Bildirim
Türk kızı [twitter ss]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bu gene iyi bunun birde nba versiyonu var kız bana napıyorsun dediğinde nba finalini izliyorum demiştim o ney be dedi anlattım maç yapan takımları sabah baktım yazmış nba finallerini izlemekten uyuyamadım gene miami <3 -
vay camuka -
Fesat düşünce. -
quote:
Orijinalden alıntı: I need $
bu gene iyi bunun birde nba versiyonu var kız bana napıyorsun dediğinde nba finalini izliyorum demiştim o ney be dedi anlattım maç yapan takımları sabah baktım yazmış nba finallerini izlemekten uyuyamadım gene miami <3
iyiymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aziz kocamanla
Bana bir kız ılık demişti futbol takip etmiyorum diye bizim eve gelirsen olmadığımı kanıtlayabilirim demiştim.Buda böyle bir anımdır.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-73EC99CC3
Fesat düşünce. -
Aziz Kocaman kim?quote:
Orijinalden alıntı: Constantiusquote:
bu gene iyi bunun birde nba versiyonu var kız bana napıyorsun dediğinde nba finalini izliyorum demiştim o ney be dedi anlattım maç yapan takımları sabah baktım yazmış nba finallerini izlemekten uyuyamadım gene miami <3
iyiymiş
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bay çene
Bana bir kız ılık demişti futbol takip etmiyorum diye bizim eve gelirsen olmadığımı kanıtlayabilirim demiştim.Buda böyle bir anımdır.
ben de ilk lise yıllarımda lise 1'im o zamanlar, kızla kesişiyorduk kız yanıma geldi sen kaçsın dedi, lise 1 dedim, nee lise 1 mi bebe diyip gitmişti, arkasından lise 1 im ama veririm eline çocuğu demiştim. Bu da böyle bir anımdır. -
quote:
quote:
-
Aziz Kocamanquote:
Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTONquote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt
quote:
Bana bir kız ılık demişti futbol takip etmiyorum diye bizim eve gelirsen olmadığımı kanıtlayabilirim demiştim.Buda böyle bir anımdır.
ben de ilk lise yıllarımda lise 1'im o zamanlar, kızla kesişiyorduk kız yanıma geldi sen kaçsın dedi, lise 1 dedim, nee lise 1 mi bebe diyip gitmişti, arkasından lise 1 im ama veririm eline çocuğu demiştim. Bu da böyle bir anımdır.
-
Twitt atınca popiler olacağını sanan ergenin yazdığını burda paylaşıp işte Türk kızı diye fişliyorsun. Olmadı...quote:
Orijinalden alıntı: dont knowquote:
Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt
quote:
ben de ilk lise yıllarımda lise 1'im o zamanlar, kızla kesişiyorduk kız yanıma geldi sen kaçsın dedi, lise 1 dedim, nee lise 1 mi bebe diyip gitmişti, arkasından lise 1 im ama veririm eline çocuğu demiştim. Bu da böyle bir anımdır.
Alıntıları Göster
-
quote:
-
quote:
-
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Aziz Kocaman kim?
Kocaman sanırım küçük aziz oluyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aziz Kocamanquote:
Orijinalden alıntı: Septamsquote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Aziz Kocaman kim?
Kocaman sanırım küçük aziz oluyor
Alıntıları Göster
-
Yeni nesil bir garip. Sadece kızlara özel bir şey değil ki.quote:
Orijinalden alıntı: Dgkn.
Aziz Kocaman
Alıntıları Göster
-
o.Oquote:
Orijinalden alıntı: Dgkn.
Aziz Kocaman
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- alçı çıktıktan sonra ağrı normal mi
- balkona yuva yapan güvercin nasıl gider
- labunun hikayesi
- kod adı bahtiyar hikayesi
- cipralex mi prozac mı
- çay bardağı emojisi
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X