Merhaba, link'ler ilk mesajdadır. |
Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF (22. sayfa)
-
-
Smart tv için m3u uzantılı linkleri hangi uygulama ile kullanabilirim.Ottplayer telefonda calısdı,smart tv ye yükledim ,yüklendi fakat açılmıyor..
Önericeğiniz uygulama var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Smart tv'lerde OttPlayer içinden, ilk mesajdaki listeler çalışmıyor maalesef... TV'ye başka bir uygulama kurmak gerek.
Smart tv'nizde çalışan işletim sistemi nedir ? Android ise, tv'nin uygulama mağazasında "m3u iptv" uygulaması var mı ? Varsa uygulamayı kurup, liste link'ini ekleyin açması lazım.
m3u iptv uygulaması hakkında şu konu başlığında bahsetmiştim ;
https://forum.donanimhaber.com/arcelik-smart-tv-den-ip-tv-izleme-android-degil--158743213#158748589
m3u iptv uygulaması, tv'nizin uygulama mağazasında yoksa ya da kurulmuyorsa, ücretli "Tivimate" uygulaması satın alıp kurabilirsiniz.
Tv android ise, ücretsiz "ProgTV" uygulaması da harika çalışmaktadır.
Tv'lere kurulabilen ve geriye kalan diğer uygulamalar hakkında bilgi ve deneyimim yok. Geriye kalan diğer uygulamaların tamamının mutlaka bir püsürü oluyor. Yani geriye kalan diğer uygulamaları kurmak için vakit harcamak, zaman kaybı oluyor. Çünkü smart tv'de kolayca tv kanallarını izlemek mümkün olmuyor. Tabi akıllı televizyonlar bağlamında...
-
Hocam tekrar merhaba,
2016 üretimi, Samsung UE40KU7000 model TIZEN işletimli tv'de SS IPTV uygulamasını denemek istedim.
Uygulamayı official adresten indirip USB bellek ile tv'ye yükledim.
Tv'de SS IPTV uygulamasını çalıştırıp, "Ayarlar/Genel/Bağlantı kodu/Kod al" yaptım. Aldığım kodu, windows pc'yi kullanarak, official web sayfası içinde ;
"Kullanıcılar için" sekmesi altında, "çalma listesi düzenleyicisi"ni açıp, "cihaz ekle" satırından kodu girip tv'yi ekledim. Web sayfası otomatikman tv'nin modelini yazdı. Kaydet butonundan kaydettim. Sizin adres satırının girili olduğu satırın başında [kontrol edin] link'i duruyor. O link'e tıkladığımda ;
Burada olumsuz bir uyarı okumadım. Herşey tamam sanırım ?
TV'de SS IPTV uygulamasına kanal listesi de geldi. Kanalları açmak istediğimde, aynı tv'de yüklü OttPlayer'da olduğu gibi, kanallar açamadım.
Başka atladığım ya da kaçırdığım bir detay var mı ?
İşlemler tamam ise, 2015 - 2019 üretimi Tizen işletimli Samsung tv'lerde, OtPlayer'dan sonra SS IPTV de çalışmıyor, tespitine ulaşmış oldum.
Saygılar.
Bu arada; 2015 - 2019 üretimi, Samsung Tizen işletimli tv'lerde SS IPTV uygulamasını kurup izleyebilen arkadaşlar var mı ? Bilgilendirebilirlerse memnun olurum.
-
teleon listeye eklenebilir mi acaba ?
-
Sayın muhalif09 acaba Teleon için verdiğim link uygun değilmi ?
-
Teleon ve 20 civarı yeni kanal eklendi.
-
Ustad atv deki pixel sorunu cözebilirmiyiz acaba?
-
Bugün ilk kez kurdum. Kullandğım uygulama air player. atv deki sorun bende de var.
-
ATV için bi değişiklik yaptım. Birkaç kanalın da yayınını düzelttim.
Herkese iyi seyirler.
-
Hocam şimdi kontrol ettim. ATV'deki pikselleme sıkıntısı aynı şekilde devam etmektedir. Emekleriniz için teşekkür ederim.
-
Bendede ATV aynı düzelme yok, dikkatimi çeken bir diğer konu ise kanallar eskisinden daha geç açılmakta.Xtream play kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendede ATVde düzelme yok / atv avrupa hic izlenmiyor
-
ATV Avrupa ve TV8 Int için yeni bir çözüm buldum şu an aktif. ATV için yeni bir şey daha deniyorum. Bi 10-15 dk'ya o da aktif olacak. Deneyip bilgi verirseniz güzel olur.
-
Eskisinden daha geç açılmakta kısmına çok bir şey diyemiyorum şu an inceleyeceğim bana gelen istatistikleri.
-
Teşekkürler.Belki o an için bana öyle gelmiştir.Emek veriyorsunuz hakkınızı helal edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesekkürler. ATV ve ATV Avrupa simdi sorunsuz calisiyor
-
Kolay gelsin üstad.
Dikkatimi çeken bir şey var. Yeşilçam TV diye bir kanal listede yok ama Yeşilçam tv2 ve Yeşilçam tv3 diye iki kanal var ve onlardan hiç görüntü alamadım. Bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca tekrar açılan CNBC-e kanalını listeye ekleyeceğini umut ediyorum. İyi günler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhalif hocam, ATV'de pikselleme sona erdi. Berrak ve net şimdi...
Değişik oynatıcılarla denedim. Windows PC'de DVBViewer'de ses yok. Sağ ses, sol ses, stero vs ses seçeneklerinin tamamını denedim, değişmedi. Düzeltmeden önceki piksellemeli ATV yayınında, DVBViewer'de ses vardı.
ProgDVB/ProgTV 'de ve diğer oynatıcılarda ses sorunu yok.
Emekleriniz için teşekkür ederim.
-
Daha iyisini bulursam değiştiririm ama şimdilik en iyisi bu gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X