< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
selam. kullandığım paket, hız testi, davet vs bilgileri aşağıya ekledim. eğer davet kodu isterseniz: https://turk.net/p/dpw19aa82qju/ veya 0850 288 80 80 müşteri hizmetlerini arayıp söyleyebileceğiniz davet kodu: DPW19AA82QJU 1 ay ücretsiz hak kazanmak için ilk faturayı ödemeniz gerekiyor. karşı tarafın da borcu bulunmamalı. bilginiz olsun. iyi günler :) ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bağlantı:
Davet kodumu kullanarak turk.net e gelenlere ücretsiz kullanımımız tanımlanır tanımlanmaz 50 TL havale yapıyorum. Hem 50 TL alacaksınız hem de ilk faturanızı öder ödemez 1 ay ücretsiz kullanacaksınız.
Faturalarım otomatik ödemededir.
ilhancopur90@gmail.com mail adresinden ya da özelden yazarsanız WhatsApp tan iletişime geçebiliriz.
xalo72, drgripin, apocalypse321, hmzkckl66, Braggart, Company X, tkcvefa ve ykpyucel referansımla geçip sorunsuz şekilde ödemelerini anında aldı. Sizlerde benim davet kodumla geçerseniz hem 1 ay ücretsiz kullanım kazanacaksınız hem de 50 TL ödeme alacaksınız.
Fatura borcum yoktur.
![]() 13 kişi referansımı kullandı. Bunlardan 10 u faturalarını ödeyip ödemelerini aldılar. 1 kişi faturasını zamanında ödemediği için indirimden faydalanamadı. 1 kişi aktivasyon sorunu yaşadığı için beklemede kaldı. 1 kişi de aktivasyon bekliyorlar.
![]() |
_____________________________ |
QFF86JK77KTP Q F F 8 6 J K 7 7 K T P Merhaba, TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor. Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Ne yapman gerekiyor? Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum: Davet kodu: QFF86JK77KTP Bağlantı: Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin. Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın. ![]() Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan! https://turk.net/p/qff86jk77ktp//////// |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISherpa -- 1 Eylül 2021; 16:14:59 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
merhaba arkadaşlar kolay gelsin, türknete geçecek arkadaşlar bilgi almak istiyorlarsa bana özel mesaj atabilirler. modem tercihi, port yönlendirme, dns veya vpn gibi işlemlerde bilgi verebilirim. ayrıca davet kodunu da kullanabilirler:https://turk.net/p/htr61rc45mas/ davet kodu sayesinde, interneti 1 ay ücretsiz kullanabilme hakkına sahip oluyoruz. benim kendi güncel olarak kullandığım paket ise 75 mbit download 8 mbit upload ve 1000dk sabit telefonlarla görüşme içermektedir, tutarı ise 95+3 tl dir. güncel olarak aldığım internet hızı: https://i.hizliresim.com/DOFTzU.png teşekkür ederim, herkese iyi günler ve sağlıklı kalmayı dilerim. |
İşlemci: Intel Pentium III@933Mhz | Ram: 256MB PC133 SDRAM | Anakart: Intel Onboard | Ekran Kartı: Nvidia Geforce 6200 AGP@128MB | Ses Kartı: Sound Blaster 16 CT2800 ISA | HDD: Seagate Barracuda 30GB | PSU: Antec 300W | Monitör: Philips CRT 107E66 | OS: Windows XP Pro.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Davet kodumla abonelik başlatanlara Turk.net 1 aylık ücretsiz internet aboneliği veriyor. Sistem şu şekilde işliyor. Müşteri temsilcisine benim kodumu vererek veya Turk.net sitesinden yeni abonelik başlatırken davet kodu alanına benim kodumu girerek abonelik başlatıyorsunuz. Abone olduktan sonraki günlerde 2 adet fatura çıkıyor. 1. fatura; o zamana kadar geçen gün sayısına bağlı olarak gelen fatura, 2. fatura ise tam ücret faturanız. Bu faturaları ödedikten sonra 1 ay ücretsiz internet hakkı kazanmış oluyorsunuz. Üyelik işlemleriyle ilgili aklınıza takılan bütün sorularınızı özel mesaj ile sorabilirsiniz, halihazırda 30 kişiye referansım var, teşekkürler Davet linki: Davet kodu: KCD41UP86FOU Turk.net ücretsiz kullanım bilgilendirmesi: Kazandığınız hediye aylarınızı bir an önce kullanmak istediğinizi biliyoruz. Bunun için davetinizi kabul eden arkadaşlarınızın TurkNet’e ilk faturalarını ödemesi gerekiyor—bir de tabii sizin bize borcunuz olmaması. Biraz daha açalım: Arkadaşınız TurkNet’li olduktan sonra takip eden ayın başında ona iki adet fatura gelecek. Biri abone olduğu ay içindeki kullanımları, biri de kullanacağı ay için. Arkadaşınız, bu iki faturayı son ödeme tarihi geçmeden ödemeli ki hem siz, hem de o hediye ayını kullanabilsin. |
|
Daha önceden abone olup bir şekilde iptal ettiren kişiler için, davet kodu ile abone olmanın basit bir yöntemi var. Bu durumda olanlar pm atabilir. Davet kodu: RBC10CK93TBB Bağlantı: 0 850 288 80 80 i arayarak davet kodunu söyleyerek abone olun ya da internet üzerinden; https://turk.net/arkadasini-getir/rbc10ck93tbb Şimdiden teşekkür ederim. |
|
Davet kodumla abonelik başlatanlara 40 TL havale yapıyorum, üstelik Turk.net de 1 aylık ücretsiz internet aboneliği veriyor. Ne yapman gerekiyor? Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum: Davet kodu: XYT53KU16LOJ Bağlantı: BANA ULAŞAMASANIZ BİLE ÜYELİK BAŞLATIN ÖDEMEYİ YAPARIM BEN |
_____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|