Şimdi Ara

Türk milleti bu adama neden oy vermiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son günlerde yaşadığımız bölücü saldırıları 1 yıl önce açıklayan OSMAN PAMUKOĞLUNA TÜRK MİLLETİ NEDEN OY VERMİYOR.

Şu vidyoyu dinleyin akp-chp-mhp'ye oyveren Türk seçmeni,Osman Pamukoğlunun neyi eksik.Öteki düzen partilerinin neyi fazla.

• Çünkü Türkler gerçek anlamda milliyetçi değiller.
  • İyi bir asker olması iyi bir siyasetçi olacağı anlamına gelmiyor. Birde ülkemizde ne yazık ki şahısların niteliğine göre değil partiye göre oy veriliyor.
  • takım tutar gibi parti tutuldğu için...
  • CHP'den aday olucakmış çok iyi olur genel başkan yapılırsa CHP tek başına iktidar bile olabilir
  • Baraj olduğu için kişinin oyu boşuna gideceğinden dolayı diğer büyük partilere veriliyor oylar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

İyi bir asker olması iyi bir siyasetçi olacağı anlamına gelmiyor. Birde ülkemizde ne yazık ki şahısların niteliğine göre değil partiye göre oy veriliyor.

son bir yılda Osman paşanın söyledi şu gerçekleri hangi siyasi parti başkanı yada siyasetçi söyledi,Herkes Türk milletine masal anlatmakla meşgul,Türkiyedeki düzen partilerinin ABD ve AB'den koktuklarını dünya alem biliyor.

Sonuçta 1 kasımda Türk milleti takılmış plak gibi alıştığı partilere oy verecek,sonuçlarınada katlanmasını bilsin lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İyi bir asker olması iyi bir siyasetçi olacağı anlamına gelmiyor. Birde ülkemizde ne yazık ki şahısların niteliğine göre değil partiye göre oy veriliyor.

su ulkenin basindaki adam liseli, ekonominin e sini bilmez, stratejinin s`sini bilmez, liderligin l`si yok.

tayyip mi ornet siyasetci ?

ben MHP ye vericem oyumu. dagilmasin diye veriyorum. Sonucta londra`dan kullanicam oyumu. isterim osman pasa gelsin mph`den aday olsun ! ic isleri veya milli savunma bakani olsun !
  • ÇÜNKÜ 4S kuralı yüzünden.
  • quote:

putin ve mustafa kemal bunları araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

putin ve mustafa kemal bunları araştır

Osman Paşa'nın askeri kariyerini tartışamayız lakin sen ATATÜRK ile Osman Paşa'yı bir tutuyorsan benim sana söyleyecek lafım yok.

@cinobilly

Lise mezunundan kastın cumhurbaşkanıysa Recep Tayyip Erdoğan Marmara İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu başbakan ise Ahmet Davutoğlu Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi den çift anadal ile mezun. İyi kötü yine lise mezunlarını iktidara getirmiyor sanırım halk.

@soygar

Bütün tespitleri askeri kanatta bu kendisinin mesleği ve bu konuda gerçekten Osman Paşa çok çok iyi. Yaptıkları zaten ortada

Genel kapsamda arkadaşlar sadece iyi bir asker olması iyi bir siyaset adamı olacağı anlamına gelmez dedim. Ne kendisine eleştiri getirdim ne de iyi bir siyasetçi olamaz dedim sadece ihtimalden bahsettim. Bu sebeple karşıt görüş bildirmişim gibi benimle tartışmaya girmeye çalışmanız anlamsız.

• Özkan kullanıcısına yanıt
    bir tutuyorum dedim mi
    sen osman paşayı tanıyamamışsın şu vidyonun tamamını izle
    izledikten sonra saçmaladığını anlıyacaksın.

https://www.youtube.com/watch?v=MEiBj04TEYw

• quote:

bir tutuyorum dedim mi

@HIGHER

Ben sizin sokaktan arkadaşınız değilim benimle bu şekilde konuşamazsınız önce haddinizi bilecek saygılı olacaksınız ben size saygısızlık yapmıyorum. Size kendimi ifade edemiyorum bazen böyle oluyor kusura bakmayın benimle ilgili değil.

İyi akşamlar dilerim.

• quote:

bir tutuyorum dedim mi

Bu adamı ölümüne seviyorum. Gerçek milliyetçi ve atatürk ilkelerine candan bağlı bir insan Ne chp gibi çakma Atatürkçü nede mhp gibi çakma milliyetçi. Gerçekten dağlara gidip teröristle kafa kafaya çatışmış bir insan. Bahçelide gitsin haftada bi kağıttan birşeyler okuyup milliyetçi geçinsin. Gençleri halkı uyandırın kardeşim. Bahçeliyi görünce uykum geliyor öyle elim çenemde durur dinlerim. Ama Osman paşa konuştuğu zaman kanım kaynıyor yerimde duramıyorum

• Özkan kullanıcısına yanıt
    Ben sizi eleştirmiyorum,Türkiyenin genelinde askerden siyasetçi olmaz diye bir kanı var,yanlış bir kanı bu

Türkiye'de aşiret reisinden,şehten,şihtan,tarikat reisinden,avukattan,gazeteciden,şarkıcıdan,türkücüden,futbolcudan,ilkokul mezunundan siyasetçi oluyorsa,Osman Paşadan hayli hayli olur.

Ben sizin iyi niyetiniz anladım kolay gelsin.
  • quote:

quote:

bir tutuyorum dedim mi

@HIGHER

Ben sizin sokaktan arkadaşınız değilim benimle bu şekilde konuşamazsınız önce haddinizi bilecek saygılı olacaksınız ben size saygısızlık yapmıyorum. Size kendimi ifade edemiyorum bazen böyle oluyor kusura bakmayın benimle ilgili değil.

İyi akşamlar dilerim.

Blok. Yapmacık insanlara tahammülüm yok

• Osman Pamukoğlu şizofren gibi geliyor bana çok acayip bir insan.

Adamın konuşmaları uçuk gibi bir yerden sonra he tamam yav dedirtiyor insana belki ondandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

quote:

bir tutuyorum dedim mi

Bu adamı ölümüne seviyorum. Gerçek milliyetçi ve atatürk ilkelerine candan bağlı bir insan Ne chp gibi çakma Atatürkçü nede mhp gibi çakma milliyetçi. Gerçekten dağlara gidip teröristle kafa kafaya çatışmış bir insan. Bahçelide gitsin haftada bi kağıttan birşeyler okuyup milliyetçi geçinsin. Gençleri halkı uyandırın kardeşim. Bahçeliyi görünce uykum geliyor öyle elim çenemde durur dinlerim. Ama Osman paşa konuştuğu zaman kanım kaynıyor yerimde duramıyorum

hocam aynı hissi ben heparlı millet vekilllerinde de yaşıyorum şu vidyo yuizlemeni tavsiye ederim

https://www.youtube.com/watch?v=zmBkfpIgYLE

• Aslında bu hususta herhangi siyasi bir düşünceye sahip birey olarak karşıt görüşte bildirebilirdim lakin bu kanıda olmadığım ve karşıt görüş belirtmediğim sadece bir ihtimalden bahsettiğim halde sanki kötü sözler sarf etmişim gibi tuhaf şeylerle itham ediliyor olmam beni ziyadesiyle şaşırttı. Tarafı olmadığım bir tartışmanın içine çekilmek istemiyorum herkese tekrar iyi akşamlar.
  • Birlikte çalışabileceği doğrudüzgün, ülkeyi düşünen bir hükumet olsa keşke. Paşaya asıl genelkurmay başkanlığı yakışırdı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.