< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk kızlarıyla uğraşmaktan yoruldum

-
-
bu engelleme olayi gercek mi ?
-
Üzgünüm ama görmeyecekler ki hocam. Ülkede tamamen kadın açlığı var illaki birini buluyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kendi 10 uzeri kac evlendigi kac ?
-
dogru diyorsun hocam. yakiskli olsa zengin olmayabilir ikisi de olsa ciddi dusunmeyebilir iyi olmus egoist insanlardan nefret ederim
-
Of sizde varya sevgili yapamayınca türk kızları şöyle böyle. Baydınız yani. Git yabancı sevgili yap o zaman hayret bir şey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 günlüğüne kadın olsan anlarsın bence veya yakın kız arkadaşın falan varsa bir sosyal medyasına bak. Türkiye'de inanılmaz boyutlarda bir abazalık ve taciz var(sadece dokunarak taciz olmaz saçma sapan espirilerden tut hayvan gibi bakmak hepsi tacizdir) sen de arada kaynıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 21 Mayıs 2021; 2:14:41 > -
kes lan kezban, git mercedesli birini bul evlen hayde
-
selam tahmini yaşına birkac sıfır ekle heh iste okadar TÜRK KIZI ile ortak paylaşımlarımız oldu bunun sevgili yapamamakla ilgisi yok . Sen belki farklisin ama istisnalar kaideyi bozmaz arkadaşlar dogruyu konusuyor sevgiler saygılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiçbir kadın beni yoramaz ya da sinrimi bozamaz.
Fazla saçmalarlarsa onları cezalandırırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 21 Mayıs 2021; 4:33:41 > -
Bir kızdan yola çıkıp tüm Türk kızlarına bir etiket yapıştırmışsın, dar görüşlülük.
Zorla evlendirilseler keşke demişsin, direkt olarak insan yaşamı özgürlüğüne gasp.
Doğanın kanunu olan kadının eşini seçmesi (en iyi genetik, zeka, vesaire) şeklinde işleyen cinsel seçilime karşı çıkmaya çalışmışsın, düpedüz cahillik ve aşağılık kompleksi.
Evet, senin gibi biriyle erkekler bile konuşmamalı bence.
kes lan kezban, git mercedesli birini bul evlen hayde |
Bir kızdan yola çıkıp tüm Türk kızlarına bir etiket yapıştırmışsın, dar görüşlülük. Zorla evlendirilseler keşke demişsin, direkt olarak insan yaşamı özgürlüğüne gasp. Doğanın kanunu olan kadının eşini seçmesi (en iyi genetik, zeka, vesaire) şeklinde işleyen cinsel seçilime karşı çıkmaya çalışmışsın, düpedüz cahillik ve aşağılık kompleksi. Evet, senin gibi biriyle erkekler bile konuşmamalı bence. |
Kendi görüşü olduğu için dar görüşlülüğü sığdırmaya çalışmanız anlamsız burada öznel ifadelerinizle birine dar görüşlü diyemezsiniz.
Ortaçağ da olan bir konuya değinmesi neye gasp anlamadım. O zamanlar insan yaşam özgürlüğü gibi bir madde/kanun mu vardı? Kadın eşini seçer evet ama eş seçerken hayvan gibi seçmez iyi genetik, zeka ne lan allah allah. Birçok faktör var 2 tane yazıp vesaire demişsin. İsteyen istediğini seçer ama gidipte düzgün niteliklere sahip insanlar varken yine de daha farklı şeyler arıyorsa bu onun karaktersizliğidir. Ahmet'in Şahini Mehmet'in Mercedesi varken Ahmet Mehmetten iyi bir insan olmasına rağmen Mehmeti arabası yüzünden seçiyorsa bu onun hayata bakış açısı para gözlülüğüdür. Bence senin kadar boş fikirli biriyle asıl kimse konuşmamalı. Eeee ne demişler cahille bal yiyeceğine alimle taş taşı. |
Bi daha kız olan bi arkadasınla otururken instagram dm kutusunu göstermesini iste, en ortalama kızın bile 100’ün üzerinde mesaj istegi oldugunu göreceksin. Hicbir zaman internet üzerinden kızlarla tanısmaya calısmayın, cünkü daha yıkık bir durum yoktur, altını ciziyorum hicbir zaman.
İlla ben evden cıkmıyorum diyorsanız da tinder yükleyin napalım :d |
1 günlüğüne kadın olsan anlarsın bence veya yakın kız arkadaşın falan varsa bir sosyal medyasına bak. Türkiye'de inanılmaz boyutlarda bir abazalık ve taciz var(sadece dokunarak taciz olmaz saçma sapan espirilerden tut hayvan gibi bakmak hepsi tacizdir) sen de arada kaynıyorsun. |
selam tahmini yaşına birkac sıfır ekle heh iste okadar TÜRK KIZI ile ortak paylaşımlarımız oldu bunun sevgili yapamamakla ilgisi yok . Sen belki farklisin ama istisnalar kaideyi bozmaz arkadaşlar dogruyu konusuyor sevgiler saygılar
|
Of sizde varya sevgili yapamayınca türk kızları şöyle böyle. Baydınız yani. Git yabancı sevgili yap o zaman hayret bir şey
|
Benzer içerikler
- laik devlete vergi vermek caiz mi
- gerçekte eve kuşun girmesi ne anlama gelir
- çocuğu concerta kullananlar
- izmir"in en tehlikeli 10 semti
- yaratıcı etüt merkezi isimleri
- bim para sayma makinesi markası
- sodyum iyon batarya
- ince belli çay bardağı emojisi
- dc açıldı mı
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X