daha çok elit bölgelerde var olan bir sistem

doğrudur fiberi çok bilmiyorum hiç kullan(a)madım. bence fiber elit bölgelerde var kablonetin olduğu şehirler kısıtlı ama olduğu şehirlerde şehrin birçok yerinde var

• Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

Arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim

Bu telefon hattindan eve kablo cekecegim nasil yapmam gerek bilgisi olan ufaktan biraz tuyo verebilirmi

Cat5 veya cat6 kablo alip bi ucundaki beyaz mavi kablolari bizim eve gelen telefon yerine diger uca da beyaz ve maci yani ethernet ucu jh11 miydi neydi ondan takıp modeme ama sorunum su acep bizim kata zten telefon hatti cekili mi??

Bizim kat 2. Kat ve duvarinda birbirine karismis kablolar var

• Türk.net disinda ISS tavsiyesi olan var mi ? Bakip uygun gördügünüz?
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:53:44 >
  • internet almam lazım ,evde sabit hat yok.en uygun fiyat nerede bana bi fikir verin lütfen

• Türknet e geçtim iki gün bağlantı problemi oldu vdsl ye falan geçti. Hızı 33 mb bit falandı. 1 gün kopma oldu düzeldi. 2 gündür internetğm hiç yok destek kaydı bıraktım alt yapı çalışması diyolar kim bilir nezaman düzelicek

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

internet almam lazım ,evde sabit hat yok.en uygun fiyat nerede bana bi fikir verin lütfen

Netspeed > En uygun fiyat Ancak her bölgeye hizmet vermiyor
    TürkNet > Taahhüt yok AKN yok Hız hattına bağlı
    TürkTelekom > 2yıl Taahhüt verebilirsen Bağlantını ve Arıza durumunda en hızlı çözüm sağlayacak tek şirket

Binanızda KabloNet veya SüperOnline Fiber varsa bunlarıda düşünebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar turknet'in bir müşteri temsilcisi ile nasıl görüşebilirim ?
    16 mbps olan internetim 4 gündür 1 mbps sorun ile ilgili bir müşteri temcilsi ile konuşmak için aradım ama müşeri temsilcisi diye bir şey yok sesli yanıt sisteminin deneyim dedim onun da tek yaptığı anamenüye yönlendirmek sizi sesli yanıt sistemi de yok.
    Arza kaydı bıraktım online işlem merkezine ordan da bir dönüş alamadım bunların yeri yurdu da yok nasıl yapıcam ben bu işi başka bir internet sağlıyıcıya geçmek istesem turknetten her hangi bir dönüş alamadığım için onu da yapmam resmi bir şekil de 1 mbps e mahkum edildim nasıl bir ömzüm üretebilirm bu konuya.
  • Wolf0045 W kullanıcısına yanıt
    Sosyal medyadan facebooktan ve twitterdan ulaş şikayetvara şikayet oluştur btky'ya şikayet oluştur bir şekilde kesin dönüş yapacaklardır.

https://twitter.com/turknetdestek

https://www.facebook.com/turknet/

https://www.sikayetvar.com/

https://sikayet.btk.gov.tr/

• 
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.