Sevgili @TurkNetDestek bu turknet neden okyanusu gecerken derelerde bogulmayi bu kadsr seviyor acaba. Bu konuyu gordukten sonra bende paket hakkinda bilgi alip pakete geçmek icin ugrasmaya basladim. Surec aynen soyle ilerledi. Turknet vdsl uyesiyim hali hazirda. Turkneti ariyorum ulasamiyorum. Online iletisim merkezinden destek kaydi aciyorum adresimde varmi bu hizmet diye biz goremiyoruz su fiber hattimiz olan numarayi arayin diyor mesaj atarak. Arayin derkende turknet abonesi olmayan bi numaradan arayin diyor. Ben 2 hat tasimiyorum. Turknete abone oldum diye tekrar konusmak icin abone kaydi olmayan numara istiyor bu nasil sacmaliktir. Hadi esimin numarasindan aradim fiber hattini. Cagri merkezi calisani ne dese begenirsin. Siz zaten ozgur iletisim kuklaniyorsunuz fiber varmi yokmu sorgulayamayiz :) e kardesim benim sucum turknetli olmak mi en ust paketiniz varmi diye soruyorum varsa gecicem gecemiyorum gecemiyorumu birak soramiyorum. Boyle bi kisir dongu olur mu ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (21. sayfa)

-
-
-
Merhaba, www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri kaydı oluşturmanız durumunda arkadaşlarım özgür iletişim ekstra paketine geçiş yapabilecektir. Bulunduğunuz bölgede telekom fiber altyapısı varsa şu an için mevcut müşterilerimiz fiber hizmete geçiş yapamıyor. Ancak bununla ilgili çalışmalarımız var. Gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
-
Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
-
Her kopyala yapıştır için ne kadar aldığını merak ettim doğrusu. Bende çalışabilirim bu işte.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestekMerhaba, www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri kaydı oluşturmanız durumunda arkadaşlarım özgür iletişim ekstra paketine geçiş yapabilecektir. Bulunduğunuz bölgede telekom fiber altyapısı varsa şu an için mevcut müşterilerimiz fiber hizmete geçiş yapamıyor. Ancak bununla ilgili çalışmalarımız var. Gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
Yazdığım mesajı okusaydın hocam bari :) Bana yap dediğin şeyi yaptığım için sonuç alamadım zaten. En son belki dedim burdaki arkadaşın ekstra bir olayı vardur yazalımda görsün ilgilensin sende aynını diyorsun.
Neyse sevgili turknet. İlk fırsatta kaçıcam elinizden de bakalım ne zaman bi denk gelmiyor güzel paket tarife.
-
Merhaba, arıza kaydınızla ilgili çalışmaların önceliği için teknik arkadaşıma bilgi verdim. Kontrol ederek size dönüş sağlayacak. Bende arıza kaydınızı takip ediyorum.
-
-
Sanırım 1 yıl içinde İstanbul'un çoğu ilçesine altyapı çekip yayılmaya çalışıyorlar.
Fiber hizmetinin sadece Beşiktaş, Kadıköy vs. ile kalmaması iyi oluyor.
-
Fiber kablo çekmek için, sokağın kazılmasına gerek olmayan yerlere öncelik vermişler gibi duruyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Havadan kablo çekmeleri de hiç hoş durmuyor açıkçası. Bir kopsa/kırılsa bütün mahalle 1 hafta internetsiz kalacak.
-
Yok o konuda çok iyiler, 2 saat sürmüyor müdahale ediyorlar şimdilik.
Kaç money gardasim bu olay aylık 1000 mbps
-
Bir dk. ya o kablolar öyle dışarıda mı duruyor, nereye kadar gidiyorlar? Rezidanslara bunu yapmaya kalksalar site yönetimleri gülme krizine girerler herhalde. @TurkNetDestek siz nerelere döşüyorsunuz bu fiberleri 8-10 katlı apartmanlara mı?
-
270 TL
Bu kablo ile dışarıdan binaya geliyor, bina girişindeki kutudan daireye ince fiber kablo çekiliyor evin içine kadar.
Rezidansta gerekli boşluk varsa oradan çekerler.
Bizim buralar hep mahalle apartmanı. Benim kablo açıktan asansör boşluğuna girilip oradan çekildi mesela.
Zaten adamlar daha ne yapsın
Yapma ya bende TTNet fiberi var ondan veremiyorlar dimi :)
Tamamdır, şimdi anladım. Boşluk tabii ki oluyor, o aklıma gelmemişti. Sizin dairenizin kapısında veya katların koridorlarında hiç TurkNet'e ait kablo görünüyor mu?
-
Evet asansör kapısı ile daire kapısı arasında kablo açıkta duvarda.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X